![]() |
Hep kendimizden verdik biz
Elimize ne zaman geçti ki bir kâr ? Aşkına karşılık bekler gönüllerimiz Yanar için için, hâr hâr Güle düşen çiğ gibi akar ömürler Hayattır, genişliği gariptir dekar dekar Ama asla unutmaki hayatta hep gül Gülün bittiği yerde diken, dikenin bittiği yerde toprak var. |
Ne dediySen HerŞeyine SusTum,
YıkıLan qururumu Yerden yere Vurdun, OySa ne hayaLLer KurmuŞtum, Peki Şimdi MutLumusun. aL qöTür herŞEyi ßenden Sevdiqim kaLmaSın ßende HiÇßir ŞEyin aŞk deqiL ki Senin istediqin ßen öLümüne SevenLErdenim. Sen sevqimi qörmeyen ßir körSün KAndırmada ßir önCüsün Kim ßiLir Daha kaÇ Hayat söndürürsün Umarım qün qörmeden öLüRSün YazıkLar oLsun Sana Yıktım Umudumu Hayatta Sana Senin qißi Nankörler qereK Şimi ßaşkaSıyLa MuTLusun Demek AqLayarak Kapıma qeLdiqin qünde qeLecek Seninde ßirqün ßiLEtin keSiLeceK ßu devran DÖndüqü SüreCe eLLerim Yakanda HerkeS ßöyLe ßiLecek Ömür ßoyu SürüneCek ÇAldıqın Kapı Yüzüne öRtüLeCeK YaŞArken öLecek öLmek için Dua Edecek Ama öLMeyeCek YaŞadıkLaRıMı Sende ÇekeCek SEnin qißiLere ißret VereCek Ve Sonra Hayatından ÇEkiP qideCeqim.... Tıpkı Senin ßeni YaŞlı qözLerLe Yıkık ßir qururLa HüzünLü ßiR qeCede ßırakıp qittiqin qißi.... Sen Daha FazLaSını Hak ediyorSun Ya üStü Sende kaLsıN... YaŞaDıqım SüreCe DiLimden DüŞmeYeCeK ßedduamSın |
sonunda aşık oldum galiba
sana... beni tekrar yaşama döndüren sana... acıların en büyüğünü unutturan, geçmişten beni koparıp alan,aşkların en güzelini yaşatan, belkide yaşama sebebim olacak sana... evet sevgilim itiraf ediyorum sonunda büyük bir mutlulukla seviyorum seni galiba evet,aşığım sana... kaybolmak istiyorum ruhunda unutmak istiyorum herşeyi kollarında ama sakın sende kaybolma yarınlarımda sende unutma beni başka vücutlarda ürkütme beni fırtınalarında yorma beni onlar gibi yok etme atma boşluklara çünkü aşığım deliler gibi o kaybetmekten çok korktuğum sana... sımsıkı tut ellerimi sakın bırakma unutma tenimi unutma gözlerimi çünkü unutmaki bu ben hala senin için burda... |
Bu şiir….;
ÖZGEÇ’mişindeki başarıları tarih kitaplarına sığmayan SARSILMAZ Ordumuzda görev yapan Mehmetçiklerimize ve toprakları üzerinde yaşamaktan gurur duyduğum Aziz Vatan’ımıza yazılmıştır… Saygılarımla VATAN Gönlümdeki mısrayı kalemime bağladım Kalbimin her atışı Vatan diye seslendi. Kanayınca yüreğim yüz yerinden dağladım Kanımın her akışı Vatan diye seslendi! Asker oldum Vatana büyük bir ihtişamla Taşıdım sancağımı şerefimle şanımla Gelinliğe çizdirdim bayrağımı kanımla Yavrumun her bakışı Vatan diye seslendi! Bir sergiyi gezerken hayallere dalmıştım El örmesi kilime hayretlere kalmıştım Ay yıldızlı deseni yüreğimdir sanmıştım Gördüğüm her nakışı Vatan diye seslendi! Nisan yağmuru vardı gökyüzünü karartan Gözlerde sığınacak mekanları aratan Bir haykırış duydum ki rahmete rahmet katan Her yıldırım çakışı Vatan diye seslendi! Elime albüm aldım dile geldi konuştu Kurtuluş savaşıydı gönlüm o yöne koştu Sandım ki yüreğime alevden bir kor düştü Gönlümü her yakışı Vatan diye seslendi! Albümdeki her sayfa yüreğime akıyor Bu İstiklal Marşı ki kalemler ağlatıyor Bütün sayfalarında Atatürk'üm bakıyor Kaşını her çatışı Vatan diye seslendi...! |
İSİMSİZ
Biçilir üstüne beyaz bir kefen Musallaya yatan beden sır olur! Derse de gülleri kabrinde eren Sanma ki güllerden mezar kır olur! Düşünüp daldın mı şöyle derine Mum ışık veriyor burda dibine Bir ah değmiş ise aciz tenine Gözlerden dökülen akar kir olur! Bozulan gelenek bozulan töre Karıştı bu düzen göz göre göre Bildiğin kul kula olmuşsa köle Yüreğim dediğin bakar kör olur! Duymazsan içinde mazlum ahını O zaman git seni kendinde tanı Görülmüş mü makamıyla yatanı Mekanına rahmet yağar kor olur! Temennidir ancak dualarımız Hep yarına olur umutlarımız Mahşeri buldu mu hesaplarımız Belki de bir ışık doğar nur olur! |
- - - UNUTAMADIM - - -
Sevgimiz hatıra kaldı,yaban ellerde Çözülmedin Çözemedim ben seni. Duygularım saklı kaldı,meylerde şişelerde Kana kana, İçemedim ben seni! Sevgiye nankör oldum,tattığım sevgilerde Çok aradım, Bulamadım ben seni! Gururum saklı kaldı,en tenha köşelerde Kimselere şikayet, Edemedim ben seni! Sevgime düşman oldum,karanlık *******de Sevince ne yapsam, Silemedim ben seni! Aşkın gizli kaldı,benim kalbimde Bir türlü mazilere, Gömemedim ben seni..! |
- - GİDERİZ - - -
Kanımızla aldık,Vatan topraklarını, Ancak kanımızı verir,çeker gideriz ! Vatan’ıma ,yan gözüyle bakanın, Bir an,yüreğine,çöker gideriz ! * * * Baksam;Yan gözüyle biri bakıyor, Emeli sel olmuş,kalpten akıyor, Bilmez ki bu emel,yürek yakıyor, Son damla,kanını,döker gideriz ! * * * Baksana,yüreğin,kaş çatışına Baksana bayrağın,şahlanışına, Baksana sevdamın,Vatan aşkına, Sanmayın bu boynu,büker gideriz ! * * * Düşerken yollara,gönül seslenir, Seslendikçe,Vatan’ına yaslanır, Deli gönül,sevdamızla uslanır, Bu aşk şerbetinden,içer gideriz ! * * * Yollar varsın,uzak olsa ne çıkar, Her köşesi,tuzak olsa ne çıkar, Bu nefesler,azap olsa ne çıkar, Yollar bizim,yine seçer gideriz ! * * * Emanettir bu aşk,bana Atamdan, Biz ne canlar verdik,göz kapamadan, İsteyen de vursun,şimdi arkamdan, Bu uğurda kefen,biçer gideriz ! * * * Boş hayale düşsen,olur mu niyet, İstersen niyetin, sen şikayet et, Vatan’ımla evli,bu Cumhuriyet Dere,tepe demez,uçar gideriz ! * * * Ne korkum olacak,fani canımdan Ben de yazdım işte,bir kaç anımdan Üstüme örtülen,benim kanımdan Ay yıldızlı bayrak,açar gideriz..! |
UTANMAZ
Kalemim kirlendi her bir satırda Yazarım,yazarım sözler utanmaz! Gönülde her mısra bir yer bulurda Gezerim,gezerim gözler utanmaz! Yerimden doğrulup ayağa kalksam Bu yaşlı gözlerle aynaya baksam Aynadan gönlüme çığ olup aksam Sızarım,sızarım izler utanmaz! Baktıkça kendime içim burkulur Umutlar kaybolur,anılar kurur Gözyaşım gönlüme,akar kor olur Yakarım,yakarım közler utanmaz! Yanınca bu yürek,coştu sel gibi Her satır yürekte,koştu yel gibi Dört mevsim saçıma,yağdı kar gibi Akarım,akarım yazlar utanmaz! Yüreğim coştukça,kalem koşuyor Koştukça kalemim,beni aşıyor Her mısrayla belki,binler yaşıyor Bakarım,bakarım yüzler utanmaz..! |
Aklımdan çıkmıyorsun birdirhem
Unutulmuşum desene sen Ne yaptım bilemiyorum desem Bir cevap olsun versen Yok canım yok, kırgınım ben Artık konuşma, sus istersen Kırılmış kalbe olur mu merhem Ne dersen de , affetmem Belki birdaha yerine sevemem Ama unutma Gidiyorum ve asla geri dönmem |
Ağlarim
-------------------------------------------------------------------------------- Gidersen, beni terkedersen Boynum bükülür,hazan olurum Karalar bağlar Matemlere boğulur sabırlarım Ağlarım, ağlarım, ağlarım Hiç birşeye değil de birtanem Seni çok sevdiğime yanarım |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:47 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.