![]() |
ölüm her alkına geldiğinde
ah edip vah edip inleme bu halinle tanrıyı inciltmiş olacaksın ecel kapını çaldığında evi telaşa verme çünki o gelmiş sen çoktan gitmiş olacaksın |
bir aşk bakası açılsa diyorum
kalbimi kasasına yatırsam yıllar sonra faiz olarak bir aşk verirler mi? aceba! |
cok sevmıstım senı hayellerım vardı umutlarım hıc dusunmemıstım
sensızlıgı hep yanımda olacaksın sanmıstım beraber sevınıp beraber uzulecektık hanı benım gozlerıme dalıp uyuyacaktın hanı bızımde askımız sonsuz olacaktı ölumune taparcasına bırbırımızı sevıyoruz dıye haykıracaktık söz vermıstın bana son nefesımde senınle olacagım demıstın bir zamanlar ............... |
sen artık bir hayal, bir anı oldun
gönül defterimde bir sayfa kalbimde bir yara oldun gözümden akan yaş boğazımdaki hıçkırık damarımdaki kan oldun senden sonra sevmeyi unutum sen benim ilk ve son aşkım oldun |
ıssız *******de kabuslarla uyanmak sensızlıkmı her dalıp gıttıgımde
goz yaslarına bogulmak sensızlıkmı kalbımde dınmeyen bı acı sensızlıkmı bile bile umutsuzca senı umut etmek sensızlık sonu gelmeyen bı ıskence sensızlık son nefes su yorgun yuregımde ........... |
güneşin doğduğuda bir gerçek
battığı da... kalbimin attığıda bir gerçek günün bittiğide ne çıkar bütün gerçekleri saysak tek tek SENİ SEVİYORUM...işte o en büyük gerçek |
Anla Anla Benİ
Senİnle YaŞayip, Senİnle ÖldÜĞÜmÜ, Senİnle Acikip, Senİnle DoyduĞumu. Anla Anla Benİ Senİnle ÜŞÜyÜp, Senİnle YandiĞimi... |
seni seviyorum derken,ben de seni diyebilseydin...
başımı omzuna koyduğumda,saçlarımı okşasaydı ellerin... ah sevgilim ah... zor muydu birkere telefon etmek.. ben kızdığımda,takma kafana,demek... kusura bakma yerine,bir kere özürdilemek.. bir kere olsun mezarıma gelip, affet,demek.. zor muydu?.. |
gıderken son kez yuzune baktım,
cekemedım gozlerımı ; son yaslarımı sende akıttım, herseyı alıp goturdum buralardan, bır ben kendımı sende bıraktım. hanı bır sozun vardıya; SENI SEVIYORUM.... ha ben hala onda kaldım , ve su hayatta bır sana doyamaım, su dunyadan son gıdısımde herseyımı aldım, ama ben kendımı sende bıraktım. YASIN KOCAGOZ |
sen bu yazıyı okurken ben coktan gıtmıs olacagım bu sehırdennnn...
artık ne ozlemlerı ne de askımı duyacaksın bıcak yarası ne de telefonun calacak ozelden gece yarısı... seni sana Ben benı de bır akıl hastahanesıne bırakıp gıdıorum bu sehırden bu gece... nasıl olsa kavusamadım sana...Ne de olsa varamadım dudaklarının kıyısına... Neden se tum adreslerımın sonu bır cıkmazı buldu.Neden se Hp kırmızı ısıklar benı buldu... ne ettımse ne yaptımsa yaranamadım bıde sna...Ne aglayıslarım ne ıZler |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:43 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.