![]() |
Tek taraflı bir sevgiydi, beni sana bağlayan ve gözyaşına boğulan
yüreğimdeki.. İki tarafına da dokunsan, hiçbir sonuç alamadığın, bir sevdaydı benimkisi.. Ben seviyordum, ve içimden, bağıra bağıra söylüyordum. Ben sana aşıktım, ama sen hissetmiyordun.. Çıkaramıyordum içimdeki gücü. Anlatamıyordum ´seviyorum´lu biten o son sözü. Ve gözlerimle söylüyordum ve ben seni özlüyordum, Ama sen görmüyordun...! Seviyordum çocuksu bakışını. Her yere ayak uyduran, o çılgın rahatlığını. Ve yerind |
Beni güzel hatırla!
Bunlar son satırlar... Farzet ki, bir rüzgârdım, esip geçtim hayatından ya da bir yağmur sel oldum sokağında sonra toprak çekti suyu... Kaybolup gittim, belki de bir rüya idim senin için. Uyandın ve ben bittim... Beni güzel hatırla! Çünkü; sevdim seni ben, herşeyini... Sana sırdaş oldum, dost oldum, koynumda ağladın. Yüzüne vurmadım hiçbir eksikliğini, beni üzdün, kınamadım. Alışıktım vefasızlığa, EL OLDUN ALDIRMADIM... Beni güzel hatırla! |
Bir adam anlatıyor ve bir avukat dinliyor:
Karımı 1998'in sonbaharında kaybettim... Yedi senelik evliliğimizin iki senesini kanser tedavisi için hastanelerde geçirmiştik. Karım , her evlilik yıldönümümüzde ikimizin fotoğrafını çerçeveler, "Bunlar bizim hayatımızın gölgeleri" derdi.. Öldüğünde,yedi tane resmimiz vardı.97'in bir gecesinde onu aldattım. Oysa ona sürekli onu ne kadar çok sevdiğimi ve sonsuza kadar sadık kalacağımı söylerdim. Ölmeden iki hafta önce yi |
YELKENSİZ GEMİ...
"Kal" deseydin, kalırdım. Demedin oysa... Kuru bir "Bitmesin"den başka hiçbir şey demedin. Öyle kuru, öyle soğuk, öyle uzaktı ki, ondaki anlam! Bu kadar kolay mıydı her şey, bu kadar yakın mıydık uçuruma? Savunmayacak mıydın sevgimizi? "Kal" diye haykırmayacak mıydın ardımdan? Düşündüğüm bu değildi... Hayal ettiklerim, beklediklerim başkaydı senden, Mücadele beklemiştim oysa... Yelkensiz olan gemimizi kıyıya ulaştırırız sanm |
Unuttum Seni
Unuttum seni biliyor musun? Seni artık sevmiyorum.. Artık *******i seni düşünmüyorum.. Gülüyorum, sensizliğe ağlamıyorum.. Yaşananlar yalandı, eskisi gibi acı çekmiyorum.. Artık sana, “seni seviyorum” demiyorum.. Her şey yalandı işte, artık kahrolmuyorum !!! Farkında mısın sana bu cümlelerde bile yalan söylüyorum.. Beni artık yalanlara zorluyorsun.. Beni sevme, unut diyorsun.. Her geçen gün daha çok acı çekiyorum… Ama sana yalan söylüyorum.. Gözle |
Ne Kadar Da Zormuş Atmak Kalbimden Seni
Ne Kadar Da Zormuş Unutmak Bütün Geçmişi Sanki Bir Geçmişimiz Varmış Gibi Ummak Ve Unutmak Ne Kadar Da Zormuş Bilmem Biliyormusun Ben Heryerde Seni Görürüken Her Yerde Sesini Duyuyorken Her Adını Duyduğumda Hala Garip Bir Sevinçle Gülüyorken.. Ne Kadar Da Zor Fırlatıp Atmak Seni Kalbimden… Oysa Ne Garip Ki Kalbimin En Güzel Köşesine Yerleşmen Bir Saniyeden Fazla Sürmemişti… şimdi Unutmaya çalışırken Seni Artık Kalbimin Bir P |
sus artık ne olur ağlama yeter
ben unuttum sende unut gözlerim, ne ismi aklımda nede gözleri ben unuttum sende unut gözlerim **************************** değmezmiş uğruna döktüğüm yaşlara değmezmiş sevmeye aşık olmaya değmezmiş ismini bile anmaya ben unuttum sende unut gözlerim ***************************** bir rüya idi farzet gördüklerimizi ben unuttum sende unut gözlerim sevseydi terk edip gidermiydi hiç ben unuttum sende unut gözlerim |
Gittin
Hiç umursamadan Ardına bile bakmadan Ne kadar kolay terkettin. Anladım sonunda Hatam seni sevmekmiş benim Kendime ihanetim... Sen gittin Ne bıraktın arkanda Bir bilsen ne haldeyim Ve ne kaldı benden geriye Yıkıp dökmediğin... Sen gittiğinden beri Maviliğini yitirdi gökyüzü Herşey siyah-beyaz şimdi Neye baksam eksik Anlamsız bir görüntü... Sen gittiğinden beri Fırtınalar koparır hasretin İçime yağar gözyaşlarım Ve denizler taşar yüreğimde Sele karışır umutlarım.. |
Affet beni , affet beni
Adını duyduğumda Ellerim titriyor Kulaklarımda bir ses Yine mi sen yine mi sen diyor Yüreğim pır pır atarken sensiz Ellerim bomboş Gözlerimde hayalin Seni anıyor seni yaşıyorum çaresiz Keşke hayalinle değil de Seninle yüzleşseydim Sana bakıp sarılsaydım doyasıya Anlatsaydım sana bendeki seni Bilseydin içimden geçenleri Silseydin gözlerimdeki nemi Ağlamasaydım *******i Keşke demeseydim Yaptıklarıma Affetseydi yüreğin bu kendini bilmezi bir teselli olu |
Artık bir seLam verişin dünyaLar değiL benim için...iNaN...Hep bir
fırtınaLar kopardı yüreğimde...Sen yok ettin onları bir kaç günde... BeLki seninLe hiç bir araya geLmedik ama ben geLdik sayıyoruM...Sen ve ben ''biz'' oldu sayıyoruM...Sonra bir anda yokoLdu...Bitti... NedensiZ !! SebepsiZ !! HabersiZ !! Bitti . . . Sen BiLe FarketmediN !!!!! Hani birşeyLer isterdim ya ben...Hani sevmeni isterdim...oLmadı...Sen imkansızLıkLar denizi,Ben o denizde batan bir gemi...oLmadı...sevmed |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:22 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.