![]() |
Bir sefil rüzgar esince. Güniş gidip ay gidince. Yıldız körelip
sönünce. Beni hatırla MÜHÜR GÖZLÜM... Bildigin yollarda kaybolunca. Şişeleri kırıp aglayınca. Başını eğip usulca. Beni hatırla ZEYTİN GÖZLÜM... Haykırıp daga taşa. Küsünce suya aşa. Kalınca yanlış başına. Beni hatırla CANIMIN İÇİ... Işıklar sönünce birden bire. Çöküp bir köşeye dizinin üstüne. Yaşlı gözlerinle beni hatırla SEVDİCEĞİM.... Sevdiklerin senden kaçınca. Tek başına yanlız kalınca. Adın herkezce unutulunca. Beni hatırla AŞ |
Bir sefil rüzgar esince. Güniş gidip ay gidince. Yıldız körelip
sönünce. Beni hatırla MÜHÜR GÖZLÜM... Bildigin yollarda kaybolunca. Şişeleri kırıp aglayınca. Başını eğip usulca. Beni hatırla ZEYTİN GÖZLÜM... Haykırıp daga taşa. Küsünce suya aşa. Kalınca yanlış başına. Beni hatırla CANIMIN İÇİ... Işıklar sönünce birden bire. Çöküp bir köşeye dizinin üstüne. Yaşlı gözlerinle beni hatırla SEVDİCEĞİM.... Sevdiklerin senden kaçınca. Tek başına yanlız kalınca. Adın herkezce unutulunca. Beni hatırla AŞ |
Bence Sen En Büyük Sevdasın Kocaman Ele Avuca Sığmayan Ve Biliyorum
Zamanın Mahseninde Yıllanacak Sevgimiz Hiç Kimse Dokunmaya Cesaret Edemeden Sürüp Gidecek Böyle Sessiz Sessiz... |
Sen varken de aradım seni,
yokluğunda olduğu gibi, belki seversin diye beni, çözmeye çalıştım seni.... karanlıkta aradım seni, korkmadan, soğuk kaldırımlarda aradım, bıkmadan, artık bıktım yokluğundan, soruyorum seni, her tanıdığından.... sensizliği kaldıramam bilirsin, bilirsin de nerdesin, sen şu yarama tek çaremsin, sen her gün ağlattığın yüreğimsin.... satırları senle doldurdum, her geçene seni sordum, hiçbir şeyden değil, sensizlikten yoruldum, artık kalbime adını koyd |
Sen Bir Damla şarap Gibisin Içtiğim Anda
Beni Sarhoş Edecek Sen Masmavi Bir Deniz Gibisin Dokunduğum Anda Beni Titretecek Sen öyle Birisin Ki Sonsuza Dek Sevilecek |
Özür dilerim
Seni sevdiğim için, Hayatına girdiğim için, Günlerini oyaladığım için, Eğlenceli bir oyuncak olmadığım için ÖZÜR DİLERİM..... Özür dilerim Kendimi senin gözünde insan sandığım için, Sana güzel söz söylediğim için, Nefesini tükketiğim için, Seni beni sevmeni zorladığım için ÖZÜR DİLERİM...... Özür dilerim Yıldızların altında hayal kurduğum için, Sana seni seviyorum kelimesini kullandığım için, Seni brakıp gitmediğim için En doğrusunu yapmadığım için ÖZÜR DİLERİM |
Ne kadarda zormu atmak kalbimden seni
Ne kadarda zormus unutmak bütün gecmisi SANKİ BİR GECMİSİMİZ VARMIS GİBİ... |
YERYÜZÜNDE İKİ YILDIZ
BİRİ BEN BİRİ SEN SEN KAYIP GİDİNCE, KALDIM KALA ORADA. NE OLUR GERİ DÖN YILDIZ İSE BEKLERİM, DEĞİLSEN ELVEDA bunu yazan bir melek elbet birgün ölacek bu şiir hiç bir zaman silin eyecel |
Ne Hasta Bekler Sabahı
Ne Taze ölüyü Mezar Nede Bir Günahı şeytan Benim Seni Beklediğim Kadar |
Gözlerin Gözlerime Değince
Felaketim Olurdu Ağlardım Beni Sevmezdin Bilirdim Bir Sevdiğin Vardı Duyardım çöp Gibi Bir Oğlandı Ip Ince Ne Vakit Karşımda Görsem öldüreceğimden Korkardım Felaketim Olurdu Ağlardım |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:37 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.