![]() |
Yağmurlu bir gecede çıktım yola
Karanlıktı her yer senin gibi Bir ışık arar oldu gönlüm Buldu derken uzaklarda Serapmış meğer gördüğüm Aldandı yine garip gönlüm |
Alışamadım
Küçük köhne bir eve taşındım Sen gittin,ben buna alışamadım. Tanrı bile unutmuşken sanki beni, Senle beraber her şey gitti. Ve ben buna alışamadım!!! Her gün balkonda bekleyişini özledim, Ama şimdi balkonum yok. Pencereden yağmuru seyrederdik ikimiz, Penceremde yok,yağmurumda. Ve ben buna alışamadım!!! Hayal ederdik yalnız bir ada ve biz, Sakin masmavi bir deniz, Gece mehtap ve yıldız Şimdi kalbim sert bir buz. Ve ben buna alışamadım!!! O kadar çok nefret |
Anam
Sevgilerin en yücesi Resul aşkından sonra Nedense anlaşılmaz kadri kaybetmedikten sonra Ödenmez hakkını edaya gelmedi sıra Kıymetini bilemedim ana. Ayağının altındaymış cennet ben bilemedim Af olası isyanı defterden silemedim Seninle ağlayıp seninle gülemedim Kıymetini bilemedim af eyle beni anam. Şimdi askerim hasretin beni sardı İnan gözlerim seni aradı Ayrılığımla buruk gönlüm karardı Kıymetini bilemedim af eyle beni anam. Nöbetle hatırladım yalnız *******ini |
Aptal
Hayatımı karartan sen, Ailemi dağıtan sen, Aptalsın kızım sen, Ne kaçırdığını bir bilsen, Belki sana sunabileceğim, Büyük bir servetim yok ama, Milyarlar değerinde bir kalp, Unutmayacak kadar akıllı bir beyin, Sana seni binlerce kez, Sevdiğini söyleyecek bir ağzım var benim... Belki yakışıklı değilim ama, Hiç yıkılmayacak bir gururum var benim... Şunu bil ki ; gururu yıkılmayan kişi, İnsanların gururunu da yıkmaz... Sevdiğimden ya da saydığımdan Sana tek bir yalan söy |
Arıyorum
Boş bir sokak, soğuk bir oda Yaralı bir kalp, yarım bir vücut Yalnız bir kuş, susuz bir yolcu Sevgiyi arayan gözler Şefkate muhtaç yüzler Bütün bunlar; benim işte! Kendisinden başka dostu olmayan Bedenini kaybetmiş, bir ruhum Dolaşıyorum boşlukta amaçsızca Yayından fırlamış bir ok gibi Hedefimi arıyorum... Seni arıyorum gülüm, Gerçek sevgi diyor yüreğim Aşkı anlatan heceler diyor, dillerim Sevenini arayan bakışlar diyor, gözlerim Hedefimi arıyorum Ben seni arıyorum, g |
Arkadaş
düşündünmü kafesinden kaçmış bir kuşun bulutların arasında özgürce Kanat çırpışlarının sesini; Düşündünmü kırların arasında bir çiçekten diğer çiçeğe konan rengarenk Kelebeğin sevincini; Hatırlarmısın arkadaş bir zamanlar bizde o kuşlar gibi özgürce kanat çırpardık; Ama şimdi ise içimiz buruk kalbimiz kırık, Hatırlarmısın arkadaş çoçukluk çağımızda yaşıtlarımız misket oynarken Biz seninle cadde boyunca karanlığı delen gece lanbalarının altında Elimizde bira şişel |
Aşk Bilmecesi
Boynumu uzatırken urganlara Lacivert bir geceyi alıyorum koynuma Aşk, cellattır ilmek ören Adım atıştır yokluğa. Heceler dizilirken boğazıma Bir çırpıda çıkıveren bir hecedir aşk. O kuytu kimsesiz sokakların beslediği Baharların çiçek gibi devşirdiği Umudun bir çelenk olduğu Üç harfli, çok kanatlı bir devdir aşk. Bir kar soğuğudur alev alev yüreğimdeki Olmayan/Olmayacak bir sevgilidir aşk. Sızıların topak olduğu yürekte Dağlarda hiç açamayan bir çiçek |
Şehidime Mektup
Şehidim, canım Ey oğul Siperde karanlık düşerse bir an üzerine Şimşek gibi parlasın Sarıkamış'la Çanakkale Matarandan su düşmezse kurak diline Şahadet aşkına avucuna dolacaktır Fırat'la Dicle. Yiğidim, canımın canı ey oğul Topla, tüfekle değil bu millet ; Mangal yüreğiyle kazandı onca savaşı Dilinde varsa İman aşkı, yüreğinde vatan aşkı Güneşle yeni zaferlere uyanacaktır bu Vatan- ı Cennet. Şehit olursan ey oğul Sanma ki düştüğün yer taşla kurak toprak Kanını |
Şehidim
Kaybedilmiş bir künyedir; Vurulmuş Mehmedim'e ait Eksi 20 Derecede, Eriten yüreğidir, karları Boğazına düğümlenen her cümleyse; Yüreğindeki sevdasına ait..... Düğümdür; Kimine göre boğazda bağlanan; Kimine göre ise ; Cennet kapıları ardına açılan.... Alnından düşen iki damla sanma kanı Odur bayrağa veren asil rengi Toprak verimidir, Ananın, giden evlada akııtığı, Zemzemden asil gözünden damlayan yaşı... Rüyalar görür Mehmed'im Çatışma önceleri, Geceyi gündüze ba |
Şehit Vasiyeti
Gene hangi dua'yı okudun anne, Vurulduğum yerde güneş açtı Yine mi ağlıyorsun anne, Cennetime yağmur yağdı Üzülme anne ağlama, sırtımdan yedim kurşunu kalbimden değil. Öylece duruyor hayallerim, vatanım ********lere yar değil. İzin günümde be anam. Yârime mektup yazdım o gün. Kınalı ellerinin kokusunu özledim demiş, Bir kalp çizip içine de şafağımı yazmıştım. Birliğe döndüğümde erkenden yatmış, Gece beni bir üç nöbetine uyandırmaya gelen çavuşla Rüyamda seni |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:51 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.