![]() |
Mürekkepten Denizler Kağıttan gemiler yaptım sonra ismini her yere
yazdım ismini yazınca seni sevdiğimi sandım Ben seni sevmedim sana taptım |
(A)şkımı verdim sana
(Ş)iirlerim şarkılarım hep sana (K)aranlık günlerimde (I)şıksın bana (M)elek yüzlü yarim aşığım sana |
Birgünbiteceğim.bu Evde Ayakta Kalacak Belki.okuduğum Kitapları
Başkaşarı Da Okuyacak.o Sahilin Deniz Yerinde Kalacak Hala.birgün Duracak Zamansız Zamanların.akreple Yelkovan Benden Uzakta Kalacak.soluduğumşehirlerin Sokaklarında Kalsa Da Kokum Ben Olmayacağım |
aynı sokakata oturuyorduk.adı esrarengizdi,herkes onun hakkkında
farklı şeyler söylüyordu.hepsi nedensiz,hepsi sebepsiz.kahverengi gözleri vardı,kumraldı.mahallenin bütün kızları ona hayrandı,bense nefret ediyordum.bir gün yolda onunla karşılaştık.çok güzel bir yüzü vardı.artık uyumak yerine,onun evini izliyırdum,onunla karşılaşmak için,akşamları kapının önünde oturuyordum.bir akşam yolda gördüm''bir dakika bakarmısın?''dedim.''acelem varküçüğüm''dedi.sanki aramaızdaki yaş farkını hatırlatıyordu |
gözleri deniz kadar mavi ,
saçları güneş kadar sarı sıcak sarı gülüm, zaman sonsuzdur ama senin kadar değil, güller sola bilir ama benim sarı gülüm solmaz, eller ssevmeyebilir ama ben ölene kadar severim |
Başa mı döndün yine?
Oysa başlarken yitirmek yoktu sende Annenin çiçeklerini suladığı gibi Sende yetiştirip,büyütecektin sevgini Yaprakları solup,düşse bile Tek tek toplayacaktın ellerinle Yorulmadan,bıkmadan Şimdi noldu böyle Yenik mi düştün yaprklarını solduran sonbahara Kalk hadi,topla hepsini Hiçbirşey eskisi gibi olmasa da Kaldır yerden sürünen yüreğini... |
bir gördüğüm anda sana aşık oldum gözlerine baktığımda kendimi buldum
tek bir engel vardı benden çok uzak taydın birtek seni içimde yaşattım bilemezdik severek ayrılacağımızı geri dön desen hiç düşünmeden geri dönerim çünkü canımdan seni çok severim istediğim tek şey sensin inan bana sevdiğim sensin sen bnm hayatıma anlam katan yaşama nedenim olan öylebir girdin ki kalbime çıkmamak üzere yerleştin yüreğime nekadar isterdim yanımda olmanı sana sarılmak gözlerin içine bakıp seni seviyorum... |
Her gece basımı yastıga koydugum an
Sen gelirsin aklıma sorarsın benligimi Seninle kapatırım gözlerimi ve Seni hayal eder seni yasarım Bi,r bir aklımdan gecer yasadıgımız günler Düşünürken seninle dalarım uykuya Ses süslersin rüyalarımı Ve seninle doludur her gecem Sabah olur seninle acarım gözlerimi Seninle uyanır seninle güne başlarım Her an düşümdesin hayalimdesin Seninle işler saatler her an anım seninle doludur Buralarda gün seninle dogar seninle batar Kısacası SENİ SENSİZ |
akan göz yaslarıma seni kattım hos koksun diye dalımda diken gıbi
battın yuregıme ama ne bır damla kanım aktı nede canım acıdı ama yuregım kın nefret kan kustu be gulum açan gullerıne degıl ucup gıden kokularına lanet olsun. nedır ulan nedır senın ask dedıgın serefi illetin adı nedır ask dedın sana kalbımı verdım sevda dedın yuregımı verdım yetmedi yetmedi yetmedi can deseydın onuda alırdın benden gözümü bile kırpmazdım lanet olsun lanet olsun |
Acele Aşk
Daha dün gördüm seni düşümde, aşık oldum. Uyandım, yoktun. Uyumak istedim tekrar, Olmadı. Hepsi bu kadarmış demek. Eh, mutluluklar dilerim sana, düşümde gördüğüm, gördüğümü sandığım, seni sandığım sana… |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:49 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.