![]() |
Unuturum Dİyorsun
Unutabİlecekmİsİn? Ben Senden Bİr ParÇayim Atabİlecekmİsİn?hadİ Kopart ParmaĞini Kiyabİlecekmİsİn? Ben Senİn KestİĞİn ParmaĞindan Akacak Kan DeĞİl Gerİye Kalan Aciyim Dayanabİlecekmİsİn???? |
ölsem de kurtulsam
adaletsiz dünyadan, sahte insanlardan, bizi bu hale getiren insan denilmeyecek yaratıklardan, ne güzel ölmek hayata göz kırpmak, ölmek, kurtuluş demek. yaşamak, katlanmak demek. nereye gidiyor bunca emek, öl, kurtul, ne güzel ölmek. ÖMER FARUK ÇATAL (10.02.2003) |
Sana yıldızlar kadar yakin olmak isterdim, her baktığında beni
görebilmen için, sana bulutlar kadar yakin olmak isterdim, üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakin olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için... |
ilik bir rüzgar esti, Nereden geldi bilmiyorum...
nereye gidiyorsun diye sordum.. Özlenen herseye dedi.. Aklima sen geldin. cünkü özlenen bir tek sendin... Eger insanlara bos elimi uzatir ve birsey alamazsam cok üzücü; Ama asil ümitsiz durum; Dolu elimi uzatip kabul edecek kimseyi bulamamamdir... Hic yüz vermedim günese bugün.. Resmini gösterip hava attim ciceklere.. Adini zipkinla kazdim gögün en yüksek yerine... Bir de SENi SEViYORUM diye bagirdim duydun mu? Hayalin hafizamdan |
Yenİ AŞklara Yelken AÇtim
Gerİde BiraktiĞim Onca Anilarimin Üzerİne Kocaman Bİr Yalan Yazdim Sende Kalan Acilarima Yaralarima Artik Yoksun Şİİrlerİmde Hayatimda Bende Kalan AŞkinda Kalmadi Artik Artik Yoksun Anladinmi? UnutuĞum SÖylenemez Ama Unuturumda Adini AĞzima Bİle Almam Bundan Sonra Sende Unuttun Zaten Daha Benden AyrildiĞin GÜn Bİtİrdİn!!! Yazik Nekadarda MerhametsİzmİŞsİn Daha YaŞayacak Bİr Kalbİ Can ÇekİŞtİre ÇekİŞtİre ÖldÜrdÜn Bİlİyormusun Artik Bendede Yok Merhamet Kendİn |
Yalnızlıga katlanırımda bir başıma asla,Yaşlanmak hoş degil duvarlara
baka baka,Birdost göz arayısıyla,bir saat tıkırtısıyla..Korkmam geçinip gideriz biz mutlulukla...Ama günün aydın,akşamın iyi olsun...diyen biri olmalı.Bir telefon sesi çalmalı ara sıra da olsa kulağımda.Yoksa zor değil,hiç zor degil,demli cayı bardakta karıştırıp ,bir başıma yudumlamak doyasıya...Ama ''çaya kaç şeker alırsın'' Diye soran bir ses olmalı ya ara sıra....' |
HERŞEYE RAĞMEN SEVEBİLİYORSAM SENİ
YAZABİLİYORSAM DAĞA TAŞA İSMİNİ VE HAYKIRA BİLİYORSAM SENİ SEVDİĞİMİ "NEDEN" DİYE SORMA YANMIŞIM İŞTE DALMIŞ GÖRÜRSEN GÖZLERİMİ PENCEREYE BEKLİYORSAM SENİ SANKİ DÖNECEKMİŞCESİNE VE İSYAN EDİYORSAM KENDİ KADERİME "NEDEN" DİYE SORMA BIKMIŞIM İŞTE ACILARIMA RAĞMEN, GÜLÜYORSAM HAYATA YÜREĞİMDEKİ SAVAŞA İNAT EL VERİYORSAM BARIŞA ZALİM ÇIKSADA SEVDİĞİM İNANIYORSAM AŞKA "NEDEN" DİYE SORMA SEVMİŞİM İŞTE <<gülsüm>& |
Dedilerki amaliyit olmuşun
Dediki budu geçer Arabayla kaza yaptı |
Gece doğan günes gibi gözleri
Çehremde yansiyor zamansizca. Eli elime degmez, Sanki yuzbin asirca! Güzelin ismi dudaklarda Göçmen kuşlar! Taşır beni ona. Sekiz degil, seksen ayda olsa Ne değişir kökten ağaca Kalbim aklı yanıltıyor Hayali her sabah safakta. Misali yok ki cihanda, Emsalsiz yaradilista. Sabir ister felekle oynama Elden ne gelir? Mevsim hep gecer... Güz,kış,yaz ne fark eder? Tüm ömür bizim olursa Kelimeler kalır sagır ve dilsiz Herkes soruyor kim bu isimsiz? |
Falcı kadın yalan söylüyor yalan
Bizi birbirimiz için yaratmış Tanrımız Nasıl mümkün değilse Yıldızları toplamak gökyüzünden Öylesine imkansız bir şey aşkımız Kurudu gölgesinde oturduğumuz ağaçlar Bahçelerde sevdiğin çiçekler kalmadı Sadece hatıralarda ebedi olan Vazgeçemediğimiz, unutamadığımız Onlar bile bize yar olmadı Unut benden kalan ne varsa Unutmak tesellidir yalnızlığın Güneşi bir kadeh şarap gibi içip Delicesine sarhoş olmak En güzel tarafı imkansızlığın Ümitlerimi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:18 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.