![]() |
aşksın...
Soğuk ellerimin boş avuçları Donuk gözlerimin kurumuş gözyaşları Susan dudaklarımın son heceleri Unutulmuş yüzümün silik resmi Reddedilmiş kalbimin en güzel aşkısın.. |
CANIMSIN...
Ne ağlayacak kadar günahkarım, Ne de göklere çıkabilecek kadar masum, Ne geçmişte yaşadıklarımdan huzursuzum, Ne de şuan yaptıklarımdan mutlu. Sırlar içinde bir dünyam var birde sen varsın, Ne seni kaybedecek kadar cesurum, Ne de seni kazanacak kadar güçlü, seni seviyorumm... canımsın |
.............SENİ SEVİYORUM AŞKIM...
Sen gittin gideli,Dargınım *******le, USUL USUL ağlarım,Her gece hecelerle Seni Seviyorum AŞKIMdiye haykırırım sana........... |
aşk uğruna ölemedimki...
''Ne baharlar geldi geçti,hiç birini sevemedimki; Dikenleri vardı ama hiç birine ''gül'' diyemedimki; Gönül sırça bir saraymış,kıymetini bilemedimki, Bunca ömrü tükettimde,''AŞK UĞRUNA ÖLEMEDİMKİ''............ |
Saklama SevdİĞİnİ...
GÖzlerİnden Okunuyor YÜregİne Yazdiklarin Dudaginda Toplaniyor Gİzledİgİn Duygularin Saklama Sevdİgİnİ Yaziktir İkİmİze Tanrinin Bİldİgİnİ Saklamak Neyİmİze Sevdİgİnİ Bİlİyorum Neden İnkar Edİyorsun Her Halİnden Anliyorum Gİzlİ Gİzlİ Agliyorsun Senİ Sevdİgİmİ Sende Bİlkİyorsun Saklama GÜlÜm Sevdİgİnİ Yaziktir İkİmİze Tanrinin Bİldİgİnİ Kuldan Saklmam Neyİmİze AŞkimizi Duyuralim GÖktekİ Yildizlara Daha Benden Nekadar KaÇacaksin Sevgİlİm YÜregİme Daha Ne Yaralar AÇacaksin Sevgİlİm |
Ararsin BİrgÜn Gelİrİ...
Sana Biraktim AŞkini Ve Senİ Ararsin BİrgÜn Gelİr YÜregİn TaŞ Olsada Gururun YaŞ Olsada İnsan Sin Ne Olsada Aglarsin BİrgÜn Gelİr SÖyleyecek Bİr SÖzÜm Yok Aglayacak Sebebİm İse Çok Hasretİn İÇİmde Çig Oldu Acisi Çok Sevdİm Zalİm Yar Yanimda Yok Ararsin Sende GÜn Gerlİr İnsansin Ne Olsada DÜŞersİn Bİr KÖtÜye Anlarsin Degerİmİ Bana Çektİrdİklerİnİ............. |
Haram Oldu...
AŞk SÖzlerİn Yalan Oldu Senİnle Bİr Olmak Haram Oldu Eylenİp GÜlen Sensİn Aglayansa Hep Ben Oldum Sevİp Mutlu Olmak Varken AŞkimiz Soldu Erken ÖlÜrÜm Ayrilmam Derken Mutlu Olmamiz Haram Oldu Haram Oldu Sevenler Kahroldu Şu Yalan DÜnyada Bİze GÜlmek Haram Oldu Sevdalilarrin Sonu Ayrilik Oldu YaŞamak Bİze Haram Oldu.......... |
AŞKIMAAAAA...
bakışlar vardır insanları bir ömür boyu ağlatan.Yollar vardır aşılması güç olan.Kalpler vardır acılarla parçalanan.Ve insanlar vardır hiç unutulmayan.Sanma beni sevipte bırakanlardan.Benim sevgim mezara kadar olandan....AŞKIMMMMMM..... |
senin için aşkım...
Gözlerinde 1 damla yaş olsaydın, Seni kaybetmemek için ömür boyu aglamazdım. Çölde bir gül olsaydın seni göz yaşlarımla sulardım.Sırf senin için aşkım |
haram aşk...
Allahım aşkı harammı ettin bana Allahım o kadar uzakmıyım ben sana Divane oluyorum beni ne olur anlasana Ne olur al onu geri getir bana Bırakmam dedi Bıraktı ellerimi Unutmam dedi Unuttu gitti beni Yalnızım şimdi kalbim ona deli İçimde yangınlar kavurur yakar beni ağlamak neymiş Ağlıyorum ben şimdi Özlemek neymiş Özlüyorum ben şimdi Eridim tükendim nefessizim ben şimdi Ne olur allahım al onu Getir bana geri.......... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:02 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.