![]() |
Yoksun göz bebeğim ben yine sana susuz topraklar gibi muhtacım.eğer ki
gözlerin bir bulut misali ağlarsa işte ozaman beni hatırla ben senin için bir damla yas değil gözlerimden kan yağdırdım... |
Bitti Artik Aglayisim
Bitti Artik Haykirisim Sana Olan Büyük Askim,Bitti Artik Git, Gidebildigin Kadar Git Bütün Yollar Senin Olsun Ama Unutmaki Ne Seni Benim Kadar Seveni Ne Benim Kadar Sana Deger Vereni Asla, Asla Bulamayacaksin!!! |
Elİmden Gelse Senİ Yakarim
Sana Aciyorum Hayatina YaŞantina Vede En Önemlİsİ Sana Aciyorum İŞte Sen Duygusuz Kalpsİz Vede Vefasiz Bİrİsİ Olmaksizim Şerexxsİz Bİrİsİsİn Sen Hayatima GİrdİĞİnden Berİ Hayatimi Mahveden Hayatimi İkİ Paralik Eden Bİrİsİn Sen Canimi Yakan Sen Sadece Kendİnİ BeĞenmİŞ Ruhsuz Kalpsİn Vede En Önemlİsİ Şerexxsİz Sİn Ben Sana Deger Verdİm Sana Can Dedİm Canim Dedİm Sana HerŞeyİmİ Vermekle Kalmadim Canimi DİŞİmİ TirnaĞimla Aklima Neler GeldİĞse Aklimi Beynİmİ Vede En Önem |
ben seni sevemem sosyete gözeli yaşıyammam diledin sevginin çevresin
de seni 4 gözle bekle din olann kitapsız ben diyorumki isyanım allaha değil tüm allahsızlara |
seni sevmek benim yeminim olsun sensiz yaşamak benim günlerim sensiz
geçtiği için lanet olsun yeterki senin için olsun aşkım ben halkım hey kalem vermemişler elime diyecekleri türkülerle dewmişim mehmet_aynur |
seni ilk gördüğümde işte benim sevgilim budedim kendime o
nedüşündüğünü bilmiyorum ama seniseviyorumaklımda hepseni düşünüyorum rüyalarımda hepseni görüyorum seniseviyorum |
ben ben seni çook sevdim ama bir o kadarda üzdüğümü biliyorum neden
diye sorduğunda boğazıma düyümlenen ürkek anlamların şimdi seslerini duyuyorum sen gitme kal diyemedim ... her gece karanlığın çığlıklarıyla uyumaya çalışmak sensiz iken yatağının bir tarafı soğuk ve boş kalması işte bu sensizlik ben sensizliği hiç istemedim.. seni istediğim kadar .. şimdi kal desem kalırmısın beni tekrar tekrar severmisin ,, en çook neyi özledim biliyormusun ,, seninle ankara caddelerinde soğuk esen rüzgara rağ |
uzun bır yol var aramızda
bır ucunda sen bır ucunda ben bır ateş yanar bagrımda ateşi sen dumanı ben umut dolu gözyaşlarım aglatan sen aglayan ben hasret şarkısı dudaklarımda söyleten sen söyleyen ben eger bır gın senden ayrımmak zorunda kalırsam bunu sevgımın küçüklugunu degıl çaresizligimin buyuklugune ver bıtnem sen calgıcı hep o şarkıyı çal ve sen ey sevgili daima hatırladıgın gibi kal... yazan rezzak yılmaz istanbul rendik |
Ben bir Ayten'dir tutturmuşum oh ne iyi
Ayten'li içkiler içip sarhoş oluyorum ne güzel Hoşuma gitmiyorsa rengi denizlerin Biraz Ayten sürüyorum güzelleşiyor Şarkılar söylüyorum şiirler yazıyorum Ayten üstüne Saatim her zaman Ayten'e beş var Ya da Ayten'i beş geçiyor Ne yana baksam gördüğüm o Gözümü yumsam aklımdan Ayten geçiyor Bana sorarsanız mevsimlerden Aytendeyiz Günlerden Aytenertesidir Odur gün gün beni yaşatan Onun kokusu sarmıştır sokakları Onun gözleridir |
Güzelliğine mühürlü ruhum
Ele geçirmiş yokluğun aklımı Tek bir gülüşün Yerle bir eder sonsuz karanlıkları O karanlıklar ki cehennem elçisi Bunu yalnızca bakışlarında tattım Sadece nefes almak yaşamak değil Ne kalem, ne kan, ne de indirilmemiş kitap Hayat tohumum sensin ey Vahiy duruşlu Nereye gitsem Yanını da aldım... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:15 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.