![]() |
üşüme sakın hayata sarıl ısıtır o senı.Aglama kıskanır yagmurlar
senı.Sakın ölme toprak bıle kıskanır senı.yaklaş ona tut ellerıını kıskandır yıne herkesı utandır sana kötü bakan gözleri.Hadı gıt şimdi karanlık güneşi yakalamadan,şu sessızlık bozulmadan git artık.Bilirsin kıskanır güller seni koparma sakın birini batırıverır dıkenini.Canın acır kanar elin kıskanır kanını tenin.Hadi git artık |
Ne güzel çiçekler bunlar.
çok güzel kokuyorlar. sizler dünyanın engüzel ciçekkleri siniz. çiçekler siz dünyamıza koku güzellik ve renek veriyorsunuz. en sevdiğim çiçekler. papatya .gül lale gerçi butün çiçekler daha güzzel. ben rep dinliyorum çiçekleri seviyorum. onlar bizi büyütüyorlar ben rap cıyım çiçekleri çok severim rapı hızlı söylerim milyonlarca insanı. kalbime taşırım tamamı. |
Yokluğundan kalan derin izler.
Kalbimde kocaman boşluklar bırakıyor. Nereye adım atacak olsam. İşte o boşluklara düşmekten korkuyorum. Ne senle ne de sensiz oluyor SEVDİĞİM… Gelmeyeceğini bel |
Yıldızların bile kaybolduğu bir sonbahar gecesindeyim…
Hafif yağan bir yağmur var. Gökyüzündeki aşk melekleri ağlıyor sanki, Bütün dertlerimi alsın diye Öylesine huzur veren bir yağmur… Sırılsıklam olana dek dolasıyorum Başıboş bir halde,bir iki avareyle. Gözlerimde çaktığını zannettiğim şimşekler Aslında gökyüzündeki uyanışa bir işaret. ‘Hey!insan gülümse,yakaladım seni Ömrünün bir fotoğrafını çektim’der gibi Bir bir parlıyor gökyüzünde Durup |
Ne vardı sevdiğim
Sende sevseydin beni Mutlu olsaydın benimle En derinlerde yaşasaydık aşkımızı Seviyorun seni İremim Aşkını başkalarında bulamıyorum Seni nasıl sevdiğimi bir bilsen Koşarak gelirdin bana Ama unutmadım seni Sevmesen bile beni Boşver karşılıksız olsun aşkım Alın yazımmış deyip katlanacağım HAYATIMIN TEK AŞKI İREMİME |
Benden Cok Uzakta Olsanda Sana Sarılıp Dokunamasamda Sana Sesımı
Duyuramasamda Kalbımızın Bır Oldugunu Ve Senınde Benı Ben Kadar Ozledıgını Bılıyorum. |
eey guzeller guzeli yaar
Bana haraam oldu bu diyar Kalbimde yara Kozlerimde kan var Sev dedin sevmedim mi Gul dedin gulmedim mi Sensizlik eziyetmi mi Birakip gitmek hediyen mi Sirtimdan vurdun beni Kalbinden sildin beni Topraga gomdun beni Bunlar bana yetmez mi |
Sessiz bir geceydi ...
Ağlıyordum... Korkuyordum ... Gece kötüydü ,,, yaşattığı da, anlatmaya çalıştığı da. Bitmesimiydi doğru olan ? Sen ile ben biz değil miydik ? Sana bizi anlatabilmişmiydim ? ... Hayır , anlatamadım. İnanmadım Tuttum gözyaşlarımı yanında hep. Utandım. Hep güçlü bil istedim beni. ... Seni sevmek kolay mıydı ? Yoksa , beni sevmek mi zor ? Gittin ... Yarım bıraktın Yarsız bıraktın beni Yalnız değill ıssız bıraktın benii ... Hep susmak oldu |
Bilmem bu kaçıncı gece sensiz...
Daha kaç gün geçicek ardından... Daha ne kadar gözyaşım dökülücek... Söyle ne zaman bu acı bitecek... Ne olur gel artık yollarıma... İstanbul ağlar oldu sokaklarda... Ellerim üşüyor yokluğunda... Ne olur gel artık şu anımda... Yüreğim yanar her geçen günler... Günlerde yetmiyor artık saatler... Ey yarim ! Bak şu yaşlı gözlerime... Dayanmaz oldu yüreğim sensizliğe... ( Cihad Ulusoy ) |
Ne zaman sendeki beni düşünsem
İçim acır derinlerde bir yerde Umut sarar her bir yanımı Ama nafile giden geri gelmez ki. Ne zaman şarkımızı dinlesem Vurur beni aşk acısı Kabuk tutmak ister her bir yanım Ama nafile acısı daha dinmedi ki Ne zaman resmini baksam Gözyaşlarım hıçkırıklara boğulur Sevgim sarar her bir yanımı Ama nafile sen yanımda yoksun ki |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:33 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.