![]() |
öfkeni Yapraklara Yaz.sonbaharda Dökülsün Derdini Ruzgarlara
Yaz.estikçe Uzaklara Götürsün.sevgimi Kalbine Yaz.öldügünde Seninle Gömülsün Aşkım. |
sen ve ben
imlası unutulmuş savruk cümleler gibiydik kara darbelerle boyanmış yalnızlığın resmi gibi suskun, ürkektik.. sen ve ben uzak bakışların biriktiği kıyı sahilleri teselliye hasret gurbet treni yalnızlığa hapsolmuş lirik bir şiir köprüleri yıkılmış gibi, her nefeste mesafeleri uzamış bir şiirin iki kahramanıydık.. sen ve ben dibi gözükmez bir şiirdik anlaşılamayan, anlaşıldıkça körleşen körleşirken bedenleşen iki ayrı elmas iki ayrı inciydik.. sen ve ben a |
gömdüm sevdanı
kalbimin derinliklerine varsın orada kalsın kanasın hiç durmadan beni yıkana dek... |
sen bu anlamsız hayatımdaki en anlamlı varlıksın sevdim seni doru
haladaseviyorum hepde sevecegim seni hani şarkımız vardı ya bizim sen sevsende sevmesende ben seni seviyorum işte benimkide bu aşkım aglıyorum seni sensiz yasamanın ne kadar zor oldugunu her gecen gün daha iyi anlıyorum dayanamıyorum yapamıyorum olmuyor kıyacam bu canıma kurtulacam kendimden senide kurtaracam bu benden sana hayatta yaptıgım en iyi iyilik olacak bu aklımdan çıkmıyosun be bebegim bu kahrolası kalbim her gecen |
sen gittinya mevsimler sarı
adını sayıklar şu dudaklarım gizlice o yazdığım mktupları o gülen resmini hala saklarım |
mutluyum ben seninle
her an her dakika her saniye inan bana ne olursa olsun seveceğim seni ellerini ellerime alsam bi daha hiç bırakmasam kıyamet bilekopsa her yerde seni arayacağım en güzel anımı yaşattın se bana TEŞEKÜRLER |
seni seviyorum desem.
yüzümü bakmassın . senin için ''ölürüm desem. günlümün kapıları yaralayarak açrsın. senin için savsaşırım desem . inanmazsın çünkü ben senin için. dünyaya karşıma alırım birtanem benim. senin için ölürüm birtanem senin o kadar seviyorum ."ki aileni değil dünyayı alırım senin için. çünkü senin için ölüyorum . hasretinden benim lle evlenirmisin kübracım |
Gün gelecek yıldızlar sönüp
******* simsiyah olacak AYNI KADERİMİZ GİBİ... |
Hakkını helal et dostum
Bu sana son sitemim son saltanatım koltugumda son seslenısım Hakkını helal et dostum Bunca yıl kahrımı cektın İyi gün, kötü gün... hep sen benımleydın Hakkını helal et dostum Son nefesımde sana seslenişim Tut ellerımı bırak teninde oleyım Bırak sana kalbimi vereyim Hakkını helal et dostum Bugun yıne kalbımden vuruldum Tek sözde olumum oldun Bu kalbımı gözünle boğdun Senin için bütün bu terım Ölümüm senden olsun güzelim Yaşamımda tek isteğim Hakk |
Ah şu ******* varya *******
Beni benden aldılar Bir yıldızım vardı Onu benden çaldılar |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:20 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.