![]() |
Kısa Şiirler 23
bilgi gömü gibidir hayal ve emek gücü ister çıkara bilmek için durduğu yerden onu |
Kısa Şiirler 24
açlık en can alıcı yerinden başlar kemirmeye oku doldur dağarcığını yem olma kurda kuşa |
Kısa Şiirler 25
zaafların uzundur kolları sarar tüm belirsizlikleri ayırt edemez ışığı alevi birde bakmışsınız yakar sizi |
Kısa şiirler 26
ne ki sırat dediğin bir kalem kırığı mesafe |
Kısa Şiirler 27
susadım su içtim acıktım ekmek yedim her su verilen demir dövüldükçe kılıç olmaz be gülüm |
Kısa Şiirler 28
öylesine sessizce oturuyordu içine gömüldüğü sessizliğinin vadiden gelen uğultuları dinliyordu bir zamanlar buralardan çok sular geçmişti sular çekildi rüzgarlara bıraktılar yerlerini hiçbir şey aynı kalmadı tükenişlerde |
Kısa Şiirler 29
oturup bir şeyler karalama isteği doldu içime sonra sonra kayboldu imgesi buruşturup attım kağıdı çöpe |
Kısa Şiirler 30
dağlardan geç tikten sonra kaybeder coşkusunu akar sular bereketli topraklar bulduklarında yayılır dostça paylaşımlara çınarı selvisi elması çeltiği paylaşırlar suyu kardeşçe |
Kısa Şiirler 31
çözülmesi zor ne garip çelişki bu gözden düşen damlaya dokunan ten yanan tenden içerilerde yürek yanığı |
Kısa Şiirler 32
her damla bulur elbet mecrasını hiç bir damlası akmaz boşa suyu kanı ağıt olur destan olur bu topraklarda |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:55 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.