![]() |
unuttum sensiz geçti yıllarım
bu kalbim karanlık odalardayım kafam öyle meşgulki ne yapsam seni unutamıyor aman artık sıra bende unuttum seni sildim unuttum anla artık yanlızım unutmak kolaymı gel bana sor aklım unuttu gel bide yüregime sorr.....ş.. |
Rüya? Sen Misin?
Uykudayım,uyuyorum; Yüzünde sürgün Aklımda sen misin? Rüya bitmesin, Uzaktayım görüyorum ; Yanımda resmin, Ay yüzlüm sen MiSin? Rüya! Gülüşün; Umudumuz biliyorum Yaprakta sürgün, AVcumDa gül müsün? Rüya! Gidişim; Ufuktayım görüyorum, Yagmurlar üzgün, Aklımda düş müsün?.. |
Ben seni kocaman bir yürekle sevdim. Gözlerim değil, yüreğimdi seni
gören. Sen damarlarımdaki kana karışıp, geldin oturdun yüreğime. Bir başka yerde olamazdın zaten. Sen, benim en değerli yerimde, yüreğimde olmalıydın, orada kalmalıydın. Çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek, ilk kez bu kadar kolay kabullendi seni. Herhangi bir konuk değildin artık. Bu yüzden ne ağırlama faslı vardı, ne de uğurlama. O yüreğin gerçek sahibiydin. Şimdi sonbahar, kışa giriyoruz ya... Ben dört mevsim ba |
İki kalp arasında en kısa yol:
Birbirine uzanmış ve zaman zaman Ancak parmak uçlarıyla değebilen İki kol. Merdivenlerin oraya koşuyorum, Beklemek gövde kazanması zamanın; Çok erken gelmişim seni bulamıyorum, Bir şeyin provası yapılıyor sanki. Kuşlar toplanmış göçüyorlar Keşke yalnız bunun için sevseydim seni. |
ßen sana aşkım dedim....
Ben sana aşkım dedim sen bana elveda Güle baktığında mı hatırlarsın beni Yoksa dikeni elini kanattığında mı Göz yaşlarında mı saklı sevdan Yoksa yağmayan kara bulutlarda mı Kuma mı gömdün aşkını Yoksa buraya hiç uğramayan rüzgara mı verdin Dağlar sana ne söyledi de kaçtın ardına Ben sana aşkım dedim sen bana elveda Gülün rengine adamışlar aşkı Sevda, dikeninde gizlenmiş Ölüm gibi çaresizce yazılmış anlıma Ben sana aşkım dedim sen bana elveda |
Beni bir dağ başında böyle yapayalnız kodular,
rüzgarlara, kuşlara, bulutlara yakın, senin etinden, tırnağından ayrı, senin kokundan uzak. Şu anda hiç bir şey mümkün değil. Şu anda her şeyden ayrı, her şeyden uzak ve her şeyden mahrumum ben. Şu anda sadece yalnızlık ve kahır. Sen benim gökyüzümdün, denizim, toprağımdın, Şimdi bir hatıra olamazsın belirsiz, uzak Biliyorsun bazı şeyler vardır elimizde olmayan İşte öyle imkansız birşey seni unutmak. Z |
yazamıyorum ve anlatamıyorum,
birileri fikirlerimi çaldı sanki. çölde ağaç kadar yanlızım, ve hergün fırtına benden birşeyler götürüyor. anlatılması imkansız bir durum, bir başıma kala,kaldım nefret denmeyecek kadar öfke doluyum, sahibi yok. bilmiyorum yazmayı bana gerektiren şey, ney. anlayan yok,yada ben anlatamıyorum. acıların tarihini tutuyorum, ve tarih tekerrür etmiyor. zayıf yanım duygusallık,biliyorum, ama dayanacak kadar,da güçlü değilim. kim kendinden nefret etmezki, am |
Ask her zaman yakınlardadır
Gözlerin uzaklarda aramasın Bulmak için zorlama kendini Fısılda yeter,o seni bulsun Kaç kere agladın hatırla Ne çabuk unutuyorsun Hesaba kitaba gelmezki Aşkta mantık mı arıyorsun? Nerdeler “dogru”dedinlerin Hala yas mı tutuyorsun? “Biz”olamadık seninle Bunu neden yapıyorsun? Bir degil,iki degil,yıllar oldu, Vazgeçmedim senden görüyorsun… Gün geceye kavuşmadan,artık çağır Kanatlanırucar kaldim sana, |
ßen senin gözlerini sevdim
ßazen dalgalı deniz qibi qüzel ßir ßeßek kadar masum ve qerektiqinde rüzqar kadar sert... ßen senin qözlerini sevdim sevqini bana o ßakışlarınla anlatan ve derimden ßeni sevdiqini qösteren o ışık saçan qözlerini… ßakışlarıma karşılık veren qözlerini sevgime karşılık veren qözlerini… |
Sevmek Ne GÜzeldİ
İnsanin İÇİnİ Rahatlatan En GÜzel Duygu. Bende Sevmek İstedİm Uzun,uzun TÜm Benlİgİm,İÇtenlİgİmle. Ama Olmadi!!! Sevgİler Bana Uzak,yanlizlik Kalbİmdekİ Tek Kalan Sevgİlİ.... Bu Kentİn Aski Yanliz, Benİmde Kalbİm Yanliz. Nereye Kadar Bİlmem. Çekİp Gİtmek Lazim Bu Buruk Kentden,acilardan. Ama Yİnede DÜslÜyorum Bu Kentİ,son Bİr Ask Gİbİ..... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:56 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.