![]() |
Ruhani...
artık aşkımı itiraf etmenin zamanı geldi... itirafcım ise eceldi... Reyhan Tataroğlu |
Rüzgar Postası
(Melek Kamanlı'ya aittir...Teşekkürler) Arıyorum Seni her yerde Geçenlerde sordum sarı çiçeğe Çiçek şöyle bir sallandı Biraz hafif edalandı Rüzgar dedi'Bana bak! ... Dosttan ayrı kalmak yasak Ben postayım,anladın mı Gizledim içimde Cananımı Sana haber getirdim 'O' herşeye karıştı Sevenlerle barıştı Göz ağladı,kalp yırtıldı Yağmur aldı götürdü...' Reyhan Tataroğlu |
Sa/Bitlenmişim...
her çeşit ne/batıları koynumuzda beslemişiz gözümüzde büyütmüşüz başımıza taç ettiklerimizin hepside aslında bitmiş... pireymiş... bir vuruşta yedi dev devireymiş aslı yoklar yaylasına bir de beşyüz koyunu Allah vereymiş gel gör o zaman bizi çiğ çiğ yerlermiş... Reyhan Tataroğlu |
Sade
üşümenin derinliğine düştüm kaçarken alevlerle öpüştüm her taraf mahşer yeri iken ben yalnızlığa dönüştüm Reyhan Tataroğlu |
Saksı...
Üç bardak su,bir avuç toprak Yeşerir yeşerir,dökülür yaprak Reyhan Tataroğlu |
Salavat...
bugün Cuma... bugün Cuma... dualar gelirken dil ucuma rahmetin konarken avucuma bütün iblisler geçti hücuma... |
Salla beni...
Kaç gecedir uykusuzum Kurur dudağım susuzum Yar'dan ayrıyım yurtsuzum Salla beni beni salla Kapanır gözlerim durmaz Kirpiklerim kaşa vurmaz Kıyameti ruhum duymaz Salla beni beni salla Gözlerimden düşer damla Damarlarımdaki akan kanla Ne olur sen beni anla Salla beni beni salla Reyhan Tataroğlu |
Sana özlemim...
Yaşamanın anlamı seninle nefesim Duyarmısın bilmem sessizlikte sesim Ayrılık ölümden sanki bir resim Sana özlemim sen değilsin Bir hayalin kalır bir de kokun Bedenini hissetmem ruhuma dokun Unutulmaktır unutmamdaki korkum Sana özlemim sen değilsin Yakın bana beni benden yakın İçimdeki özgür tutsağı bırakın Kalmadı urgancı gardiyandan farkın Sana özlemim sen değilsin Reyhan Tataroğlu |
Saygı/Sızlar
Sen... Bilmesen de saymayı, bilenler var Hem de +/- sonsuza kadar... Reyhan Tataroğlu |
Sayılı soğan...
Bırak... Sayılı günlerin rahatını Ki... Sayısız günler, saysın hatırını Reyhan Tataroğlu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:38 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.