![]() |
yaNE KONUŞUYM GÜZELLİĞİN İÇİN SEVİORUM ÇOK SEVİORUM HEMDEEE AŞKIM YA
CANIM ANTEPLİM BEN SANA aşığımmmm SENİ ÇOK SEVİYORUM ANLA ARTIK YAAA |
bu gözler neden aglar bilinmez
karın içinde dolu olur sezilmez agladıgında seller olur hissedilmez sellerin arasında yamurlar olur görünmez |
sen ağlama ela gözlüm
senin ağlamana dayanamam sen ağlama ben ağlarım gözlerimden akan yaşlar sana helal olsun |
bir gül yetiştirdim
ismini sevgi koydum kopardılar bir gül yetiştirdim ismni aşk koydum kopardılar bir gül ytiştirdim ismini nefret koydum |
Bu gece yağmur yağdı
Gözümden akan yaşlar adına Yağmur yağdı bu gece Senden nefret edercesine Ve ben senden nefret ettim bu gece Yağmur temizledi bu gece Ne vardı Ne yoktuysa içimde Söküp attı seni bende Yağmur bu gece Bu gece gökler ağladı Benim için dercesine Tüm dünyanın Gözleri Benim içimdeydi bu gece Ağladı ne var ne yok bu gece Sevinç içinde Kurtuldum dercesine Yağmur yağdı bu gece.... |
yeni yanlızlık
yeni hüzün cöküyor şu garip yüregime sensizlikdi yüregimi böyle yakan beni senzik koyan gündüzlerdi açılara tutunmak istedim tek istegim sendin yüregimde ben artık sensiz kalmakdan nefret ediyorum ben senin ellerinden tutmak gözlerine bakmak seni seviyorum demek ben senden uzaklarda olmak istemiyorum seni benden alan kader utansın seni benden uzaklarda tutan yollar utansın şimdi bir yagmur oldum ordan oraya sürüklenip tenini arıyorum |
Ağlıyorum gözyaşlarımda sen
Uyuyorum rüyalarımda sen İçiyorum sigaramın dumanında sen Dinlediğim şarkılarda sen Kessem damarımı akacak kanda sen Aklımda sen , fikrimde sen Ölsemde unutamam asla Ruhumdasın sen... |
Sen vazgeçtin benden kimse inanamadı çığlık çığlığa haykırdım ama
duyan olmadı ne kadar uğraşsamda aşkıma inandıramadım , dedim dedim ama kendimi kandırdım koştum peşinden hep koştum ama bir türlü seni yakalayamadım koşarken akıttığım terler gibi kaybettim;aşkımı, umudumu, kendimi, sonra herşeyimikaybettim, kimse görmedi halimi, görmek belki de görmek istemedii sadece Kayseri, bomboş sokaklarıyla Kayseri sahiplendi beni:( |
ben geceyi sevdim karanlık geceyi
birde birde seni sevdim! gece gibi karanlık gözlerini sevdim umutlara götürdüğü için beni ben seni sevdim birde siyah gözlerini gecenin enn zifiri anında bile seni özlemeyi sevdim! yıldızları sevdim birde birde seni umutsuzlukta bile umut bulabilmeyi sevdim yıldızları seyrederken hayalini kurmayı sevdim birde seni özlemeyi sevdim!özlemeyi sevgilim ben seni sevdim sen olduğun için hayallerde boğulduğum için |
Beni sensiz oLmak değiL seninle oLmak korkutuyor...
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:56 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.