![]() |
Senİ Tanimak İstİyorum GÜzelİm
Gel Beraber YÜrÜyelİm Gezelİm Kisaca Kendİnİ Anlat Bana Bİlkİ Benİm Sevgİm Senden Yana Çekİngenİmdİr Kolay AÇilamam Sana İnŞallah Yardimci Olursun Sende Bana Bende Kolayca Kalbİmİ AÇarim Sana Korkmana Gerek Yok GÜvene Bİlİrsİn Bana Senİ Sevİyorum Dİye Haykiriyorum Sana AÇ Kollarini Gel Sikica Saril Bana AŞik OlmuŞum Ben Delİce Sana GÖzlerİme İyİ Bak HerŞeyİ Anlatir Sana.. |
Yİne Rastladim Sana Bu GÜn Camda
YÜreĞİm Kipirdadi Bana BaktiĞin Anda Senİnle Olmak İstİyorum OlduĞun Her Mekanda Her An İÇİmdesİn Damarlarimdakİ Kanda Bİr Gİzem Vardi O BakiŞlarinda GÜller AÇmiŞti Al Al Yanaklarinda Bİr TebessÜm Vardi Kİraz Dudaklarinda O GÜzel Halİn Duruyor Hep Hafizamsa Sankİ Bİr Melek GÖrdÜm Camda Kalbİm Yerİnden Çikiyordu O Anda Senİ Sevİyorum Dİye Her HaykiriŞinda BaktiĞinda Hep Bulacaksin Benİ KarŞinda.. |
Aldirma Kİmselere Haykir AŞki Ni
Kurban Olurum Sana Sİl GÖz YaŞini Unutma Bu AŞkin İlk BaŞlangicini Ben Takayim AŞkim Gelİnlİk Tacini Sende Sevİyorsun Gİzleme AŞkini Sahİldekİ Kumsala Yazdim Adini Birakamam Asla SevdİĞİm Kadini Ben Takayim AŞkim Gelİnlİk Tacini Bİrlİkte YaŞayalim AŞkin Tadini Sevda Koyalim AŞkimizin Adini Sen Ol İsterİm Hayatimin Kadini Ben Takayim AŞkim Gelİnlİk Tacini.. |
Yağmurluydu, karlıydı havalar.
Islak günlerde düştü aklıma hatıralar. Sevda çiçeğini büyüttü bu yağmurlar. Yağmur da yağsa, güneş de açsa; ben sana aşığım. Sevdan aklımdan çıkmaz bu günlerde, Çıkmak istese de izin alamaz bende, Her zaman anlam taşır benim kalbimde İzin alsa da, almasa da; ben sana aşığım. Günler geçmiyor, dakikalar, saatler. İçinden çıkamadığım bu büyük dertler. Sevgiler, güzellikler, o mutlu günler. İçinden çıksam da, çıkmasam da; ben sana aşığım. |
gecenin ayazıdır çığlığım,
ne kadar acıysa o kadar yanlızım ! Karanlığın gizidir sevgim, ne kadar koyuysa o kadar hırçınım. Sevdanın kanatlarıdır hislerim, ne kadar uç sa o kadar uçarım.... |
Aşiyan’da şairler yan yana, şairler dizi dizi.
Kimdir bunlar? Nereden gelir, nereye giderler? Nereden bilir bu şairler aşkı? Ne bilir aşk hakkında bu şairler? Ne yiyip, ne içince aşk şairi olunur? Sanki bir onlar yaşıyordur aşkı bu dünyada. Ölesiye sevdiğimi zannederken, Gizliden aşık da olmuşum hiç farketmeden Şimdi fark ettim dizeler yazarken; Demek böyle şair olunurmuş Aşk acısı çekiyorken. |
aci cekmeden,sevebilmek seni
yuregimden birseyler kopmadan, ozlem duymadan yokluguna, kahrini cekmeden:sensiz *******in, haykirmadan sensizligimi''''dogan gunese ve kufretmeden kahpe dunyanin duzenine, hergun biraz daha yikilmadan, hergun biraz daha tukenmeden, yalanlarina katlanaraksevebilmek seni ve sesini duymadan, kokunu hissetmeden yuregimde, dokunmadan ellerimle saclarina ve gormeden komur karasi gozlerini- yasamak oyle zorki:gulum,oyle zorki...... |
İnan ki! Kırılmış bir ayna gibi
Paramparça, kırık dökük aşkımız Çaresizliğin, ümitsizliğin türküsü Türkülerin en içlisi, en hüzünlüsü Büyük aşkımız |
Ya bir gün biterse bu ızdırabın sonu
Sevginin sonu gelir mi sence Ya bir gün gelirse naparım o zaman Ya sen naparsın hiç düşündün mü ? Ya bir gün biterse bu ızdırabın sonu Mahşer gününde mi konuşuruz ancak Belkide o bile olmaz Sen başkasının ben başkasının olmuşuzdur çoktan ! Ya bir gün biterse bu ızdırabın sonu Sevgi seli bitermi sence bir gün Coşkun dereler durulur mu ? Ya hızla yağan yağmur diner mi sence Ya bir gün biterse bu ızdırabın sonu Sararan yaprak yeniden yeşerir m |
Ey felek ! ben aşkı erken yaşta tanıdım,
Ve ben her zaman aşkım ile yaşadım. Sen her zaman yıktın aşklarımı… Gücenme felek ! ben seni kalleş olarak tanıdım. Ben erken yaşta başladım sevmeye,sevdikçe sevdim, Ve ben her sevgide bin darbe birden yedim. Ulan felek!sen beni hep acılara ittin, Ve sen beni acılarımla bırakıp gittin. İlk aşk çağlarımdı,gönlüm denizler misali kabarmıştı, Nerden çıktın karşıma ? aldın benden aşkımı… Nice aşklar yaşadım;elemli,kederli veya |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:21 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.