![]() |
sevgi yanağında süzülen
her yaşta... denizin köprüsüyle yıkılan her taşta... sevgi belkide uçurumdaki dikey yamaçta... sevmek güzel ama , seni sevmek varya, işte oo... bambAŞKa!!! |
Anlattıkça üşüyor,anlattıkça ısınıyor yüreğim Ellerim kayıyor gerçek
ile aşk arasındaki çizgiden Aslında sadece gerçekleri düşününce üşüyorum Ellerim kayerken o çizgiden bırakmak gelior içimden Hayellerim ise tek tesellilerim oluyor Sanki hep yanımdasın Sanki hep beni seviyormuşsun gibi Ama artık teselliler bile yetmiyor Yaşayamadıklarıma acıyorum en çokta Senle geçmeyen ama o aklımdan çıkmadığın günlere Ama sevmek acımaksa günlere Aklından çıkaramamaksa onu Bunlar bile engel ol |
Sevgi ne kadarda çocuklaştırıyor insanı...
Herşey çağdaşlaşıp uygarlaşıyor...Ama sevgi hep klişe hep çocukça ve hep tanıdık... Hangi olgunlukta olursan ol,sevgi hep o en uçuk yaşta,en uçuk düşüncelerde... Yine klişe olacak belki ama... seni seviyorum...! |
bak yine akşam oldu karardı her taraf sen yosun yine kimbilir
nerdesindir kimlerlesindir bensiz ne alemlerdesin bense soğuk odamda dertli şarkılarla oturmuş bir köşeye gözlerimden akan yaşı siliyorum sensizliği sayfalara gömdüm artık anmıyorum karanlıkları hiç sevmem ben sen alıştırdın beni karanlıklara ve hale karanlıktayım söyle be unutamadığım ben şimdi ne yapayım ya sensiz karanlıklara devam yada seni mezara kadar beklemeye yemin off be bitipte arkasından külleri kalan sevdam ooffff |
sensizlik bana öyle zor geliyoki
şimdi yanımda olsan sana doya doya baksam ama yoksun işte ben senin yokluğunla boğuşuyorum ama gel sen bana sor ne kadar uğraşsam başaramadım seni sensiz yaşamayı duydum ki çocugun olcakmış olsun be arkadaşlar seni anlatıyolar bana sanki unutabildim seni bilmiyolar unutamadım seni anlatırken mutlu mesut yuvası var diyolar bilmiyolar arkadaşlarım seni unutamadığımı anlattıkça onlar gözlerimde yaş yüregim kırık sevdam agır anlasanızya beni bu meltem |
antalya ağlıyor ben ağlıyorum,yüreğim çok acıyor gidemiyorum
başaramadım olmadıiseni yanımda götüremedim,seni bana vermedin kahretsinsen ağlıyorsun ben ağlıyorum.....,acı çekme sırası bende seni sensiz yaşıyarak acı çekmek., en zoru buymuş ACININ DİĞER YÜZÜ UNUTULMAK VE MECBUREN YALNIZ YAŞAMAYA ALIŞMAK NE KADAR ZOR OLMUYOR OLMUYOR ... ANTALYA AĞLIYOR BEN AĞLIYORUM :-(( |
seni unutabileceğime inanmıyorum ,çünkü ben seni sevmek için sevmedim
,ilk gün bir birimize söz verdik AŞK yoook diye ama olmadı bu sözümüzü tutamadık,her daim toprak yağmur damlalarıyla buluşmak ,tek bir ten ,tek bir vücut olmak ister ,bu sende ve bende mümkün değil ,sen çoook uzaklardasın ,sevgi her daim yan yana , el ele olmak ister ama dedimya 4 yapraklı yoncam ,sen bana ben sana çok uzağız.,seninle son konuşmamdı ve sana küçük bir gerçek SIR ,, ben seni sevdim ama seni kaybettim ewet böyle |
Bana bu hayat zindan oldu sen yokken
Ziyan oldu artık senle geçen günler Hayallerimde hep sen Ve gördügüm herkes sen Aynaya baktıgımda bile senin gözlerin Hani gittin ya iste bitirdin beni Asıgın ahı tutarmıs Ama sana ah bile edemiyorum Çünkü seni hala seviyorum Evet, kalbim çok acıdı ama sensizde olmaz Sen gittin gideli haylin hep pesimde Gözlerin hep gözümün önünde Artık kendimle konusur oldum Duvarlarla arkadas Seni çok sevdigimi Dünyaya haykırd |
Görmesem daha iyiydi seni orada o gece
Aradan yıllar geçti silinmedin hafızamdan Her gece gibi bir geceydi Seni görene kadar Birer birer çıktılar yerlerinden hatıralar HATIRALAR UNUTULMAZ... Duygularıma esir oluyorum seni görünce İnsan bin keremi yanıyor bir kere sevince Ruh bedenden ayrılıyor çekimine girdim Bir kere daha yandım Ama gördüğüme sevindim |
terkedilince insan ağlamak ister
ama gözlerinden yaş gelmez gülmek ister ama yürekten gelmez birini bekler o hiç gelmez nedense işte o zaman ölmek ister ama ecel gelmez belkide bir gün bir köşede sessiz sedasız yenlızlığıma hıçkıra hıçkıra ağlayacağım şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracağım ama nafile biliyorum güzel gözlerim gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ama nafile sessizliğim beni çağırdığında boş sokaklarda unutmeki şini zalim artık ben ol |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.