![]() |
sen beni unuttun ama ben seni unutmadım.ama unutulanlar hiç
bir zaman unutmazlar bende seni unutmadım kara gözlüm beni ben yapan sende yüz değil sende kalbdir.aşkımız sona ermiş olabilir ama sen kalbimde yer kazmiş bulunmuş oluyorsun ne olur dön bana mahbur gözlümdön dön dön dön bana |
[b] Anneye yazılmış cok güzel bir şiir.
Merhaba anne, Yine ben geldim. Merak etme okuldan çıktımda geldim. Annelerde babalar gibi merak eder mi bilmiyorum ama Ali "Okula gitmezsem annem çok kızar, merak eder" demişti de Onun için söylüyorum. Geçen hafta öğretmen, Sağ elimde sarımsak, sol elimde soğan dedirte dedirte Öğretti sağımı solumu. Ben biliyorum artık anne sağım neresi, solum neresi Ağrıyan yanımın neresi olduğunu Şimdi iyi biliyorum anne. Hani geçen geldiğim |
IŞiklar SÖnÜnce Bİrden Bİre, ÇÖkÜp Dİzlerİnİn ÜstÜne,
YaŞli GÖzlerİnle Benİ Hatirla. SevdİceĞİm Sevdİklerİn Senden KaÇinca, Tek BaŞina Kalinca, Adini Herkez Unutulunca, Benİ Hatirla Zeytİn GÖzlÜm . |
DÜn Gece Yİne Kapindan GeÇtİm
Sustum AĞlamadim Duyarsin Dİye GÖzlerİmde YaŞlar Bİrİktİ Sustum AĞlamadim Duyarsin Dİye Senİ Çok Sevİyorum Kİmseye SÖylemedİm Duyarsin Dİye |
gülüşün kaldı aklımda.unutmak istesemde kalbim izin verirmi ? kendimi
avutmak istesem sen yanımdamısın?... unut dedin bana, peki sen onca yaşananlara ragmen unuttun mu beni, herşeyi geride ,göz ardı edip bırakabildinmi. unuturum demiştim, vazgeçerim,silerim demiştim ama olmadı. yapamadım, kabullenemedim sensizliği, sensiz kendimi düşünemedim.... bir yangın var yüregimde, sebebi sensizlik... yangınıma su serpsemde, söndürmek istesemde, bu kalp sensiz alevler saçar . şimdi bir kül yıgını |
Olmuyor canım sensiz olmuyor
İnan bendeki yerin dolmuyor Bilmezdim küllerin yeniden ateşleneceğini Yine *******ce seni düşleyeceğimi Unuttum sanma çektirdiklerini İsmini her duyduğumda ettiğim laneti Sabahlara kadar hıçkırarak ağladığımı Hatırlıyorum seni ne çok sevdiğimi Vazgeçmedim ne senden nede sevginden Sana duyduklarım çok derinden Bazen öyle yakındın ki uzansam dokunabilirdim Bazende öyle uzakki koşsam bile yetişemezdim Belkide bizimkisi kısa ama güzel 1rüyaydı |
Git iş işten geçmeden, çok geç olmadan vakit,
Günahıma girmeden, katilim olmadan git! Git de şen şakrak geçen günlerine gün ekle, Beni kahkahaların sustuğu yerde bekle. Git ki siyah gözlerin arkada kalmasınlar, Git ki gamlı yüzümün hüznüyle dolmasınlar.Mademki benli hayat sana kafes kadar dar, Uzaklaş ellerimden uçabildiğin kadar. Hadi git, benden sana dilediğince izin, Öyle bir uzaklaş ki karda kalmasın izin. Kahrımın nedenini söylesem irkilirler; |
BiR yaprak olsak suyumuzu beraber içsek
BiR dal olsak kökümüzü beraber salsak BiR ten de 2 can olsak sen ve ben BiR kalp olsak sadece sen ve ben BiR gün olsak hiç bitmeyen BiR gün olsak...! |
Sesini duymadığım günler tam bir cehennem
Yokluğun ise cehennem azabının en büyüğü Anladım ki sensiz olmuyor Günlerim sensiz geçmiyor. Konuştum resimlerinle saatlerce Hayeller kurdum gözyaşları içinde Nefret ettim sensizlikten Haykırdım lanetimi gökyüzüne. Sabahladım kimsesiz sokaklarda Aradım seni bira şişelerinde Uzat ellerini artık bana Kurtar beni bu karanlıktan. neşe cila |
Söz aşka gelmişken iki yabancıyız hala.
İyi duygular uçuşurken gizleniyoruz yanında. Neden diyordum... En iyisi zamana bırakmak diyordum. Meğer zaman durur sana olan aşkım durmazmış...! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:17 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.