![]() |
İçinde ince bir sızı olsam,
Bir göz yaşı olup gözlerine dolsam, Yanaklarından dudaklarına ulaşsam, Beni öpermisin? Yoksa bir göz yaşı deyip; SİLERMİSİN?...... |
Hani hep sorardın ya;
Bir ömür boyu hiç ayrılmadan Saçlarımızı ağırtıp Beraber yaşlanacakmıyız diye; ------------------------------------------- Bende her defasında inanman için Söz verip yeminler ederdim Daha uzun yıllar var derdim Bak! yıllar su gibi geçti ve; -------------------------------------------- Saçlarıma karlar bile yağdı Saymadım sensiz geçen Evlilik yıldönümlerimizi Herşeyi istedikte Herşeyi düşündükte ------------------------------------------ Karlı soğuk bir gec |
keşke gitmesedin...
sen gidince içimden bişey koptu** ama sen arkadana bile bakmadan gittin .. aşkım ban bunu neden yaptın neden beni bırakıp gittin sevgilim ... sen gidince gözyaşlarım hiç dinmedi bütün gece ağladım.. aşkım dön artık aşkımıza sevgimize yarım kalmış aşkımıza devam edelim... //// seni ne kadar çok sevdimi bilmiyorsun aşkım lütfen dön artık.... beraber gezdiğimiz yollar beraber elele dolaştımız yollara bakıyorum sen dönersin diye ..... lütfen...dön artık bitanemmm...////** |
Bir ucurum varsa önümüzde,
Ya asalim yada gecelim, Yoksa suyla birlikte duman olacak bedenimiz, Su alip götürecek bizi olmadik yerlere, Vuracak kiydian kiyiya, Oluk oluk Kan akacak Bedenden, Beden gün ve gün eriyip giedek su icinde, Kimsesiz adini koyacaklar Cansiz bedenimize, Bunu Engelemeliyiz can bunu engellemeliyiz can, Yoksa Hic var olmayacak Bedenimiz bu devirde. |
*******de Sakli kaldi sevdigim,
Her gece Gökyüzünde yüzün, Her Gece Suskunluga düser yüregim, Atmayi bile unutur o an, Keske Gördüklerim gercek olsa, Senin yüzün Gercekten karsimda dursa, Keske Sadece Hayallerimde var olmasanda, Gercekten Benimle olsan Sevdigim. |
Nasil ki deniz bulanir kirmiziya
Gökyüzü çalar rengini maviden Öyle ki yildizlar geceyi nasil aydinlatirlarsa Bende seninle öyle aydinlaniyorum Hani bazen sorariz kendimize Hayati nasil yakalariz diye Artik sormuyorum kendime Ben zaten sansliyim sen oldukça Maziye dalip gittigin an Eskilerle kendini avuttu... |
Seni seviyorum
Ecelim gelicek Nefesim bitecek Içim eriyecek Son nefesimi verecegim Ellerinde Veda edecegim Inaniyorum Yok olup gidecegim Ortaliklardan Ruyalarinda soracaksin beni Umutlanacaksin güzel günlere Mezarimda aglayacaksin BENI NEDEN YALNIZ BIRAKTIN DIYE... |
sen benim bitanemsin seni sevmek çok güzeldi ama sen gittin beni
bırakıp gittin bana ne yaparsan yap hala seni seviyorum sen benim tek aşkımsın son aşkım olacaksın .bunu sakın unutma bitanem herşey bitti deme sakın hiç bişey bitmedi çünkü ben seni hala ve hala çok seviyorum bitanem. |
Yağmur güzeldi hayatımın başında
Daha sonra yağmur büyüdü Sel oldu aktı kalbime Yağmur dindiğinde ise Kalbimde derin bir sis çıkageldi. _________muratlı anadolu lisesi_____ |
Çekmeyen ne bilsin aşk yüzünden
Uykusuz *******i İçmeyen ne bilsin aşk .Aşk elinden bu zehri Bazen diyorum ki sevgime Karşılık bulsam ne olurdu acaba Sonra düşündükçe Batıyorum Bu yüzden tek bir şey istiyorum Seni düşünmeden bir GÜN. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:54 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.