![]() |
Hiç Dokunma Sevgime
her sabah uzaktan da olsa bir güneş gibi günüme doğsan diyorum uyandığın anda yüzünü dönüp benden yana bana gülümse istiyorum zaten gülen güzel olurmuş seni gören de önünde titrer dururmuş sen benim ecemsin yüreğimde açan çiçeğimsin ne olur beni senden mahrum bırakma baharımı soldurma cesaretin yoksa beni sevmeye rahat bırak beni ben seni seveyim delicesine sakın ha sen de hiç dokunma sevgime anlaştık değil mi? 27.01.2005 Hüseyin Erdoğan |
Hiç Solmayacak Gonca Gülümsün
canımsın cananımsın yemyeşil baharımsın her mevsim bana rengarenk çiçekler açarsın her gün farklı kokarsın yarınlararıma renkli baktığım iki gözümsün sen benim gönül sözlümsün ömrüm boyunca hiç solmayacak gonca gülümsün dünyaya mutlulukla gülümsediğim aydınlık yüzümsün sen öylesine mükemmel bir kadınsın ki yalnızca senindir inan yılın dört mevsimi pınar olup şırıl şırıl akan yüreğimdeki bitmeyecek sevgi öylesine harika o kadar da güzelsin ki ünlü bir ressamın fırçasından çıkan gözleri bir güneş gibi kamaştıran muhteşem bir tablo bir portre gibi 28.08.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Hiç Sönmeyecek Yangınımsın
sen benim hiç bitmeyecek mısralarımsın ölünceye değin solmayacak baharımsın mahşerde bile yüreğimde yanacak narımsın ömrüm boyunca kalbimde hiç sönmeyecek yangınımsın sen bir mucizesin birdenbire karşıma çıkan benim durgun ruhumu bir günde uyandıran sen benim ışığımsın karanlık dünyamı aydınlatan senin adındır yüreğimde atan inan ki yalnızca sensin kalbimdeki dinmeyen heyecan 25.07.2005 Hüseyin Erdoğan |
Hiç Sönmeyen Işığımsın
bir gün çıkıp gelirsem sizin oralara beni tanıyabilir misin acaba? yoksa bana merhaba yabancı mı dersin? eğer yaz aylarında yeniden tutulursam yağmura bilmiyorum artık buna dayanabilir mi yüreğim? benim halim nice olur? bunu bilebilir misin? lütfen bana söyler misin? sen beni hiç arayıp sormasan da dönüp de geriye bir kez bile bakmasan da sen benim hala günün yirmi dört saati şırıl şırıl akan sevgi pınarımsın dünyamı yılın dört mevsimi pırıl pırıl aydınlatan hiç sönmeyen ışığımsın 03.05.2005 Hüseyin Erdoğan |
Hiç Susamamıştım Böyle Derin Bir Sevdaya
seninle coşup çıktı yüreğim göklere gelişinle tavan yaptı kalbim zirveye haydi seninle birlikte el ele ulaşalım mutluluk denen hedefe var mısın ortaklığa bu zafere? meğer ne de güzelmiş yıllar sonra sevmek bunu sen yüreğime girince anladım benim için anlam kazandı seni seviyorum demek bil ki kılcaldamarlarımdan sana bağlandım sen harikasın mükemmelsin muhteşemsin sen benim her sabah günüme doğan güneşsin yıllardan bu yana bomboştu yüreğim anladım ki sen benim gönlüme tek uygun eşsin sen duygularımı yüklediğim goncamsın ne olursun ömrünce gül yerine sevgi aç dünyaya inan ki kendimi bildiğimden bu güne değin ben hiç susamamıştım böyle derin bir sevdaya 13.07.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Hiçbir Kadın Senin Kadar Sevilmedi
Marmara sahiline indim dün akşam üzeri Suadiye'de dalgalara uzattım ellerimi oralarda bari tutarım diye o güzel ellerini yıllar önce değmiş olsan dahi hala duruyormuş inan ellerinin izleri sıcacıktın vallahi o harika sözlerin gibi ısıttın yüreğimi inan yakıp kavurdun içimi öylesine duygulanmıştım ki sanki sağanak yağmur basmıştı senin yolunu bekleyen gözlerimi inan ki bu güne değin kainata senin kadar güzel hiçbir kadın gelmedi sevgili şiirim bil ki bu dünyada hiçbir kadın senin kadar sevilmedi sen gecemde yıldız günümde güneşsin gönlümde durmadan esen meltem yelisin sen benim ömrümce vaz geçemeyeceğim mahşerde bile delicesine seveceğim her şeyimi vereceğim tek eşimsin 29.11.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Hüzün Hiç Düşmesin
ölümün tarifini yap deseler sensizliktir derim güzel kimdir diye sorarlar ise hiç düşünmeden senin adını veririm aşkı anlatmamı isterlerse bir tek seni söylerim gecen bile gün olsun ömrünce sevgi olsun sana söylenen her hece sevgi yağmurlarında sırılsıklam ıslan öylece hep mutlu yaşa genç ve güzel kal böylece her şiirim rengarenk açan bir çiçektir sakın doya doya koklamadan geçme ne olursun sevdiğim hiçbirini ayırıp seçme hüzün hiç düşmesin o güzel yüreğine ihtiyacım var vitamin yüklü sevgine beni sakın mahrum bırakma kendine göz yaşlarım akmasın bana verdiğin mendiline bana güzel sözler söyle de herkes hayran kalsın o harika gönlüne diline bu tertemiz sevgimize 17.06.2005 Hüseyin Erdoğan |
Ilık Bir Rüzgar Gibi
sen bir çiçek bahçesi gibisin her sabah demet demet topluyorum seni sen gönlümde esen bir meltem yelisin hem çiçeklerde hem de yellerde kokluyorum tenini rengarenk güller karanfiller açarsın bana her anımda yaşatıyorsun beni yemyeşil bir baharda ılık bir rüzgar gibi esip duruyorsun yüreğimde razıyım hasretin beni yakıp kavursa da ömrümce ay ve yıldızların parlaklığını görüyorum gözlerinde sanki güneşin sıcaklığı taplanmış senin bedeninde inan ki seni buluyorum her bakışımda resimlerinde ne olursun şiirim beni sensiz bırakma mahşerde bile 06.02.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
İlk Sen Düşersin Aklıma
senin hasretini çekmek ne de güzelmiş meğer anladım ki şimdi bir mutluluktur seni beklemek bir umuttur yolunu gözlemek sen geceme bir ışık ol uzaklardan olsa da yanıp dur yeter her sabah gözlerimi açınca ilk sen düşersin aklıma seni görürüm karşımda tebessüm edersin bana bir meltem yeli olursun adeta okşarsın ruhumu tatlılıkla sonra gün boyunca hep sen olursun usumda seni hissederim vücudumda zaten ne gündüz ne de gece ne hayalimde ne de rüyamda sensiz hiç olmadım ki seni sevdiğimden bu yana sen benim ömrüm boyunca hiç solmayacak gonca gülümsün her sabah gün doğumlarında yalnızca benim için açıver rengarenk aramızda olsun muhteşem bir ahenk sen benim baktığım her yerde bir tek seni gördüğüm iki gözümsün dünyaya mutlulukla gülümsediğim yüzümsün 17.08.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
İnan ki Sonum Olur Sensizliğim
ne oldu sevdiğim? nazar mı değdi aşkımıza? sen nerdesin? nerelerdesin? günlerden beri nedendir canım bu sessizliğin? sakın kötü sözler söyleme bana fena şeyler getirmiyeyim değil mi aklıma? vallahi dayanamam buna birdenbire kesiliverir nefesim sen benim bahar mevsimimsin her sabah farklı açar nergislerin her gün değişik kokar fesleğenlerin uzaklardan bile sıcacıktır ellerin benden tarafa her bakışında ısınır sımsıcacık olur bedenim ben seni sevdiğimden bu yana karakışta bile hiç üşümedim ya şimdi? ne olacak benim halim? sen çekip gidersen böyle sessizce yaz aylarının en sıcağında bile tir tir titreyecek her yerim donup kalırım bir köşede inan ki sonum olur sensizliğim vallahi sevdiğim bil ki sen de kalırsın bu alemde ahlar vahlar içinde hem de ömrünce 15.03.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:36 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.