![]() |
Gittiğinden beri oldum aşkından virane
Kalmadı bende ne sabır ne bir çare Kuytu köşelerde anar oldum adını Kulakların çınlasın her andığımda adını Sensizim gurbet ellerde yüreğim harap bitâp Yüreğim uçurumların kenarında Ya düşüp öleceğim Yâda seninle hayata döneceğim |
Sesini duyuyorum, çok uzaktan gelmiyor ama yinede ulaşamıyorum
sana…. Ağlamak istiyorum birşeyler düğümleniyor boğazıma… Belki de diyorum belkide….Aşk bu olsa gerek… Kalbini kanamasına rağmen acımadan ellerinle fırlatmakmış meğer…gerçeklerden korkmakmış aşk… Çok sevdiğin bir şey uğrunda onunla birlikte acı çekmiş aşk… En önemlisi de masum sevgilerin acımasızca ayırlmasıymış aşk…. İlk önce ‘’en |
Biliyoruım gideceksin yine bir gün
Söylemek isteyipte söyleyemediklerimi Klaıcak aklımda Belki sensiz kalıcam Tıpkı senden önceki sensizligimi gibi Bir gün dönüceksin Beni köşe ,bucak arıyacaksın ben bıraktıgın bende deyilim Bedenimi öldürgün Ruhumu gömdügün kişiyim... |
Bazen dalıp giderimi ,kalırım tek başıma
Üzülürüm ağlarım bitmeyen. yanlızlıga Bende kendimden geçtimi sevgi nedir? bilmeden Senden ümüdi kestim sevdigini bilmeden iki gözümde yaşlar Unutulmaz bu aşklar hepsi geride kaldı bitmeyen yanzlıklar. Özlemini çektigimi hasretimsin sen benimi Unutamadıgım tek sevgilimsin sen benimi Mutlulugum yok sensiz Aglarım sessiz sessiz Senden başka seversem Ölürüm bilki sensiz.. |
Gittin ben arkandan bakakaldım
Oysa söyleyecek o kadar çok şeyim vardıki Gidersen iyiye dair ne varsa içimde Yitireceğim hepsini ................................................ Gidersen sönecek içimdeki ateş Ve bir daha hiç kimse yakamayacak Gidersen karanlığa mahkum edeceksin günlerimi ................................................ O karanlıkta yolumu kaybedeceğim Diyecektim sana,konuşamadan gittin Gidişini görmemek için gözlerimi kapattım Öylesine acıdıki içim ............................................ Hep koparsalardı kolumu,bacağımı Bu kadar acı duymazdım Acım yaş olup akmalıydı gözlerimden Ağlayamadım .................................................. . Seni delicesine bir tutkuyla seviyorum oysa Tutkum seninle olmaktı Tutkum teninde erimekti Tutkum hayatı sadece seninle paylaşmaktı ANLATAMADIIIIIIIIIMMMMMM |
Yanlızım bu gece yine yanlızım
Hasretin içimde sevgisiz kaldım. Yolara bakınca gelirsin sandım Br ümit dünyası severken yandım. Drt duvar arası karnlık zindan. Sensiz yaşıyorum yıkıldı dünyam... ümitsiz aşkına kapıldım inan Sensizm bu gece yine sensizim Sevenler dinlesin bu feryadımı Sevince anlarsın benim aşkımı. Unutamdım ki senin adını Untamam seni severken yandım.... |
Bilmiyordum,bilemezdim ama sonunda bende farkına vardım.Meğer
dilimdeki ve beynimdeki en güzel şey senin adınmış. Her adını andığımda ya acılarım diniyor, yada sevgim taa doruklara ulaşıyor... |
Gönlüme çöksede yarin hayali,
Aşmaya kudretim yetmez arkadaş, Yolcuyum bir kuru yaprak misali, Rüzgarın önüne kapılmışım ben gidiyorum dostlar... |
Bir görebilsem yüzünü , beklenmedik bir şehirde.
Ne yaprak düşer sonbaharda inan , ne yağmur... Ne acı kalır yürekte , ne gözyaşı... Bir değse gözlerin gözlerime Ne hüzün kalır gecemde , ne matem. Ne asiliği kalır denizin , ne hırçınlığı... Ne çok özledim seni bilsen... |
İçimde hüzün
Tanıdığım ettiğim yok Beni böyle salıverir Değişir yüzüm İçimde yüküm Ağır olduğundan çok Yeniden filizlenir Yaklaşır zulüm İçimde hüzün Zarif acılardaki şok Canı nasıl sindirir Gövdemle bütün Güven Sabuncuoğlu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:45 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.