![]() |
Ne kadarda zormus atmak kalbimden seni
Ne kadarda zormus unutmak bütün gecmisi SANKİ BİR GECMİSİMİZ VARMIS GİBİ... ummak we unutmak ne kadarda zormus bimem biliyormusun ama.. ben her yerde seni görürken her yerde sesini duydugumu sanıyorken her adını duydugumda hala garip bir sewincle gülerken... ne kadarda zor fırlatıp atmak seni KALBİMDEN. Oysa ne garip ki kalbimin en güzel kösesine yerlesmen bir saniyeden fazla sürmemisti.. simdi unutmaya calısırken seni artık kalbimin bir parca |
Bir soluk kadar yakın
Yıldız kadar uzak,derler Sevgi için uzanırsın yetişemezsin Uzanırsın dokunamazsın dokunursun Vazgeçemezsin vazgeçersin ama unutamazsın "ÖLÜRSEM SEBEBİM YAŞARSAN NEDENİMSİN" (QİRZMA) |
Aşk işte genede
Basit bir oyundan öte Seviyoruz birbirimizi delicesine Bu bize yeter bence Resmine baktıkça yanıyor içim Ne yapalım kaderimiz bu bizim Çekeceğim her daim Bu bize yeter bence Birbirimizi seviyoruz Bunu ikimizde biliyoruz Korkuya gerek duymuyoruz BU BİZE YETER BENCE....... |
inceden inceye bir sızı düştü.
ağrıyı sızıyı çektim ağladım. derdimi kimseye diyemez oldum. biçare mazime baktım ağladım. herkes eğlensinde ben gam çekerim. soranlara sebeb hiç yoktur derim. dışım gülse bile ben beni yerim. bu gidişi kafama taktım ağladım. kendi benliğimi bulamaz oldum. kimselere seni soramaz oldum. kalbimi arkandan salamaz oldum. hasreti göğsüme çaktım ağladım. derdimin dermanı kaçtı elimden. isyankar sitemler düştü dilimden. artık korkmaz oldum gelen ölümd |
dün gece sen yoksun diye yağmur yağsın istedim
dün gece yağmur yağmadı diye sabaha kadar yolunu gözledim aslında ne yağmuru nede geceyi bekledim ben sadece seni özledim |
bir gün sende ağlayacaksın , yağmurlu bır akşam
sana eşlik edecek, ama yanlız olacaksın, sadece yağmur damlaları sana eşlık edecek. beraber ağlayacaksın, BEN ÖLDÜM DİYE........ |
bir yasamsın sen
yasanmaya deger bir sevdasın sen sevgilinin dilinden düşmeyen bir umutsun sen karanligi aydınlatan birtanemsin sen gönül bagımsin |
gittin gidisini görmemek icin gözlerimi kapattım. oysa tutkum bir ömür
seninle olmak, seninle ölmekti ... her aksam yatarken allahtan tek bisey istedim ne saglık ne para tek istedigim senle gecirdigim günlere geri dönmekti cok mu sey istedim bilmiorum.gectigim her sokakta, her cadde basında ismin,aklımda gözlerin vardı adeta hayalinle, varlıgınla hayat buluyordum.aslında giderken cok sey söylelemk isterdim sana keske bu kadar büyük sevdirmeseydin kendini ama sustum konusamadım kadere ve sensizli |
mahvettin parçaladın beni belkide binlerce kerepeşinden sürüklendim
hep senelerce. işte gidiyorum artık sensiz meçhule.unutacağım seni atacağım yüreğimdenbirdaha anmamak üzere. faydası yok artık geriye dönsen bile ama artık gidiyorum |
i düşündüm yine bu gece..
Kiraz tatlısı dudaklarını ... Gül kokulu tenini... İpek gibi saçlarını... Deniz yeşili gözlerini... Seni; seni düşündüm yine bu gece... Aşkım deyip boynuma atlamanı.. Seviyorum deyip sarılmanı... Bana kızmanı, sonra ağlamanı Aramadığım zaman feryatlar koparmanı Özledim aşkım.... Seni düşündüm ve yine Seni özledim... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.