![]() |
Ertelenmis sozler var dilimde
Buruşmuş bir kâğıdın içinde duygularım. Gecikilmiş bir aşk yazılı köşeye atılan kâğıtta Hiç bir şey için geç değil belki Belki, şimdi tam zamanı. Bir de yürek sözden anlasa... Hergün bir sonrasına ertelenir itiraflar Bir kaçış ki, bu insanı kendinden eder Sorular döner beynimin içinde Beynin içinde satır satır işlenir duygular Bir gün sonraya ertelenir hergün. Bir yaprağın yere düşüşü gibi olabilsem Ağır ağır süzülsem herşeyin farkında olarak |
Seni Her Halinle Seviyorum,hiç Ummadıgın Anda Karşıma çıkmanı
,seslenişi,kısık Sesini,omuzuna Yaslanıp Kendimi Güvende Hissetmeyi,seninle Var Olmayı ,senin Için Aglamayı, Acı çekmeyi Seviyorum,çünkü Seni Her Halinle Seviyorum:(:( |
bir damla umut kadar seviyorum seni,
bu az diyorsan sen nerden biliyorsun gülüm, damarımdaki kan kadar kutsalsın. benden gitme gülüm. dayanamam ben buna bu yürek sensiz geçiremez bu bedeni |
bir mektup yazıyorum
kağıdı sen kalemi ben bir resim çiziyorum güneşi ben bulutu sen bir aşk yaşıyorum seveni ben sevileni sen oluyorsun ama bir hayel kuruyorum sevileni de ben oluyorum |
Aşk Bitmeyen,bitsede Kalıntılarını Hapseden
Sessiz,saygısız Bir Hakimdir. Ona Neden Geldigini Soramazsın,ne Ondan Yıllarca Kalmasını,nede Seni Bırakmamasını Isteyebilirsin, O önce çalar Kalbini Hırsız Gibi ,sonra Bi Hakim Olur Verir Hapsini,eriyip Bitirsede Seni Soramzsın Sebebini:( |
Seni benden ayıran yollara inat
Seni benden kıskanan ellere inat Benim olmanı istemeyen fallara inat Birgün benim olacaksın sevgilim O zaman aklına hiçbirşey gelmeyecek Ve o zaman anlayacaksın Benim seni ne kadar çok sevdiğimi.. |
Ne Kadar Zor Bilir Misiniz Gelmeyecek Olanı Yıllarca Beklemek,
ömrünün Hiçbir Alanında Sevdiginin Olamıycagının Farkına Varabilmek, Ona Dokunmadan,onun Sıcaklıgını Hissetmeden,aynı Hayali Kurdugun Halde Onu Sonsuzluga Yolcu Etmek... Siz Hiç Içinizde Yalnız Kaldınız Mı? Hiç Elini Sıkıca Tuttugunuz Bir Aşkın Boşlugunu Hissettiniz Mi? Onu Elinizden Alana Isyan Edememek. Bidaha Gelemeyecegini Bildigin Halde Imkansızı Düşlediniz Mi?ben Düşledim Halada Düşlüyorum Mustafamı Bekliyorum Sonsuza Gitt |
aglıyorum neden bilmiyorum
gülüyorum nedensiz içten seviyorum canı gönülden ahh bide mutlu olabilsem |
Aşk Şiirleri
"İki kalp arasında en kısa yol: Birbirine uzanmış ve zaman zaman Ancak parmak uçlarıyla değebilen İki kol. Merdivenlerin oraya koşuyorum, Beklemek gövde kazanması zamanın; Çok erken gelmişim seni bulamıyorum, Bir şeyin provası yapılıyor sanki. Kuşlar toplanmış göçüyorlar Keşke yalnız bunun için sevseydim seni |
Ben Sensizlige Alısamadım
Yerine Hiç Kimseyi Koyamadım Sensiz Aylar Gecsede Aradan Ben Hala Seni Unutamadım Olmadı Yapamadım Seni Seven Kalbe Söz Geçiremedim Senin Için Akan Gözyaslarımı Sen Olmayınca Hayatta Ben Yalnız Kaldım Bu Kadar Acı Cektigim Yetmedi Mi? Sensiz Ben Anladım Ki Mutlu Olamam Sen Olmasan Ben Yasayamam Herseyim Sensin Lütfen Geri Dön... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:02 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.