![]() |
Tam sınırdan kaçarken vurulmak nedir bilir misin?
Nöbetçiler ha gördü ha görecek; Parmaklarının ucu dikenli tellere değdi değecek... Ama... Bir adım daha atamazsın; Uzanıp tutamazsın; Göz pınarlarında donup kalır hayâllerin, Plânların, kaçışın, kurtuluşun Ve deler sevgi dolu yüreğini Sevgi nedir bilmeyen bir kurşun... Bir okyanusta boğulmak nedir bilir misin? Batan bir gemiye el sallayamamak, Oturup ağlayamamak, Birkaç kulaç ötedeki Bir tahta parçasını tutamamak |
bir sevgi büyüttüm susuz ve güneşsiz
bir sevgi büyüttüm saksısız ve topraksız bir sevgi büyüttüm aysız ve yıldızsız *******den bir sevgi büyüttüm karşılıksız ve çıkarsız bir sevgi büyüttüm parasız ve çeksiz bir sevgi büyüttüm sessiz ve derinden bir sevgi büyüttüm ıraksamalardan bir sevgi büyüttüm duraksamalardan bir sevgi büyüttüm özlemlerden türkülere dönerek bir sevgi büyüttüm büyümeyen yanımla bir sevgi büyüttüm adressiz ve çoğullaşarak bir sevgi büyüttüm büyüd |
Beynimin denizcilerini talan etmiş
İçinde kopmaya hazır öksüz kasırga Gözlerin elçidir Hafızandaki dingin kıyameti koparmaya hazırken ulaklar Çiğ bakışlarındaki gök yüzüne tırmanıyor tanrının süvarileri Sonunu bekliyordu cellat zaman Gezginlerin savaşına sıgınıyorum Ruhum yollara katilken Esir inle dolu uçurumlar Şairler hortlatıyor isyanın ve yüceliğin Kendini ayrıştıran mucit gibi köreliyor gece Çağların hecesi ayrışıyor Helena uyum |
aşkındır beni dünyaya bağlayan
kalmadı bende ne takat ne derman isdedi baban gittin bir an mutluluklar senin hüzünler vedan gelinliğindir kefenim düğünümdür cenaz törenim çıkmam karşına bir daha bulamassın artık beni bu dünyada bakarsın belki birgün maziye vardı bir aptal aşık diye gülümser bakarsın önüne hatıram kalsın bu benden sana hediye aradığını buldun sonunda mutluluklar gülüüm bütün kalbimle sana |
Ilik Bİr Yaz AkŞaminda,
Rutubetlİ Havada. Aklima Sen Geldİn Zamanin AkiŞinda |
haykırsam sesimi duyan olurmu
ağlasam göz yaşımı silen olurmu sen gittin gideli ne arayanım ne soranım oldu ne yaptım ben sana seni sevmekden başka neden sıkmadın kafama bu ********ce ayrılığı yaşattın bana |
Sevgİlİm Bİtsİn Artik Bu AŞk
Bu Sevdada Şehİt Ya Sen Ol Yada Benle Duran Zaman Olsun Yoklugunla Donsun Damarlarimdan Akan Kan Adim ÖlÜm Olsun Alsinlar Sensİz Yokolan Bedenİmİ Bİr Tabuta Koysunlar |
HaYaTıMa BiR SoN VeRMeK iSTeRSeN
HaNÇeRe GeReK YoK GöZLeRiN VaRYa eĞeR KaLBiMi De VuRMaK iSTeRSeN KuRŞuNa GeReK YoK SöZLeRiN VaRYa HeRŞeYi BiTiRiR.... |
uNUTURUM DEMİŞTİM YA
sÖZÜMÜ TÜTAMADIM gülüm öYLE BİR UNUTMAK Kİ zOR GELİR SANKİ BİR OLÜM hER DEFASINDA ANLATTIM yANLIZ SEN BENİ AĞLATTIN şİMDİ BİR TEK DİLEĞİM VAR o GÜL YÜZÜN HİÇ SOLMASIN _pUsAt_ |
ben sana ne dedim
aşık olsan sevğilim olsan kötümü olur be miraç sana tertemiz bir kalp ayırdın bu kapte senden başka kimse olamazda olmayacakta aşk işte sen beni sev sana hayatımı ömrümü vareyim aşk işte anasını satımın dünyasında bula bula seni buldum.... aşk işte ne yapayım sen zarsın kalbimde TÜM DÜNYAYA HAYKIRIYORUM ( MİRAÇ DELİĞÖZ SENİ ÇOK SEVİYORUM) |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:42 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.