![]() |
Gözlerinden akan iki damla yaş,
Pencerene vuran yağmurun olsun. Yüzüne hasretim bu boş şehirde, Beni bir kez görmek UMUDUN OLSUN! Birgün gelecek buluşacağız, Biriken özlemle sarılacağız, Gelecek günleri konuşacağız, Yeterki bitanemUMUDUN OLSUN! |
gülü kokladım terindir diye
seyrine daldım yüzündür diye yaprağına dokundum tenindir diye BEN güle vuruldum SANA benziyor diye... |
Dünya bana düşman oldu Hep arkamdan kovaladı
Bende sesimi duyurabilmek için Dünyayı düşünmeden Sevdiğimin arkasından koştum Dünya beni kovaladı Bende dünyayı Sonu olmayan bir sevdaya kapıldım Sonunu düşünmeden sevdim şimdi ise çok mutluyum |
Caddeleer Yine Karanlık
Güneş Doğsa Bile Bak Gökyüzünden Aşk Yağıyor Yağmur Niyetine |
yokluğunun acısıyla kavruluyor gonlüm
senden uzak sensiz geçen her günde olduğu gibi yine gözlerini yokluğu sinmiş içime sen yoksunya yanımda kayıp şehirlerin birinde kaybolmuşum gibi yol gösteren gözlerin yok yanaımda beni delipte geçen gözlerin yok şimdi yapayalnız sadece ve sadece özlemin. tepemde durupta selam veren yıldızlar bide heryanımı sarmış ayaz ama senin yokluğunun ayazıda bambaşka varsın olsun yıldızlar her gittiğim yere gelsinler sen yoksunki ;hani o en parlak |
aşk sevmektir güzelim
seni sevmektir ben sevdim seni deliler gibi nolurdu sende beni sevdeysin! çok şey mi istedim |
Affet beni yüreğim...
Açtırdım kapılarını seni sevmeyene,derinlerdeki güzellikleri görmeyene...Sevgisizliklerine hapsettim seni... Affet beni gözlerim... Sana bakmayan gözlerin esiri etti.Gülerken saçtığın ışığını zindana çevirdim... Affet beni dizlerim... Gelmez yarin yolunda beklettim.Ayakta durmaya dermansız ettim. Affet beni sözlerim... Her acı sözü yutup;hep tatlı sözler söylettim.Zehir sözlere sevgi sözlerimi ziyan ettim... Affet beni kollarım... Seni sarmayan kollara her da |
beni aramaya çıkarsa düşlerin hüznün ruhuna çizdiği resimlerdeyim
gamsız bir gecenin karanlığında değil yüreğinde kanayan kesimlerdeyim aklına düşerim hani olurda beni güzelliklerin görünmeyen yüzünde ara sevginin menfaate döndüğü yerde bir gönül yarasının izinde ara ... yıkılmış umutların enkazından geç öksüz birçocuğun gözünde ara ağıtların tüttüğü evlere uğra bir ananın boş kalmış diznde ara beni yıldızlarda arama boşa yüreğini yasa boğan sızılardayım dertlerimle bulursun beni başbaş |
senigözlerimledeğil yüreğimle sevdim
ama sen beni ne gözünle ne yüreğinle sevdin ama bensen ölenedenk seveceğim yüreğimle. |
ömrümde bir defa sevdim bir daha sevmeyecegim
kendime sözveriyorum kadere boyun egiyorum bana dünyaları verseler aşkımı vermeyecegim ve senden başkasını Asla Ama Aala |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:38 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.