![]() |
Tam göğsünüzün ortasında bir yeriniz acıyacak...
Evinizin sizi içine sığdıramayacak kadar dar olduğunu farkedeceksiniz... Sokağa fırlayacaksınız... Sokaklar da dar gelecek... Tıpkı vücudunuzun yüreğinize dar geldiği gibi... Ne denizin mavisi açacak içinizi, ne pırıl pırıl gökyüzü... Kendinizi taşıyamayacak kadar çok büyüyecek, bir yandan da kaybolacak kadar küçüleceksiniz... Birileri size bir şeyler anlatacak durmadan... "Önemli olan sağlık." "Yaşamak güzel." " |
ölsende
ölsemde ölüm ayıramaz bizi gitsende gitsemde ayrılık ayıramaz bizi öldürsen beni acımaz canım bukadar nereye gittin özlettin hak ettin mi dedin özledim gel artık ben yanına geleyim öleyim uğruna özledim be elam dön artık |
BiLmiyorLar..
SıkıLıyorum yaa!.. Tükeniyorum günden güne, KayboLuyor umutLarım, DoLuyor gözLerim ağLamıyorum.. Sende oLmasan ne yapardım, OLmasa o içimi ısıtan varLığın, Bana güç veren sevdan oLmasa.. Tat vermiyor eskisi gibi arkadaş sohbetLeri, Duymak istemediğim nasihatLar sıkıyor beni.. BiLmiyorLar seni nasıL sevdiğimi, Sana nasıL ihtiyacım oLduğunu biLmiyorLar, BiLmiyorLar yanLız seninLe mutLuyum, BiLmiyorLar SEVGİLİM biLmiyorLar.. Yaşama Bir Şans Verin Yaşadığını |
yalanlarla çevrili bir aşk benimki...
hayalleri babasız bir çocuk gbi boynu bükük kalan.. isyanlar üstüne isyanlar edenn.. sigara üstüne sigara yakıp iç sızlatan... ismini duyduğu an anlatılması ve yaşanması güç duygular içine girenn.. senden başkasına bu duyguyu yaşatmak istemeyen.. senden başka canı can diye bağrına basmayan başka teni benimseyemeyen senin kalmaya yeminler edenn VE gidişine inat hala ayakta durabilen...hala ilk günkü seven |
Sevmek buymuş demekki:
Sevmek vermekmiş en büyük parçanı ÖZLEM EKMİŞ Sevmek gece yastığa başını koyduğunda iki damla yaşmış, Özlemek zormuş, Sanki bedenime binlerce bıçağın saplanmasıymış, Bazen iki cümle takılıyor boğazıma! Sensiz çığlıklar kopuyor içimde Üşüyorum sensiz ellerimi ısıtan ellerin yok İçimi eriten gözlerin yok... |
Gideceksın Biliyorum.birdaha Geri Dönmeyeceksin Beni Sensiz Yalnız Bir
Başına Bırakacaksın.olsun Mutlu Olacaksan Git.dönmede Geri.sevme Beni.gidişin Ani,sözlerin Anlamsız.eşyaların Sırtını Döndü Bana Toplayamadım Bile.dokunursam Biliyorum Kokun Ellerımde Kalıcak Avuçlarım Yanacak.bedenım Benlıkden Cıkıcak Bu Ev Yangın Yerıne Dönecek... Anladım Artık Sen Benım Degılsın. |
aşkımız tango gibiydi
cesaretçi,kararlı adımLar atıyorduk gözLerimiz hep birbirmizin üstündeydi koLLarımız birbirimizi asla bırakmayacak şekilde tutuyordu dansımız en güzel,en düzgün şekilde devam ediyordu dansımız bitmeyecekti yangınlar,depremler hepsi azdıı hiç bir şey kollarımızı ayıramazdı ellerimiz ellerimizi bırakmazdı gözlerimiz kenetlenmişti birbirine başka bir yere bakamazdı, yapamazdı istesede başaramazdı dansımız bitemezdi! ve bir gün ölüm dansı yaptık adeta seninle |
aynalarda bugulu yüzüm göremez oldum.iyimserlik matemınde sarıgül
tuttum,hayallerım yok oldu koydugum yerde yoktu hiçbiri,tek yabancı bendim evde ve bır yalancı mumdu, dogan güneş solan günümdü kalan resımdi bır vesıkalık gülen çoçuktum yüzüme bakarak agladım.yüzleşirken kendımle,hıçkırıklarımla savaşır oldum ertelendim yarına.reddedildim.gideni yolcu etti gözlerim ve gelene merhaba dedi bu kımsesız dilim,ortalarda gezinen oldu dineci ellerim,bu son demiydi,son baharın,son yapragın,son gülümseme |
Olursem Yazıktır Sana Kanmadan,
Kolarım Koynunda Halkalanmadan. Bir Günum Geçmiyor Seni Anmadan, Derdine Katlandım Hiç Usanmadan. ''diyorlar Kul Olmaz Ateş Yanmadan, Denizler Durulmaz Dalgalanmadan.'' |
Sevmek seni Delicesine sevmek
Seninle bir ömrü paylaşmayı dilemek İşte hatalar zinciri burda başlıyor. sen Hak etmedin bu Sevgiyi Suç bende hak ettiğini düşündüm Suç bende sana benliğimi verdim Suç bende seni sevdim Sen Hak etmedin bu sevgiyi. İşte gidiyorum şimdi. Uzaklara çok uzaklara Sen yeni bir sayfa açmışsın Göz yaşlarımla doldurdum ben sayfamı Boş yer kalmdı bende. Çünkü göz yaşlarım bütün sayfalara geçti. Benim boş sayfam kalmadı hepsi gitti. Sende gittin şimdi be |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:47 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.