![]() |
Şiirler Yazdığıma Bakma...
Böyle şiirler yazdığıma bakma bakma, Seni seviyorum seviyorum diyemedim, Çağlayanlar gibi öyle aktığıma bakma, Seni seviyorum seviyorum diyemedim. O gül, gül benimdir solsa da solsa da, Önder'i onu unutamaz, toprak olsa da, Bir günde seviyorum der nasıl olsa da, Seni seviyorum seviyorum diyemedim.... Yusuf Önder Bahçeci |
Şiirler Yazdın....
Bir vefasızı sevdin şiirler yazdın, Sevdiğini anlamadı nasıl kızdın, Sevmeseydin böyle ağlamazdın, Bir vefasızı sevdin şiirler yazdın. Gözlerine baktı ama anlamadı, Birtek sen ağladın o ağlamadı, Sevdim diyerek bel bağlamadı, Bir vefasızı sevdin şiirler yazdın... Yusuf Önder Bahçeci |
Şiirler Yazılır...
Şiirler yazılır bir gül için, Sebepsiz ayrılığın niçin, Yanarsın böyle için için, Şiirler yazılır bir gül için. Bülbül konmaz dallara, Duaların yazılır, sallara, Kimse bakmaz hallara, Şiirler yazılır bir gül için.... Yusuf Önder Bahçeci |
Şiirler Yazılır....
Şiirler yazılır, sevgilinin gözlerine, Doyulur mu söyle o tatlı sözlerine, Kâlbin benziyor, ateşin közlerine, Şiirler yazılır, sevgilinin gözlerine, Doyulur mu söyle o tatlı sözlerine, Şiirler yazılır hep solan güller için, Şiirler yazılır sorulur ayrılığın niçin, Şiirler yazılır ne çok sevdiğin için, Şiirler yazılır, sevgilinin gözlerine, Doyulur mu söyle o tatlı sözlerine... Yusuf Önder Bahçeci |
Şiirler Yazılsın Diyemi...
Şiirler yazılsın diyemidir bu bu ayrılıklar, Gülü seven, sevdiğini sayıklar, sayıklar, Sevdiğini kaybeder, benim gibi alıklar, Şiirler yazılsın diyemidir bu bu ayrılıklar, Gülü seven, sevdiğini sayıklar, sayıklar... Yusuf Önder Bahçeci |
Şiirlerde Ne Aranır
Yazılan şiirlerde neler, neler aranır, Yoksa lügatlar, sözlükler mi taranır, Seni seven dostların ne çok aranır, Yazılan şiirlerde neler, neler aranır. Okuduğun şiirler, seni anlatıyorsa, Yazdığın şiirlerin okuyup ağlıyorsa, Her gezdiği yerde kara bağlıyorsa, Yazılan şiirlerde neler, neler aranır. Kerem gibiyim, yanmışım diyorsa, Mecnun gibi çöllerdeyim, diyorsa, Çok sevdiği için, cânını veriyorsa, Yazılan şiirlerde neler neler aranır. Yusuf Önder Bahçeci |
Şiirlerde Yazsam Bilmeyecek
Bu derdin elinden gülmedi yüzüm, Baktırdığım fallar da çıkıyor hüzün, Bu yıl da gelmedi yazın ve güzün, Şiirler de yazsam o gelmeyecek. Boşuna yollara çıkıp bakma sen, Seni sevmiyor sana nasıl desem, Sana acı gerçeği nasıl söylesem, Şiirler de yazsan o bilmeyecek. Bu yüce sevda da çözemediğim, Kalbimde bir duygu bilemediğim, Onu çok seviyorum diyemediğim, Şiirler de yazsan o bilmeyecek. Vallahi anlamadım bu işten birşey, Benim sevda da çözemediğim ney, Bana çok değerli senle ilgili herşey, Şiirler de yazsam o bilmeyecek.... Yusuf Önder Bahçeci |
Şiirlere Lütfen Gözatın
Bu şiirlere lütfen bir göz atın, Bu şiirler de neler bulacaksınız, Bu şiirlere lütfen bir göz atın, Şiirleri sevecek, takılacaksınız... Yusuf Önder Bahçeci |
Şiirlere Sor
Şiir benim ekmeğim, Şiir benim aşım, Şiirlere âşığım, Şiirle anlatırım dertlerimi, Şiirle söylerim sevdiğimi, Şiir yazmasam duramam, Okumasam yaşayamam, Şiir benim ekmeğim, Şiir benim aşım, Şiirlere âşığım, Şiirle anlatırım seni, Şiirle dile getiririm, Sana olan sevgimi, Bana sorma şiirlere sor, Seni nasıl sevdiğimi, Şiir benim ekmeğim, Şiir benim aşım, Şiirlere aşığım, Şiirle anlatırım dostlukları, Şiirle anlatırım yalnızlıkları, Şiirle anlatırım duyguları, Şiir benim ekmeğim, Şiir benim aşım, Şiir gözyaşım.... |
Şiirleri Ayıranlar Okumalı
Bu şiirleri, esas ayıranlar okumalı, Eyvah, eyvah diye dualar okumalı, Aman Allah'ım deyip te yalvarmalı, Bu şiirleri, esas ayıranlar okumalı. Ayrılanın bunda suçu yok diyorum, Ayrılan çok masum bunu biliyorum, Çok sevdiğim, çaresizdi diyorum, Bu şiirleri, esas ayıranlar okumalı. Türlü, türlü yalanları ve de planları, Amacına ulaştılar kalmadı planları, Yıllar sonra anlaşıldı bana planları, Bu şiirleri, esas ayıranlar okumalı. Bu şiirleri, esas ayıranlar okumalı, Geçmişlerine asıl rahmet okumalı, Şiirleri okuyupta yüzlerine bakmalı, Bu şiirleri, esas ayıranlar okumalı... Yusuf Önder Bahçeci |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:31 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.