![]() |
Bomboş bir hayat var önümde
Yaşanmayı bekleyen.. Boş bir sayfa gibi, Sahipsiz düşler gibi, Bembeyaz.. Bir de diğerleri vardır Güneşin batışıyla doğan Kızıl düşler.. Sen yoktun benim için Bu düşlerin biriyle var olmuştun Kızıl düşlerimle.. Her zamanki gibi değildi senin olduğun Farklı bir tonuydu kızılın Nasıl anlatsam.. Romantik kızıl belki de. Şimdi ise kayboluyorsun Yine o düşlerin biriyle.. Kızıllığını yitiriyor Dönüşüyor sahipsiz düşlere Renkler düşü terk ediyor Ve |
sevmeyi bilmeyen.
bu aşkı görmeyen. terk edip gelmeyen sen değil misin? bir kere sevmeyen. yüzüme gülmeyen. göz yaşım silmeyen sen değil misin? ızdarap çektiren. göz yaşı döktüren. belimi büktüren sen değil misin? hayata küstüren. her gün kan kusturan. lal edip susturan sen değil misin? ardından ağlatan. karalar bağlatan. yüreğimi dağlatan sen değil misin? hayalimi yok eden. derdimi çok eden. canıma tak eden sen değil misin? hayatta zor olan. içimde kor olan. üşüten kar olan |
bir zaman tünelin sonsuzlugunda
en güzel sevgiyi birlikte yaşamaya her uçurumun kenarında meydan okumak için rüzgara güneş dogmasına yada rüzgarın durmasına ihtiyacım yok senin varlıgın herşeye deger |
seni düşünmeden geçmiyor zaman
aşkımsız dediğim tek insan nerde,ne yaptığını bilmek için nele vermezdim inan aşk işte,aşk seni düşündürüyor ilham veriyor duygulandırıyor ilk defa şiir yazan usta bir şair yapıveriyor seviyorum seni hemde deliler gibi arıyorum seni mecnunun leylasını aradığı gibi şimdi yanımda olsan boynuna sarılsam aşk şarkılarını kulağına fısıldasam ayrılık acısı mecnun yaptı beni nerde olursan ol bulacağım seni yakana yapışıp dafalarca defalarca şu s |
Mademki varlığım acı veriyor sana yokluğumla daha mutlusun öyleyse
yokluğumla kal sevgili ki yokluğum benim bu aşk için büründüğüm son kimlik olsun... |
alacasına kapıldığım rengarenk bir ekim akşamı
ne gündüze hayrımız var,ne geceye bir tarafta kalbimin yarısı, bir tarafta acizliğimin ta kendisi, artık güneş doğmaz bu şehirde doğsa da güneş i görmez görmeyi bilmeyen gözüm... hüznüm için yazılmış iki kelime ağıt beni sevenden bana temiz bir kağıt, kağıt dolu,okuyan boş, okuyan dolu,,kağıt boş hiç arası olmaz. herkes birbirinden korkakmış korkularından kaçakmış tek korkak kalmışçasına lenet hep... sonra avazın çıktığı kadar bağırmı |
gitme bırakma ellerimi gidersen kaybolurum sevmezsen kahrolurum ben
sensiz nasıl yaşarım of be gitersen geri dönemezsin bana gelirsenben hep seninim elvada sevda yelkenim |
Aşkın Rengi
Aşkın içindeydik, Aşkın içinde ihanetlerdeydik, Yakışmıyordu yaşımıza yaşadıklarımız, Henüz büyümemiştik çocuktuk. Çalan zillerin ardında haylazlıktı peşinde olduğumuz, Yıldızlı *******de pembe hayallerdi dileklerimiz ... |
Akşam olur
Bir başıma kalınca Bu yerde... Özlemin Ateş olur..! Dokunduğun her yerde Kıvılcımlar saçar Özlem ateşin Yangınlara döner... İçimde Yıkılmaz sandığım Dağlar erir Ormanlar bir bir yanar. Eğil başım Sen.. Öne eğil.... Bunca yıldız varken Gece neden karanlık olur Sevdiğim..... Kaybetmeyince İnsan Bilmezmiş Elindeki nimetin kıymetini. Ağla yüreğim kendi haline Sen Şimdi ağla.. |
Aşk dokunmak değildir
Aşkını yüreğinde hissetmektir Aşk hiçbir engel tanımaz Mesafeleri yok edip gelir Önceden aramızda km'ler vardı Şimdiyse ayrılık rüzgarları Gözümde ayrılığın gözyaşları İkimizde yitirdik aşkımızı Meğer kalbinde 2. birini yaşatmışsın Gizliden gizliye beni aldatmışsın Belki beni de sevmiştin ama Görüyorum ki hala içinde atamamışsın Sana onu unuttururum sanmıştım Ama aşkının ateşinde bilmeden bende yandım Seni sevmek için çok geç kalmışım Meğer ayrılığa y |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:06 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.