![]() |
Sende mi unuttun beni
Sende mi söyle Sende mi hatırlamadın Sende mi bakmadın yüzüme Hani sendeydi doğru güzel Sendeydi ya sonsuz sevgi Ne oldu sevgine şimdi Yoksa bıraktın mı peşini Yitirdin mi kalbini Bitirdin mi sevgini Mutlu musun mutlu musun şimdi Sevgisiz bir başına kimsesiz bir peri |
sana olan aşkım
gün geçtikçe erisin kül olsun diye ama olmuyo tam tersi her geçen gün sana olan aşkım alevleniyo seni sevdiğimi göremeyecek kadar kör olsanda ben yinede seviyorum seni benim kadar çok seven çıkmayacak bunu bil ben seni ölene kadar seveceğime söz verdim biliyorsun ben sana verdiğim her sözü tuttum biliyorsun bunuda tutcam galiba istemesemde tutucam bitanem hep seni bekliycem |
sen beni sevmesende ben seni sevdim ve
sevecegim... gözlerin hala benim mi soyle eller almdımı seni benden baskasının o gözler o eller ve kalp seni sevecegim her zaman..... unutma beni bebegim bende seni hic unutmam unutamam... ayseden askı celall |
yine gece yarısı oldu
yine seni düşünmeye başladım yüzünü göremiyorum ama belki ama belki rüyalarıma gelirsin diye hep seni bekliyorum birgün olsun gel artık yanıma bu kalp artık senin yokluğuna dayanamıyor birgün seni bırakıp gider diye korkuyorum seni anladım seni düşündüm sensiz artık sabahlar olmuyor seni düşündüğüm an gece oluyor |
----------------------------------------------------------------------
---------- ... BİRGÜN BİTECEĞİM...... Birgün biteceğim sen giderken Arkana bakmassan öleceğim Nefesim kesilecek ama seni seveceğim Çok uzun olsada sensiz geçen günler Kapılar ardında kalsada anılar Yüzünü görmesem her an Aşkım ayakta kalacak ama; Ben BİTECEĞİM... Senin yokluğun bitirsede beni Ayrılık yıkmayacak seni Kalbim bin parçaya bölünse de Durmayacak gözlerin seli Sen gelmedikçe ayakta kalmayacak |
Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın.
Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya “Konuş konuş konuş” derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabilir |
Öyle içimdesin ki. Yanağımda dolaşan rüzgardan daha gerçek
dokunuşların. Küçük, ürkek, kesik dokunuşlarınla, belki de her zamankinden daha yanımdasın. Yani öylesine, o kadar bensin ki. Ah nasıl anlatsam. Boşuna bu çabalarım, doğru kelimeleri aramalarım. Ne kitaplar yazıyor, ne de sözlüklerde karşılığı var. Yalnızca hissediyor insan, yaşıyor. Kelimeler eksik, kelimeler yaralı. Kelimeler |
O güldüğüm
basit aşk şarkıları Özür dilerim sizden çok özür dilerim Bu acıyı anlatacak kelime yokmuş meğer O yüzden hep aynıymış cümleler. ''Ayrılık ölümden beter'' |
Seni Nasıl Sevdim Bilmem
Nasıl Güvendim Kendime Sen Büyük Bi Dev Elke Bense Küçük Bir Nesne Nasıl Girdin Kalbime Ne Yaptın Bu Cesaretime Artık Kormuyor Kalbim Seni Seviyor Hemde Cok Elkem |
gülmeyi unuttum ben bu şehirde
içimdeki çığlığı susturamadım düğümlendi boğazımda hıçkırığım tuzlu gözyaşlarımı dindiremedim yaş değil sanki kan aktı gözlerimden ama ben; düşüncelerimi ve gülüşlerimi kısıtlayan bu şehirde bile seni düşünüyorum CANIM AŞKIM..... ömer faruk çatal |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:17 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.