![]() |
cehennemden çıktığımda elin bir buz gibi dokunduğun yerimi
ferahlatıyordu, bilemedim o elin sonra binlerce iğne gibi saplanıcağını..!! |
soğuk hücrelerde yatağım olmasa bile,
her zerresi buz tutmuş hayallerim var. korku vermez bana korkunç kabuslar, benim kabuslardan korkunç gerçeklerim var. benim bahçemde çiçekler açmasa bile, çiçekleri yeşerten duygularım var. bunları dostlarım duymasa bile, onlara gönlümde isyanlarım var. |
Damla damla aksada gözyaşın aldırma Aldırma hayata kadere
azimle yürü Meltemli sabahlarda cok düşündüm seni Lanet ettim yalan olan tüm aşklara AGLAMA GÖZLERİM BİRGÜN SENDE GÜLERSİN. |
AŞk Nedİr Bİlmezdİm,
Bİlİrdİm Ama İstemezdİm, Senİ GÖrÜnce İstedİm, Ama Dİyemezdİm, Derdİm Ama İstemezdİn, Hayir Dİyecegİnİ Bİle Bİle Senİ Senden İstedİm.. Elİften Yardim İstedİm, İnanamiyorum Ewet Dedİn, Artik Senİ Kalbİme Kİlİtledİm. |
Bu gece bir başka bakıyor gözlerin
Bu gece bir ışık hüzmesi gibi gözlerin Bu gece ceylan bakışlı gözlerin Bu gece seni anlatıyor bana umutsuz gözlerin gözlerin anlatıyor benim anlatamadıklarım.bana baktıkça gözlerin sevda dolu.ama belli etmediğini sanıyor bana baktıkça gözlerin ne renk bilirmisin ben bilirim bana baktıkça gözlerin sevdayı hapsetmiş sanki,kahroluyorum bana baktıkça sana baktıkça kahroluyor yüregim sensiz güünlerime sana baktıkça umutla doluyor gönlüm sayılı g |
Ağarmaya başladı saçlarım.
Sızlamaya başladı ayaklarım. Azalmaya başladı dermanım. Anamın doğurduğu gibi kalacak değilim ya. Terk etti tüm sevdiklerim. Tükendi tüm ümitlerim. Bitti aşıklığım,bitti gençliğim. Anamın aldığı oyuncaklarla oynayacak değilim ya İçtiğim su,yediğim sadece kuru aş. Öfke,inat,huzursuzluk,gözümde yaş. Oldu olacak derken oldu otuz dördünde yaş. Anamın doğurduğu gibi kalacak değilim ya. Çizgiler doldu gülen yüzüme. kimseler uğramaz oldu evime. |
YaŞananlardan Sonra
Yİne Sabredeksİn YaŞananlari Unutup Yoluna Devam Edeceksİn Şİmdİ Bİraz Sabret Çok Aci Çeksende Sabret YÜreĞİm Sizlasada GÖzlerİmden Damlalar Aksada Sonunda Sabretmeyİ ÖĞrenceksİn SevdİĞİn Senİ Birakip Gİttİ Sabret Sabret Kİ SevdİĞİnle KÖtÜ Şeyler YaŞamadan Ayrilasin Sebret Delİ Sevdam Sana Sahİp Çikicak Bİrİ Elbet Bulunur Kİmse Olmasa Bİle Sen BÖylede Yetersİn Bana YÜreĞİmİn Sadece Sabira İhtİyaci Var Sabret Delİ Sevdam |
bir sevgili aranıyor
siyah saçlı, kara gözlü orta boylu ,kalın kaşlı gerçekte gariban benim gibi ama birazcık sosyete tipli aslen denizlili görenlerin tanıyanların dikkatine haber verenler bir şişe şarapla ödüllendirilecek adres; yıkılmış gönül mahallesi viran olmuş çıkmaz sokağı leyla apartmanı kat:0 no:0 |
Şiirlerimde YİTİK
Dokununca ellerine Gözlerimi kapatan Mutluluktan kalbimi Bulutlara çıkartan Anlatılamaz bir duygu Hafif eğri parmakların Yitik..Yitik... Ya gözünün ucundaki Bana verdiğin Benim olan minik benin Benim 'benim benim' Diyerek öptüğüm benin Yitik.. yitik... Hatıralarımız gibi. Neyim yitik değilki Kaderim sevdiğim gibi Sen ben gibi Kara gökyüzünde Mordan maviye kesmiş Yıldırımlar gibi Şiirlerimde YİTİK. --------Çağın AŞK şairi: ------------------Ferudun |
ne kadarda zormuş..ne kadarda zormuş atmak kabimden seni...ne kadarda
zormuş unutmak bütün geçmişi..sanki bir geçmişimiz varmış gibi..ummak ve unutmak ne kadarda zormuş..bilmem biliyormusun ama ben her yerde seni görürken,her yerde sesini duyduğumu sanıyorken..her adını duyduğumda hala garip bir sevinçle gülerken..ne kadarda zor fırlatıp atmak seni kalbimden...oysa ne garip ki..kalbimin en güzel köşesine yerleşmen bir saniyeden fazla sürmemişti... şimdi unutmaya çalışırken seni artık kalbimin b |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:43 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.