![]() |
Bir dağ başı yalnızlığı yaşıyorum yeniden...
Dağ başı yalnızlığı ölümden beter. Hiç kimse aramasa sormasa beni Sen gelsen yeter... Huzur ellerinin güzelliğidir. Gözlerin karşımda mutluluk denizi. Her sabah soframızda ekmeğimizi Sen bölsen yeter... Yüreğim seninle yaylalar kadar serin Ne bir çizgi hasret, ne bir nokta gam Yayla dumanı gibi gözlerime her akşam Sen dolsan yeter... Bende çaresizlik sonsuz kördüğüm. Bende sabır, sende naz... |
SENİ SEVİYORUM !
Sadece kim olduğun değil, sen olduğun için ve seninle beraberken kim olduğumu, benliğimi anladığım için. SENİ SEVİYORUM ! Sadece kendine yaptıkların için değil, bana kattığın güzellikler için. SENİ SEVİYORUM ! İçimdeki çocuğu, saklı kalmış ben'i yeryüzüne çıkardığın ve sana ihtiyacım olduğu her an tüm duyarlılığınla yanı başımda olduğun için. SENİ SEVİYORUM ! Elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp, onların yerine şimdiye kadar hiç |
provası yok ki hayatın,/gidersen dönüşün hayatım,/birkaç güne kalmaz
bende,/tatlı biranı olarak kalacaksın./karakutuda değil yüreğim,/açıp içini göremessin,/ayrılığımızın nedenini,/kendinde arayıp çözeceksin. |
seni sevmek
Her gece bir hüzün çöker içime parlayan yıldızlara baktıkça bir umut belirir yüreğimde hayaller kurarım karanlığı aydınlatan sonra bir tohum düşer filizlenir, yayılır bütün vücuduma köklenir ve solar ancak izi kalır. ve bu izi unutmak hayalin gerçekleşmesi kadar zordur sanki içimde bir şeyler hareket eder çırpınır sana ulaşabilmek için mutluluğu tam yakalarken uçar gider. Sanki hep senin yanında olmak seni uzaktan severken sana bi |
geceye saklı ihanetin,/yalancı sabahlara doğar güneşin,/suç üstü
yapamasamda,/sen aşkın katilisin. |
Isterdim Ellerini Tutup Gözlerinin Içine Bakmak,
Gözlerinin Içine Bakarken Dudaklarından çıkacak Iki Kelimeyi Duymak. Isterdim Bu Yaşadıklarımın Hepsi Bir Rüya Olsun, Ki Bu Rüyanın Sonunda Sen Yoksun. |
yine yakın ölüm bana
sensiz yasanmıyor be gülüm ne güzel günlerdi o günler ne yıllar gecti senle ne günlere eridi aramızda şimdi ben yanlızlar rıhtımı sen sessiz bir gemi yavaşças demir aldın benden ne bir haber ne bir ses verdin sen maviliklerde yol alırken ben yıkılmış hanemde sensiz ve sessiz ölüm yapişmış enseme ve fani dünya kahrı ekiyorum seni senden habersiz son anımda bile seviyorum ve sensiz ölüyorum affet eftelyam bilemedim kıymetini CANIM ELKEM |
ellerim soğuk üşüyorum sen gittiğinden beri
halbuki halbuki sen varken sen yanımdayken ellerim sıcaktı üşümezdim bilmezdim soğuğu sadece senin sıcaklığını nefesini bilirdim şimdiyse çok üşüyorum ve öğrendim üşümeyide hıçkırarak ağlamayıda sen olsaydın şimdi silerdin gözyaşlarımı benle beraber ağlardın belkide omuzuna yaslanır bitmesin bu an derdim ne olur çok üşüyorum çok özlüyorum seni gittiğin yola bakıyorum belki seni benden alan seni bana geri getirir diye b |
aşk
yüreginden sevenlerindir ama belki aşkı oyun sananlar aşkla oyun oynamayın aşk gerçek birşeydir........ ben senin gibi ....... bir kadın görmedim sen aşkı sevmiyorsun kalp kırmayı seviyorsun..... |
Ben seni sevdim mi?
Sevdim, hem de çok sevdim. Sende bilirsin aslında, Bilirsin ne çok sevdiğimi, Uğruna çileler çektiğimi. Kimi gün göz yaşın olurum, Düşerim kirpiklerinden yanaklarına. Ardından, Süzülürüm öpülesi dudaklarına, O yüreğimi kor eden alev dudaklarına. Dudakların buhar eder bilirim!!! Fırlatır atar yağmur ormanlarına. Böylesi sevilmez mi? Böyle hasret çekilmez mi? Bir bilsen kıymetini, Bir bilsen kıymetimi, Bu can uğruna verilmez mi? |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:30 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.