![]() |
Duy Beni
Son çırpınışlar Bunlar Hayata Tutunmak Için Mutluluk Için..,sevmek Için, Ve Seninle Sensizliği Yaşarken Sevgisiz Hayatın Devamı Için Daha Da Acıtarak Canımı Yolarcasına Kalbimden Söküp Atmak Için Son çırpınışlar, Belki Farkındasın ızdırabımın Belki De Kapris Sanıyorsun Ama Tükeniyorum Gün Be Gün Görmüyorsun. |
Ben Bir Günah Keçisiyim
Her Olayın Suçlusu Her Sorunun Nedeni Hatta Başın Bile Ağrısa Sebebi Ben. Dedim Ya Ben Bir Günah Keçisiyim Iyi Gününde Tatlı Sözler Kötü Gününde Kahrolası Birisiyim Peki Ben Neyim Neden Seninle Birlikteyim Bu Da Benim Sersemliğim Hepsini Herşeyi Hakettim Sense Egonu Tatmin Ettin Ve Neticede Her Sıkıntında Hırpaladığın Ben Senin Günah Keçinim. |
Yine Sensizdim Dun Yureğim Sızlıyor
Ihanetini Unutmadu Bu Gonul Sana Canım Demiştim Seni Cok Sevmiştim Sensizim Her Gun Biliyomusun Hatırlıyormusun Seni Cok Sevdiğimi O Guzel Gozlerini Unutamamki Seni Turnalara Sor Beni Seni Nasıl Sevdiğimi Sana Değer Vermiştim Seni Cok Sevmiştim |
aşk insanı tam yüreğinden vuran bi iblis insanlarsa aşka yakalanan
masum bir melektir |
ölürüm derdin ya,sensiz
kalamam derdin kimsesiz, senden başkasını sevemem, |
şimdi hayat bomboş sen yoksun.
gönlüm sevgi dahil herşeyden yoksun. bir sen varsın dilim birde ayrılık şarkıları. kalbim aşkına mübtela bense sana. gece sabaha mecbur, bense senin sevgine. ama çıkmaz bütün sokaklar. sana giden hiç bir yol yok . en kötüsü ise sen yoksun. |
Ben Seni ölesiye Sewdim,
Sende Bana öyle Dedin. Diyen Dudaklarındı. Yaşarken Hiç Göstermedin. Gönlümün Bir Volkan Aşkımın;çağlayan Olduğunu Görmedin.göremedin Bence Görmek Istemedin. Beb Sana ömrümü Verdim. Sense Hep Aldın Yedin, Beni Yalan Sözlerinle Bir Güldürdün,bin öldürdün. |
herşey senle başladı.
aşk,acı,hasret... herşey senle başladı. ağlamak, uyumamak, özlemek... herşey senle. sen yaşama gerekçem, sen sebebimdin. sen doğan güneşim sen yüreğimdin. sen ilk göz ağrım, tek sevdiğimdin. herşey senle başladı. doğmak, yaşamak ve sevmek. senden ezelim olmadı asla. ezelim sendin ve seni ebedi sevdim. anlamı yoktu bu terk edip gidişin. felaket kapıdaydı adeta. daha elveda bile demeden. ayrılığın acısını hissedebiliyordum. zor olacaktı hemde çok zor. hiç... |
sen bana bir söz vermiştinya hani
hatırladıkça dolsun gözlerin beni unutma sakın silme kalbinden yıllara mahsuz acılarım var benim hep dert çile ızdırap dolu kalbim al canımıda kurtulayım ya RABBİM bu dunyada yaşamak haram oldu bana AHİRETTE bulsun seniperişan gözlerim ayrılmak herkese hediye olmuş buncakulun içinde bizimi bulmuş içimden haykırmak gelşiyor biliyormusun çünkü seni canımdan çok seviyordum isyan etmek elde değil be sevdiğim dünyanın kahrı çekmekle bitmiyor e |
geçiyor günler...
yine benden habersiz gidiyorum,gidiyorum buralardan sensiz resmini aldım karşıma ağlıyorum sessiz sessiz poyrazımdın yüreğimde esip durdun en derinde yolcuydun son seferinde indirdin beni kayıp sehirde bekliyorum döneceğin mevsim bahar geçsede.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:52 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.