![]() |
Yalvarırım kimseye söyleme
Zalimler sevmeyi bilmezler Bizi birgün ayırırlar Yalvarırım aşkımız sır kalsın Leylayı Mecnunu ayırdılar Aslıya Kereme kıydılar Bizide ayıracaklar Yalvarırım aşkımız sır kalsın Allah'tan başka kimse bilmesin İkimizin arasına kimse girmesin Ölüm olacaksa beraber olsun Yalvarırım aşkımız sır kalsın KELHOKLİ |
bir bıçak duruyor içimde
dokunsalar ağlayacağım belki de keşke demeden herşeye birbirimizi sevseydik gününde artık çok geç be sevdiğim sen deli ben divaneyim keşke demeden herşeye seni bulabilir miyim? içimdeki bıçak duruyor orada artık çok geç dokundular ona da kanatıyor içimi canım yanıyor keşke demeden bulsam seni diyor. bülbülün gülü bekletmediği gibi sende gel soldurma beni içimdeki acıyı dindirmen için keşke demeden bekliyorum seni... |
Kapanıyor gözlerim
Güneşin battığı tümsekte... Hiç bitmesin istemiştim, Nefes alsın istemiştim Bu kanayan yüreğim.. Kıpırdadı bir sabah,uyandı!!! Esnedi,küçük dili görünene kadar. Şimdiye kadar nerelerdeydin?dedim., Ses çıkma.. Birden bağırdı!!! Ses telleri yırtılıncaya kadar.. Yürümek,koşmak,uçmak istedi.. Halbuki ben onu yeni açan Gül sessizliğiyle tanırdım.. Sonra bir an kayboldu. Aradım, Kayıp bir yavrunun annesini ara gibi... Günlerce,aylarca,yıllarca... Ve en |
Yoruldum Sensiz *******den
Yordum Sensiz Hecelerden Yoruldum Seni Görememekten Ama Hiç Yorulmadım Seni Sevmekten Yoruldum Sensiz Gündüzlerden Yoruldum Sensiz Hecelerden Yoruldum Seni Sevmekten Ama Hiç Yorulmadım Seni Sevmekten Yoruldum Yalan Sevgilerden Yoruldum Sensizlikten Yoruldum Sensiz Saniyelerden Ama Hiç Yorulmadım Seni Sevmekten Yoruldum Gözlerini Hatırlamaktan Yoruldum Hep Seni Aramaktan Yoruldum Hep Seni Sormaktan Ama Hiç Yorulmadım Sana Bağlanmaktan ***değerli |
sen benim için ne yaptın.
Hangi hakla bana hesap sorabiliyosun, Ben git demeden gidemezsin. Beni kendine bağlayıp sensiz bir yere gidemezken sen bir yere gidemezsin, ben senden kopmam kopamam başkasına aşığım desende başkasını seviyorum desende SEN BENİMSİN HAYAL GÖZLÜM |
Yine Sensiz Bir Gece Geçti
Yine Sensiz Doğuyor Güneşim Yine Sensiz Karşıladım Günümü Hep Sensizken Düşündüm ölümü Nerdesin Benim Yıldız Gözlüm Nerde Ayrılmamak Uğruna Verdiğin Sözün Beni Bırakıp Gittiğin O Gün Hiç Aklımdan Gitmedi O Günüm Bu Kadar Acımasızmıydın Sen Hemen Kaçıp Gittin Hayallerizdenbilseydim Gidecektin Sen Hiç Beklemezdim O Günü O Günden önce öleceğimi Bilsem ***değerli Arkadaşlarım Bütün şiirlerim Yalnızlara Ve Biriciği Yüzünden Hayata Küsenleredir*** |
Kağızmanın Dağları Taş Ile Kaplı
Kalbimin Ortasına Bir Hançer Saplı Kağızmanın Yollarında Feleğim şaştı Ben Yare Gidemem Yar Bana Gelsin Karardı Gözlerim Yola Bakmaktan Yoruldu Bedenim şiir Yazmaktan Ağardı Saçlarım Hasret çekmekten Ben Yare Gidemem Yar Bana Gelsin Gece Demem Gündüz Demem Giderim Ben Böyle Kadare Isyan Ederim Bir ömür Boyu Seni Beklerim Ben Yare Gidemem Yar Bana Gelsin |
sen katresin,taptığım,
dalgalarlarla boğuşan,azgın nehirde var olmak önemli senin için su damlası damla gözyaşların olmasın sakın aksın nehirlere,ulaşın denizlere karışın okyanusların mavi drinliklerine seni orda bulmalıyım yunuslarla oynaşırken sarmalıyım bedenini su gibi deliler gibi seviyorum senii bir damla sudan ne çıkar demeyin sakın ilk adımıdır aslında bu aşkın sevmek zorla değil ki be aşkım seni seviyor bu deli gönül unutma sakın |
Hala Aklımdasın;hiç çıkmadın Zaten;
Ne Yapsam Kurtulamadım Senden ? Her Geçen Gün Arttı Hasretim,her şarkıda Ağladımm? Sesini,ellerini özledimm. Bedenimde Gezeb Sarılmalarını özledim,kırarcasına Kemiklerimi ; Hep Seni Aradım Başka Bedenlerde,bir Bakışla,sıcak Bir Dokunuşla Bulurum Sandım? Hiçbiri Sen Değildinnn???olamadılarr.. Ne Senden,ne De Senli Günlerde Kurtulabildimm. Hatıralar Birer Birer Iz Etti Gönlüme çıkmadılar?...çıkaramadımm... Elim Başka Ellerde Ellerini Aradı, Kokunu Duyu |
Buz gibi şair kesildik hepimiz
Kimimiz ameliyat masasın da kaldı Kimimiz yoğun bakım da Çoğu kez hayatı şikayet ettik Tanrıya İstediklerimiz olmadı, düşünmediklerimiz oldu çoğu kez Hayatımızı başkalarına adadık, onlar da başkalarına adadı, Hep birilerini bekledik. sevdik, sevilmedik; Terkedenleri bekledik, Aldatanları sevdik.. Yağmur yağdı kısa kollu giyindik Güneş açtı uzun kollu giyindik Güvendik; bize güvenmeyenlere güvendik. Teslim olduk, Boyun eğdik, Kaybettik yine de güvend |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:02 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.