![]() |
Gözüm Aydin
-------------------------------------------------------------------------------- Kıyamet günü sanmıştım gidişini Beni terk edişini Çok ağlamış, kahrolmuştum Yokluğunda mahvolmuştum Nede çok yorulmuştum Ama artık mutluyum Senden iyisini buldum Seni unuttum Artık senden kurtuldum Benim gözüm aydın Senin başın sağolsun |
Beddua
İnci gibi dizdim seni boynuma Karanlık yalnızlıklarda sokuldun koynuma Farkına varmadım,geldim oyununa Budur giden asıl benim zoruma Nasılda düşüverdim aşk tuzağına Dur, gitme desene gönül yolcuna Zehir zemberek oldun aş'ıma tuz'uma Sende görmez gözle bak yarınına Düşersin inşallah birgün kucağıma Ah'ım kalır sanma senin yanına |
yorgun
-------------------------------------------------------------------------------- Sensizliği yaşarken fütursuzca savruldum Hasretin yaktı beni, ateşlere kavruldum Kapılar hep kapandı, herbirinden kovuldum Yıkılmadım aradım, senin ile yoğruldum Aşk'ımı korudum, seni savundum Beklemek zor değildi, gelir diye avundum Saatler nedir ki,asırlara soyundum Gelmedin ya birtanem, ben onun için yoruldum |
eywallah hepsi güzel....
|
üşüyorum
-------------------------------------------------------------------------------- Yalnızlığım ağlıyor usul usul Akıyor içime ateş gibi gözyaşlarım Hatıralarının esiriyim, gözlerinin Zincirlerle bağlanmış duygularım Benliğim sensiz kalmış sessizliğinde Güneş doğmuyor sabahlarıma Yıldızlarım sönmüş birer birer Gökyüzüm zifiri karanlık Boğulmuş, kaybolmuşum, ışıksızım Çaresizliğim çırılçıplak, yarı yollarda Tutunamıyorum, kopuyorum, düşüyorum Gel artık ne olur, ısıt dünyamı Sensiz çok üşüyorum |
çaresİz
Kalbimin isyanı deli deniz, azgın Seni sayıklıyor duygularım,biçare Ateşli, ölümüne hasta, çare yok Atmak istiyorum, rüyalarıma girme Al hayalini ama, yinede gitme Kapılmışım, aşk'ının fırtınası kudurmuş Uçuruyor, çırpındıkça savuruyor Gözlerin esir alıyor kendine Bakışların yakıyor, mil cekiyor gözlerime Bağrımdaki ateş kör, kor kor Bir seni görüyor, yanıyor bir seninle Yıkıyorsun kağıttan evlerimi Ben yuvasız, kanatsız kuş Yağmurlar ıslatıyor yanaklarımı Çaresiz, sessiz Zavallı hayellerim yıkılmış sensiz Oysa sen, sen dertsiz kedersiz Mutlusun değilmi varlığımdan habersiz |
******bİrgün Ölürsem******
Eğer birgün ölürsem Gözlerinin yeşiline gömsünler beni Orada yatarsam ruhum huzur bulur Belki beni birgün anarda ağlarsan Bir damla gözyaş'ın yağmurum olur |
******yİtİrmİşİm Senİ******
Alev alev tutuşuyor düşünceler Damla damla eriyor duygular Kudurmuş *******, isyanlarda Yıldızlarım kayıyor birer birer Tutunamıyor,karanlığa mahküm Yeşillerim yaprak kurusu, sararmış Sonbahar olmuşum baharı tanımadan Çılgın dalgalar vuruyor kıyılarıma Son kum tanelerimide süpürüyor İzleri kalıyor , derin derin yakıyor Kuytularda ağlaşıyor sancılarım Yangınlar duman duman, sönmüyor ateşim Hasretinden bitmişim, tükenmişim Anladım, biliyorum ben seni Ben seni ebediyyen yitirmişim |
******onsuz Kalmak******
Sevdim deme ne olur, yalan olur Bilemezsin aldanmayı Bir bakışın tuhaf sıcağında kor olmayı Acılarla yoğrulmayı Gelmesede beklersin ya sabırla Ha bugün dersin, olmadı yarın Umutlar kurur gönülde Yaprakları dökülür tek, tek Saatler kovalar saatleri, acımasız Geçmek bilmez zaman, gaddar Korumasız, yapayalnız sabahlarsın *******i Zalim sensiz yaşar mutlulukları Başka kucakta, başka ocakta Sende firar etmiş yarınlar Solmakta, bitmekte umutlar Ve sen onsuz bir köşede Erimekte,tükenmekte Sevgi budur seven yürekte O bilmemekte, o gülmekte Sevdin ama o yine gitmekte |
******gözlerİmde Kal******
İçime akıyor sözlerin Akıyorda yakıyor güzelim Bakışlarını çevirme sakın Gözlerimin içine dalsın Bak orada sen varsın Görünce kendini, belki anlarsın |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:22 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.