![]() |
Anlattıkça hüzün vuruyor satırlarıma
Seni seviyorum güzel kız Hayatıma anlam renk katıyorsun şu dünyada Bazen daha da çekilmez oluyor hayat sen yoksun diye. Bunların hepsi senin içinse çekmeye değer Bilmezdim insana aşkın bu kadar dert vereceğini ama sevdim 1 kere Demek ki hayatımda hiç aşık olamamışım. |
Gece Yıldızlar
Gündüz Yollara Mutsuzluğa Umutsuzluğa Yalnızlığa Hüzünlü geçen Akşamlara: <<SENİ SEVİYORUM>> YAZACAĞIM.... |
Hatı8ralar Aklımda,
Hep Seni Arıyorum. Bir Köşede Tek Başıma Oturup Ağlıyorum.... |
"Seni Seviyorum" demek,
"Sana Aşığım" demek Baş şamata!... Zaten sevmenin kendisi değilmi! Başlı başına bir hata... Hangimiz küsmedi, Hangimiz sitem duymadı ki hayata.... UNUTMA: "Sende seveceksin bir gün" |
masamda kağıt kalem sabahı bekliyorum.
her saniye satırıma satırlar ekliyorum. ve yatağım beni bekliyor bense çaresiz şafak vaktini. soruyorum yıldızlara ne zaman gideceksiniz. uyumak istiyorum delicesine. sırf hasretten bir gece uzak olayım diye. fakat olmuyor yapamıyorum. ben yine uyuyamıyorum. seyrediyorum gök yüzünü usul usul. yapma be, ateş böceğiymiş... bende sandım ki güneş doğuyor. hava çok açık ama neden bu kadar yağmur sağanak yağıyor. pardon pardon yine gözlerim ağlıyor. |
can parçam can parçam
özlemim hasretim kederim sensin kalbimin yüreğimin tek aşkısın sevdan içimdeki tek umut sevgilim sen benim alev gözlüm direncim kuvvetim dayanma gücümsün bu acımasız hayatta eğer sen olmazsan yanımda ben bir hiçim avareyim içimdesin ya içimdesin ya o bile yeter bana yüzünü göremezsemde elini tutamazsamda gözlerine bakamazsamda sesin yeter bana sevgin yeter bana biriciğim... umut sevgi mutluluk sende gördüm seninle yaşıyorum seninle öleceğim can parçam aş |
sevmek ölümse bende severim
sevmek ölümse bende ölürüm aşkın gerçek konusu böyleyse bende aşkı böyle severim sevmek ölmektense bende ölmek isterim sevmek ölmektense bende severim aşkı sevmek zorunlu ise bende zorunlukla severim |
Dünyada en acı şey;
"MERHABA" deyipte birleşen ellerin; "ELVEDA" deyipte ayrılmasıdır BE GÜLÜM... KARA SEVDAMSIN Sen tek varlığımsın Sen benim gül kokulumsun Vaz geçememki canıma cansın SEN KARA SEVDAMSIN ... KALBİMDESİN Sen benim için özel birisin, Sevmeye sevilmeye değersin, Hayal değil gerçeksin, Her zaman kalbimdesin... BİN YIL SENİ SEVERİM Bin yıl ömrüm olsu |
bir çırpıda kopmak kolaymı senden.
gözlerin aklıma takılır gitmez. ne yöne baksam izler var senden. ağır ağır yanıma sokulur gitmez. anılar yok olsa hayellerim var. gözlerin kalbime korkular salar. beni inan asıl bunlar oyalar. kalbim aklıma hiç itaat etmez. kahrolup giderken sensiz günlerim. bir tek seni diler seni özlerim. artık sevgiden çok sitem sözlerim. ne yüzsüz sevdaymış kovsamda gitmez. |
can parçam can parçam
özlemim,hasretim,kederim sensin. kalbimin yüreğimin tek aşkısın sevdan içimdeki tek umut sevgilim.... sen benimsin alev gözlüm direncim,kuvvetim,dayanma gücümsün bu acımasız hayatta eğer sen olmazsan yanımda ben bir hiçim avareyim. içimdesin ya içimdesin ya o bile yeter bana yüzünü göremezsemde elini tutamazsamda gözlerine bakamazsamda sevgin yeter bana biriciğim... umut,sevgi,mutluluk sende gördüm seninle yaşıyorum seninle öleceğim can parçam........ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:23 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.