![]() |
Rüzgarın Sesi
rüzgarın sesi türkü olur kaydederim tekrar tekrar bi senin havanı çalar bi uzun hava bazen bana bi güzellik yapar beni başbaşa bırakır hayalinle Baykal Kaana |
S on Sözlerinmiş..
son sözlerinmiş meğer rüzgarın kulaklarımdan sildiği iki kelime koştum ardından yetişemedim ama Baykal Kaanalp |
Sabah Akşam
görünce gönül gülünü kokladım sabah akşam alınca aşk ödülünü sakladım sabah akşam vermişsin aldıklarını topladım yapıtlarını attığın mektuplarını okudum sabah akşam hiç inanmadım sana kapanmışsın odana bir şarkı yazmışsın bana dinledim sabah akşam hastaymışsın ne oldu güzelliğin sarardı soldu mendilim yaşla doldu kuruladım sabah akşam kaldırdım gitarını çalmıyorum şarkını gözyaşımla mezarını suladım sabah akşam zaman geçiyor dolu dizgin sensiz çalmıyor ezgin gezdiğin yerleri üzgün dolaştım sabah akşam Baykal Kaanalp |
Sabırsız Akşamlar
akşamlarım sabırsızken çıkagel dolanır durur bu ölümsüzlüğe inanmayan sonuncu kelebeklerim çıkagel bir akşamüstü dolaşım hakkı istiyorum sarmaşıklar etrafında beden kitabında bu yazılar emeksiz bizsiz sarmaşıklar geçirimsiz |
Sahip Olduğumuz Tek Şey
gri bir gökyüzü sahip olduğumuz tek şey bulantılarına katlanabilmenin erdemini yakalayabildiğimiz bir parça ilgisizliğin hani haksızda değiller gönül koyan vücutlar bakışlarımıza artısıyla bir burukluk eksisiyle bir aymazlık bir kesit,bir kesir yaşama tutunabilmenin abc si saklı duruyor koridorlarda,karanlık gökyüzü mü? o hala gri sahip olduğumuz tek şey Baykal Kaanalp |
Sahne Senindir
doğru pişiremediğin anın kirli paslı bir oyuncağın olsun isterdin eminim yalnız oynayabileceğin hadi birlikte yapalım bütün idollerin oyununu meyletmeden düşmanlığa kazanmak istediğin ne varsa senindir,alabileceğin kadar sahne senindir,hadi işte orada Baykal Kaanalp |
Sahtekar Ayna
aynaya baktığımda hep kendimi görüyorum acaba bu ayna sahtekar mı? bana benden başkasını göstermiyor Baykal Kaanalp |
Sakla
belki başka bir bahara sakla sevgini sakla kapansanda odana sakla sevgini sakla açılma kimselere anlatma anılarını verme sırrını ellere anlatma anılarını üzülme geçmiş günler için hayallerini yıkma bu gözyaşları ne için? umutsuzluğa kapılma Baykal Kaanalp |
Sakla samanı
saklamalımıyım bilmiyorum yiyemiyeceğim samanı geçmelimiyim üzerinden korkularımı yenemediğim köprünün ya sevda bulaşırsa yağmurlu akşamlarda ekmeğime ya dönemezsem geriye gittiğim buluttan ya boğulursam rüyamda ohrid 'de ne kıymeti kalır üstüste balyalanmış burçağı sapından ayrılmış çerçöpün velev ki tonlarca olsa da Baykal Kaanalp |
Salkımları Sallnır Sevdanın
bir kıpırtı var yüreğinde salkımları sallanır sevdanın bir hasretlik çöker ekmeğine salkımları sallnır sevdanın ne bir duyumsama kulağında ne bir gülümseme yanağında ne de bir hoş ses dudağında salkımları sallanır sevdanın acılarını uc uca ekler günahlarını dökmeyi bekler ellerinde demet demet çiçekler salkımları sallanır sevdanın dallarında aşıklar öter gövdesinde iştiyak tüter tohumunda ayrılık biter salkımları sallanır sevdanın Baykal Kaanalp |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:37 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.