![]() |
Y a ş l a n ı y o r u z
Ömür geçip gidiyor, kırk oldu yaş, Ben sakinim ama yıllarda telaş, Baş ucuma dikilmeden bir uzun taş Bekletme nazlım, gel yavaş yavaş. Solarmış güller, susuz kalınca Anlarsın beni, sevdalanınca Bir gece vakti yalnız kalınca Ben gibi hayale dal yavaş yavaş Ak dolar saçların, bükülür belin Susar da şarkılar söylemez dilin Kapın çalınmaz, tutmaz ayağın elin Gelirim, bir haber sal yavaş yavaş. Derdim dinlemedin, dertliyim Başımda sevdan, perişan halim Gözlerim enginde ağlarken, benim Uzanıp elimi tut yavaş yavaş Baharım gelmez, uzak tüm ümitler Sen yoksun, soldu ah! bütün çiçekler Başıma devrilmeden viran haneler Yıkılmadan bendim gel yavaş yavaş Beklerim hasretle, nerdesin nerde Hazan dolu ömrüme inmeden perde Solmuş çiçekler açtığında bu yerde Gül koka koka, gel yavaş yavaş Ahmet Ünal ÇAM Ahmet Ünal Çam |
Ya garip ölürüm, ya musalla tahtım. (DÖRTLÜK)
Karadan kara, karaymış bahtım Dönüp dönüp kendimi vuruyor ahtım Dünyada muradım kalmadı gitti Ya garip ölürüm, ya musalla tahtım. Ahmet Ünal Çam |
Yad'a Kaldı
18-08-2006 08:30 Huzur aradım da yıllarca Huzurum, uzak miyada kaldı Ömür gelip geçti de Mutluluk diğer hayata kaldı Garip gönlüm, tatmadı bir neşe Gönlüm daim, bir acı tada kaldı Dostlar gitti, ilk ‘dar’ımda Salım kaldırmak, yad'a kaldı Ahmet Ünal ÇAM |
YAĞMUR DuRuR
14-04-2007 03:00 Sen gittin, kaldı binbir hatıran Her köşede hâlâ durur Pişmanlıklarımı bir ok gibi, kurşun gibi, salar üstüme üstüme, Kalbimden vurur Gittiğin o yağmurlu günü, Sanırdım ki yıllar unutturur. Bak işte, sen gittin ama yine geldi yağmur. Yine yağmur, yine yağmur, yine sen. İşte bir gasvetli akşam daha İşte bir fırtınadır eser, bir yağmurdur, yağar durur Ankara’nın tozlu sokakları Her yağmurda, seni anar, anar durur Belki yarın güneş açar, belki yarın bu fırtına, bu yağmur durur Ya içimin fırtınası, ya gözlerimdeki yağmur Ne gün durur Ahmet Ünal ÇAM... |
Neresinde kalmıştık yaşamanın
02-12-2008 10:10
Hay Allah, iş-güç telaşı Unutuyor insan işte… Neresinde kalmıştık yaşamanın Neresinden tutup kaldırmıştık umudu Ne yapalım, Ne sesimiz, ne izimiz kaldı geride Unuttum, unutuldum sessizce Yazık, yazık Tam anlamaya başlarken, Ölüp gidiyoruz işte Kimsem yok ki, olsun kimse farkımda Ah! Yoruldum, yoruldum Ben gitsem, şehir kalsa ardımda |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:11 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.