![]() |
Güncel Beyitler 101
Bâtil Cesur Olmaz Bâtil, gercegin kar$isina cikamaz. Cikarsa, dâvâsini isbatlayamaz. Berlin, 21 Mart 2006. Hüseyin Avdic |
Güncel Beyitler 102
Mevlâna'ya Takanlara! Mesnevî'yle ugrasmak, Müslümana yaki$maz. Takvâsi olan müslim, Evliyaya sata$maz. Berlin, 29 Mart 2006. Hüseyin Avdic |
Güncel Beyitler 105
Bahar Insanliga gönderilen cennettir bahar. Gönderen'e olsun hadsiz hamdü senalar. Berlin, 3 Nisan 2006. Hüseyin Avdic |
Güncel Beyitler 104
Örtüyle Kalkanlanmak Cinsel obje haline getirir kadini acik-saciklik. Buna karsi örtüyle kalkanlanmak, olmaz asla tutsaklik! Berlin, 3 Nisan 2006. Hüseyin Avdic |
Güncel Beyitler 106
$eytanin Eline Gecenler Adamin kollari, bacaklari kesilmis; yine de 'sigarayi birakmam' demis. I$te $eytan denen düsman, insani bu kadar derinden ele gecirebilirmis! Berlin, 6 Nisan 2006. Hüseyin Avdic |
Güncel Beyitler 107
ABD'ye Göre Iran'i Vurmak Iran'i vurmak az felâket, vurmamaksa cok felâket. Bu halde ABD, en az zararliyi sececek elbet. Berlin, 2 Nisan 2006. Hüseyin Avdic |
Güncel Beyitler 108
Sizi Ya$atan Birisi Var Ey kendikendine ya$adigini zanneden insanlar! Unutmayin! Üstünüzde sizi ya$atan Biri'si var. Berlin, 6 Nisan 2006. Hüseyin Avdic |
Güncel Beyitler 109
Haberiniz Olsun! Ey inancsizlikla öksüz ve yetim kalmis insanlar! Sizin 'Allah' denen cok $efkatli bir Sahibiniz var. Berlin, 15 Nisan 2006. Hüseyin Avdic |
Güncel Beyitler 110
Günah Günaha Özür Olmaz 'Baskasi da kusurlu, kusuruma bakilmasin' denemez ve diyemezsin. Kusursuz olmak vazifendir cünkü, elin günahini özür edemezsin. Berlin, 26 Mart 2006. Hüseyin Avdic |
Güncel Beyitler 111
Gercek Laiklik 'Sen benim dinime karisma, ben de seninkine kari$mayayim'dir gercek laiklik. Kari$irsan Müslümanin dinine, buna denmez laiklik, olur o ancak despotluk! Berlin, 13 Nisan 2006. Hüseyin Avdic |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:12 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.