![]() |
Yine Buradayım
Yine buradayım Seni düşündüğüm bu gece de Bilirim senin beni sevmediğini Yine de yaşarım sensizliği Geçmez *******, günler Seninle birlikte hem de sensiz Bir hayal, bir de benle beraber Yaşarım belki de delirmişçesine Seni hep severim mutsuz olsamda Ne olur sende gelsene Bu büyük aşka karşılık versene Geçen yıllarla beraber Bu aşkın küllenmesine izin verme Belkide mutlu oluruz senle Denemek belkide mutluluk demek Ne olur gücenme Bu hayallere Yaşamak |
Düşler kasabasında yaşardım eskiden,Rüzgar hışımla estiğinde,Kuytu bir
yere sığınırdım, Koşardım ümitlerime,Mavi,kırmızı ve yeşildiler,Kuşku ahenkle dans eden kelebekti,Titrek bir cesaret gelmiyor değildi, Yosun tutmuş kıyıya baktıkça,Çaresizliğe gömülürdüm,Bir gemi daha düdük öttürerek geçerdi,Oysa ben seni düşünürdüm |
Seni unutmadan önce:
Yatardım yatagıma, Aklımda sen... Önce bir soluk alırdım, Derince..... Nefesimde sen... Ellerimi keserdim HAHAHAA Sebebi sen... Bunlar yalnızca; BEFORE I FORGET!!! Şimdi unuttum... Kendime aglıyorum Senın gıbı; İnsafsız erkek milletine güvenılır mı? Bilmiyorum... Ben sadece sana yazıklar olsun diyorum. Bu kadar sahte nasıl olabildin? KINAMIYORUM... Sadece senı ALLAHA havale edıyorum. Ben unuttum Senin beni unutmamanı diliyorum............. |
O gece agladım geldın...
Bana son kez ellerını verdın. Sesimi ilk kez diledın! Peki ya neler hissettin? Sevgının kudretını mı? Askımızın cehaletini mi? Karsında biri aglarken... Ona cevap vermek bu kadar zormuydu? Sen kolaya kactın. Sus sus konusma dedın bana... Çünkü sucluydun! SONRA....... Sustum!... neden mi sustum? BECAUSE,son ıstegın vardı ya, Onu sonsuza kazımak icin sustum... Gıdısını yasamamak ıcın sustum........... |
Sana sarılmak,
Basımı gögsüne yaslamak... Kalbının sesını dınlemek, Ve ten kokunla uyanmak... Hersey cok uzakta Sanki ikimizde baska dıyarda... Senın dudaklarında baslayıp... Biranda; Kalbine inmek... Gözlerindeki denizin tasmasını bekledım. BELKI...... Bunun ıcın kendımı cok zedeledım... Kanlı göz yaslarım hep odamda aktı. Sonsuzlugun perdesı hep; Senineyken aralandı... ewet.... SUSUYORUM... Susuyorum çünkü konusmaktan korkyorum. Susuyorum sana olan askımı düsünüyorum... Susu |
aşk işte alın,
gidende gitsin kalansa size. gülerde açar,solar ağaçlarda, hangi kuş göç etmediki yuvasından, hangi bahar kışa yenik düşmedi, ve hangi yolcu gitti gelmedi, deyilmi aşk alın. dicle hoyrat olur nisanda, mayısta asi, haziranda yenidoğmuş bir kuzu, uymuyor işte hiç bir şey, zaman uyumsuzlaştırıyor, ve yenik düşerken tabiat, kim kazanıyor bu savaşları. kim, herkes her şeylere sitemkar. anamızdan utanıcaz nerdeyse, geldik diye dünyaya. |
Ask,ask Üzerİne Neler Yazilmisti,
Ugruna Neler Yasanmisti. Sen HİÇ Manevİ Ask Yasadinmi? HİÇ Tadina Vardinmi? Ben HİÇ Varamadim, HİÇ Yasamadim. Ismarlama Sevgİler İstemİyordum Artik Manevİyati Ariyordum Manevİ Ask_i Kİmİn Kalbİnde Ben Yazilmistim Acaba Kİm Benİ Ummuyorduda Ben Cikacaktim Karsisina. Yada Ben Hangİ YÜrege AŞİkar Olucaktim. Bİrİnİn Sesİ Vardi Kulaklarimda, Derİn Ve İÇten. Omuydu AŞİkar Yoksa Yİnemİ Yaniliyorum Biktim Acilardan Gİdİyorum.... |
benim sevdalarım çoraktır,
ve suya hasret yaşar. alışıktır yanlızlıklara, öyüzden ölüm kadar soğuktur satırlarım. ve gülümsemem ulu orta, soytarı bir tiyatro değildir,hayat gerçek ve bir okadar acı, tahammül edene. ellerimin acısından vakit yok ellerini tutmama, centilmen dışı deyilim, yada metro seksüel, yalanın bile zamanı yok , öyle aceleci,öyle gerçek ömrümüzden giden, yüzük ne kadar anlam taşırsa parmakta, yada parmak neden ihtiyaç duymuşşa yüzüğe, okadar aldatıcı,akadar ha |
ey tatlı düş
kırlgan bir kuşsun gönül kafesimde seni hapsetmek özgürlüğünü çalmak demek yarınlarını gök yüzünde daha alımlısın döndükçe tepemde çocuklaştırırsın heyecanımı sana uçmak isterim düşerim uzatsam ellerimi konarsın oynaşmak heyecanıyla coşku,nu koynuma koymak rüzgarlalarla yarıştırmak tenini hasret kalmaksızın kokuna her yağmurda canıma almak kurutmak ıslaklığını sesini tanımak seni konuşmak olur olmadık anlarda çıka gelsen hüzünlerime akşamlarımın kuru |
Unut Benİ UnuttuĞum Gİbİ Senİ
Bİtİr HerŞeyİ Benİ BİtİrdİĞİn Gİbİ Yak Bu Şehrİ TÜm YaŞadiklarimiz Gİbİ Sİl Ezberİnden Şarkimizi Unut TÜm Olanlari Artik Yokum Senİn İÇİn Dİrİ Dİrİ Gİrdİm TopraĞa Attin Üzerİme Topraklari Acimadan GÖmdÜn Benİ Son Bİkez Bİle DÖnÜp Bakmadin Ardina Sende Haklisin Ardinda Ne Varkİ… Hepsİnİ Yakip Gİttİn O Yanginda Benİde Yaktin Sen En İyİsİ Unut Artik Benİ UnuttuĞum Gİbİ Senİ Yenİ AŞklar Bul Kendİne Ben Yokum Artik DÜnyanda Benİ GÖmdÜĞÜn |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:38 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.