![]() |
Gidersen uzaklara son bir kez bak gözlerime
Elini bir kez koy kalbimin üstüne Senin için atıyor bak iyi dinle Gidipte bir toprakta atma sen üstüme Yaşanmaz bu dünya sensiz böyle Ne yaparım sensiz ben bu şehirde Aldığım her nefes haramdır bana Günahım suçum neydi söyle Dur gitme dur gitme dur beni dinle Dur gitme dur hadi beni sewdiğini söyle Söz & Müzik : Tuğba A. |
Kapkara yanlızlıga ortak mı
bir sevgili yoksa yada yanında duran koca bir yalan mı sevdanın rengini bulamamışım daha bulsamda kalmaz ki yanımda aldırmayan acılara aldırmayan kadere bu kalbim SEVER Mİ SENDEN BAŞKA BİR YARİ? |
saatler vururken on ikiyi
ben sensiz ilk gecemdeyim. kulaklarım uğultulu,gözlerim puslu, kalbimde bir hicran ellerim buz tutmuş. eski zamanlardan kalan bir halı ve birde kanepe odamda. dilimde tek hece tek sözcük,aklımda başıboş gezen hayaller dışarıda delice esen rüzgar. dedim ya sensiz ilk gecemdeyim,sadece kendimleyim. nasıl alıp gitti seni koynumdan bu zalim hayat,nasıl kıydı bize geçmez zaman. ahh sevgilim sensiz ilk gecemdeyim sadece derdimleyim...... |
Bir sokuluşun vardı
Anayı arar gibi, Bir dokunuşun vardı Sevgili sarar gibi, Şevkate ve sevgiye Muhtaçtın anlaşılan, Bir de öpüşün vardı Yarayı sarar gibi... Bir kıvrılışın vardı İbadet yapar gibi, Bir kırılışın vardı Kabahat yapar gibi, Boyun sıra günaha Girmiştin anlaşılan Bir diz çöküşün vardı Tanrı'ya tapar gibi... |
sevmek gözyaşı değildir akip gitmez.bir mevsim değildir gelip
geçmez.sevmek bir ömür değildir , ölünce bile bitmec |
En basta beni sevdigini sanmistim
ama yalanmis bana kendini sevdirdin askim'la tertemiz duygularim'la oynadim sonra terk edip gittin cok uzaklara... Bagzen ne istiyorum biliyormusun seni tanidigim gune donmeyi ama biliyorum ki bu imkansiz keske sana olan askimi bilseydin seni benim kadar hic kimse sevemezdi ama sen bunu anlamadin hatta anlayamassin'da Keske seni gormeseydim, keske seni tanimasaydim, keske ceylan gozlerime bakmasaydin, keske beni birakip uzaklara gitmeseydin, |
parantez içinde yaşadıklarımız var,
aman kimse duymasın tırnak içine aldım bendeki yerini, kem gözlerin nazarı dokunmasın haydi! bir kesme işareti gönder bana, ismimin dudaklarından çıkışını yazayım haydi! iki nokta üst üste gönder bana, bende ne kadar var olduğunu sana açayım gizli öznesi bol cümleler kuruyorum "seni seviyorum" kimi..? seni.. öznesini yüreğimde tutuyorum |
Senı Uzaktan Sevmeyı,sana Bakmadan Gormeyı,senı Duymadan
Dınlemeyı,gozyaslarımla Gulmeyı,kavusmak ıcın Sabretmeyı Ogrendım Ama, Sensız Olmayı Asla Ogrenemedım. |
Her kavga da
Her gülüşün de Her bana bakıp bir parça tebessümün de sana bir kalp biraz daha baglanıyor biraz daha sarılıyor bu kalp benim kalbim ne kadar bana kızsanda seni ne kadar kızdırsamda benden vazgeçme olur mu.BİTANEM... |
Nasıl anlatsam sana bilemiyorum,
En çok bu incitiyor, bu yüzden inciniyorum, Susmak istedim, kalp buya susturamadım, Lal olsaydı dili de ansızın SANA açılmasaydım, İlle de ölümü ararmış bu kalp nerden bilebilirdim, Hayaldin işte, sadece hayal bilemedim, Aşktı SANA olan duygum, kalbimde de SENİ gördüm, Ne var ki; zamansız dile getirmişim, çok acı öğrendim. Sevgi sözcükleriyle geldim SANA, En güzel aşk şarkılarıyla, Ne fark eder SENİ kısa bir an görmüş olsam da, İlk aşkım değil ama so |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.