![]() |
buyur demesi kolay
ama pek zamansız geldin sonbahar seni misafir edecek,yürek yok şimdi bende inan bir tadı olmaz bu hasbihalin sende ezelden soluk bir beniz ben de bu derin hicran iyi şeyler düşündürmüyor insana şimdi git soğuk pınarlardan iç dağları seyran eyle yıldızların hatrını sor ben de derlenip toparlanayım kafamı duvarlara vurayım yarama tuzlar basayım hadi kuzum kovmak gibi olmasın ama şimdi git bir dön dolaş ben kendimi bulayım sonra... |
İncitme ki ey can başka bir canı
Bastığın topraklar şehitler kanı Ben Türkoğlu Türk'üm beni iyi tanı Böldürmem kimseye SENİ TÜRKİYEM Kim ki durduracak Türk'ün gücünü O Türkoğlu Türk'tür alır öcünü Kaçma köpek gibi göster gücünü Böldürmem kimseye SENİ TÜRKİYEM Bu vatan uğruna vurulan şehit Bende vuruldum ALLAH'IM şahit ALLAH, ALLAH diye koşar mücahit Böldürmem kimseye SENİ TÜRKİYEM Sen mi yarattın ki canlar alırsın Sen kendini herhal bir şey sanırsın Bir gün TÜRKİYEMİ sen |
Beyaz Bir Gelin Gözyaşları Içinde
Bir Düğün Oluyor Istemesede Tanımadığı Ve Sevmediği Biriyle Annesi Babası çok Mutlu Sevgi Nedir Bilmediler Bunun Sonunu Hiç Düşünmeden Hiç Acımadan Sevmediği Birini Verdiler Sevgilisi şuan Düğün Evinde Bir Demet çiçek Var Elinde Sonra Bişeyler Dedi Geline Seni Yar, Etmem Kimselere Birden Silah Ateşlendi Gelinin Kalbine Bir Kurşunda çekti Kendine Işte Bir Düğün Daha Bitti Kanlar Içinde |
Ben bugün her zamanki gibi sensiz uyandım
neden bilmiyorum sen yoksun diyemi yoksa hiç olmamışsın gibimi yüreğimden bir fısıltı diyorki bana sen onu sevdin ama o seni sevmedi çünkü o bir ********di sevgi sevilmek değildir sevgi uğrunda ölmeyi göze alabilmektir |
merhaba sevgi düşüm,utangaç gülüşüm,ilk yaşam çığlığım,türkü tadındaki
yaşam,yürekteki sevdam,gözlerdeki ışıltım,dudaklardaki şarkım,evrenin renk renk cümbüşü,merhaba..güneşle beslediğim,sevgiyle süslediğim..hasretim,yüreğim,sevdam,merhaba... |
Neden terkedilen hep ben oluyorum,
Baharı göremeden hazan mevsimini Neden hep ben yaşıyorum. Sevdiklerim giderken üzülen,acı çeken Neden hep benim *******i yıldızlara bakarken;maziye Gidipte nisan yağmurları ağlayan Neden ben Ne zaman bitecek gözlerimin sızısı. yakamoz..! |
Tüm günahım seni sevmek.
Gece gündüz seni düşünmek. Yaptığım tek şey var o da sabretmek. Tek arzum ise;sevilerek kollarında ölmek.... Kuyruklu yıldızlar vardır, Dünyaya yetmiş yılda bir gelirler İnsanlar onu hayatları boyunca ya bir kez Yada hiç göremezler ben gördüm o da sensin BİRTANEM |
Yüreğimdeki aşk acısı sonuna kadar gitmez.
Bilesin ki bu yürek bu sona bu kadar dayanmaz. Dayanır sandığın bu yürek elbet bir gün biter. Daha ne bekliyorsun ki kavuşmamız için... Benim sana olan sevgimde bir şüphen mi var? Neden benden böyle uzaklaşıyorsun? Dayanacak gücüm kalmadı bunu böyle bil. Sabırda kalmadı geleceksen gel... Benden bu kadar her şey burada kadar. Bu büyük aşkın karanlıklarda kaybolmasına Benim sana olan o büyük aşkı, Bilesin ki sen yıktın bu büyük aşkı. |
Giderken yanında yüreğimi de götürseydin keşke,
Sana yük olmadan kenarda bir yerde dursaydı, Yeter ki senin yanında olsaydı, Bedenim bu yağmurlu şehirde kalsaydı, Ama yüreğim senin yanında olsaydı, Hiç olmazsa şimdiki kadar acı çekmezdi, Şimdi benden çok uzaktasın, Ne benimle aynı havayı ne benimle aynı toprağa basıyorsun, Ne ellerimi tutuyorsun nede gözlerime bakabiliyorsun, Bu yürek sensiz yaşar oldu yaban ellerde, Buna yaşamak dersen tabi, Sadece kefene sarılmış gömülmeyi b |
O kara gözlerinde,kaybolmuşum ben senin sevda
yellerinde,savrulmuşum ben senin aşk ateşinde,kavrulmuşum ben gel etme KARA GÖZLÜM sende sev artık. O kara gözlerin beni,hayata bağlar senin yokluğun benim,içimi dağlar senle gülen gözlerim,sensiz kan ağlar gel etme KARA GÖZLÜM sende sev artık. o kara gözünle baktın içimi yaktın |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:02 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.