![]() |
Önce sever sonra sevilirsin.
Aşk karşına çıktı mı çeker gidersin. Nedir senden çektiğim, Ne seversin ne de sevilirsin. |
Kalbimde açtın bir yara,
Kapanmaz bir daha. Şunu bilki ama, Çok acı cektirdin bana. |
sana ne desem bilmem gülüm desem gülüm soluyor hayatım
desem hayatım bitiyor canım desem canım bitiyor zaten bu can senin için yaşıyor ömrüm demeli sana gülüm |
seni kaybettim o ilk öpüştügümüz an ,seni kaybettim ben ,sana dur
gitme diyemeden kayboldun ellerimden ben daha el tutmak ne demektir bilmezken ilk öpüştüğümüz an gittin sen gittin ve çocuklugumu aldın ne kadar yalvarsamda sana o ana dönemem artık o saf çocukluga çünkü sen o an gittin birdahada dönmedin neden dönmüyosun ben böyle iliklerime kadar seni isterken sen neyi bekliyosun:( |
Bir gün anlarsın
sensiz sabah ne imiş bensiz yastığa baş koymak neymiş bensiz mazi kokan şehrin içinde yaşamı bir gün anlarsın ellerinin ne işe yaradığını sevmek neymiş bir gün anlarsın bir zaman geçmiş günlerin mazilerine dalarsın ama acı ama gerçek kapatır gözlerini çaresizliğine ağlarsın dolar gözlerin için burkulur o hiç beklenen saat gelir düşer saclarının önüne ama bembeyaz ama yorgun ama bitkin bir çiçek buyur kabrimde kendiliğinden seni |
tepelerden süzülerek geliriz intikale
akşamın 9 unda çıktığımız yolu noktalarız sabahın 5 iyle sırtlarda 35 kiloluk sırt çantası herzaman dağı tepeyi gösterir pusulası yüreğinde yarım kalan sevdaların yarası kalbinde sevdiği kızın hatırası soğuktan titresede eller düşman karşısında bükülmemiş bu bilekler sıla hasretiyle çarpar gönüller ve sevdiklerimize söylemek isteyipte boğazımızda düğümlenen sözler askerin tanımı mı dağlarda yazar ama yalnız okumasını bilenler askerin hal |
Kalbimi bağladım umutsuz aşka
Esir oldu gönlüm döndü şaşkına Ateş oldu yaktı kül etti beni Ne kaldı geride acıdan başka Fulya derki yeter üzme kendini Görünce uzaklaş duyma sesini Aynaya bakıpta görsen halimi Ne kaldı geride acıdan başka... |
Bir yerleriniz yaralanmıştır mutlaka, ya düşmüşsünüzdür çocukken, ya
da incinmişsinizdir aşıkken Kapanmaz sandığınız ne yaralar kapanmıştır Durmaz sandığınız ne kanlar pıhtılaşmıştır kabuk bağlayıp Hani efkar bir sis gibi çöktüğünde başınıza Bir yüz ararsınız Tüm yüzlerle yerdeğiştiren gözlerinizde Yaranızı kanatan Hep ağrıyan yerinize değmek istercesine Mazoist bir duygu çöreklenir beyninize İşte o zaman Yalnızlığın atlıları Boşanıp dizginlerinden Karanlıkları getiri |
Susarak
Ve susayarak Fantezilerimi Düşlerin dansında Yaşayarak Bekledim seni Umarak Ve umutlanarak Beklentilerimi Falların şansında Arayarak Özledim seni Duyarak Ve yaşayarak Hayallerimi Her yanlızlık seansında Sorgulayarak Sevdim seni |
gülü gülene kalbi sevene ver sevmek güzel şey kıymet bilene ver ne
sert ol kırıl ne yumuşak ol ezil bir gül kadar sevil benden yanada sevildiğini bil zannetmeki gözlerim sana baktıkça bıkacak ölsemde ruhum seninle kalacak kapanırsa gözlerim senden önce bu hayattaki son sözüm seni seviyorum olacak |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:16 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.