![]() |
ağlayan ğöazlerime yazdim seni
umutsuz geleceğime cizdim seni tek sen sevesin diye sakladım kendimi dönup bakmadın bile umutsuz aşkım deli hayallerimi kapıldın penbe dünyana kara mi ekledim yoksa ben suçmu ettim sevdiğim için aşkta gurur olmaz demiştin sevdiğim haykıramadım sevdigim serseri olupta dağitamadim o tatlı yüreğini suc bendekı sevmişim seni deli ğibi ama yinede mutlu yinede umutluyum umut suzz aşkim |
Ben inanmadım sen inandıramadın..
Ben koşturdum sen durmadın Yoruldum,duruldum,benim olmadın. Ayrılık mıydı derdin için rahat mı? .. Soğuk suya bir anda atlamak mıydı aşk.. Yeni bir yemişi dalında ilk kez tatmak mı.. Ayışığında yıkanmak, yakamoz toplamak... Söndük yıldızlar gibi gökte için rahat mı? Dertler derya olmuş yare ne.. Gönüller kan ağlamış yara ne.. Aşkın baharı geçmiş kış bahane.. Üşüdük ayrı ayrı için rahat mı? Ben vazgeçtim beni anlamandan Ben yok ett |
İnsanı acıtıyor işte
Aşk denen o şey Yaralıyor kalpleri Sevmek yok,aşk yok Dedirtircesine Hırpalıyor kalpleri Yalnızlık bu şehre çökse de Duyguları alt üst etse de Parçalıyor kalpleri İşte hayat bu olsa gerek Yalnızlık ve ölüm Paramparça kalplerde Sadece ölüm… |
şair bensem şiirim sensin
deli bensem zincirim sensin sarhoş bensem şarabım sensin aşk bensem aşkım sensin ben hala yaşıyorsam SEBEBİM SENSİN AŞKIMMMM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
hatırlar mısın sevgilim seni ne çok sevdiği mi
düşündün mü hiç giderken benim sensiz öleceği mi aldığım her nefesin sebebi sana olan aşkım değilmiydi ne çabuk unuttun anılarla bıraktığın geçmişi başka yürekler verebiliyormu sana verdiğim değeri onlarda çekebiliyorlar mı benim gibi kaprislerini onuda alıştırdın mı yalanlarına beni alıştırdığın gibi hata yapsan bile bir bakışta titrettin içimi ne çabuk sildin geçmişimizi sevgili bir bakış mı öldürecekti bu büyük sevgimizi bitti sözün |
Sevmemeliydim belki de
Unutmalıydım geçmişi O ne kadar olmaz dedikçe İrdelemeliydim… Her şeyi zamana bırakmalıydım Vazgeçmeliydim ondan Ne de olsa başkası vardı Beklememeliydim… Adını duyunca gözlerimin içi gülen Sevgi dolu ,umut dolu Ama benim değil ellerin o artık Bağlanmamalıydım… Belki de seviyordu beni Ama engeller Gitmeliydi belki de Ümitlenmemeliydim… Hayat neden böyle Her yer intikam dolu Her şey yalancı Sevmemeliydim |
Gün geçipte insan yaşlansada
Aşk bitip insan karşılaşsada Seven yürekler ayrı kalsada Boşver gitsin! Hayatı ben seviyor,sevdiğim kıymet bilmiyorsa Ben ağlıyorsam,sevdiğim göz yaşlarımı silmiyorsa İhtiyacım varken yanımda yoksa Neyleyeyim ben bu hayatı! Seni türkülerle, beni ağıtlarla uğurlayacaklar İkimizinde giysisi beyaz olacak Ama nüfusa seni evli beni ise ölü yazacaklar... Bir gün sevgilim sordu aşk nedir diye, Biraz zaman istedim düşüneyim diye, Ertesi gün gördüm onu |
Pencereden dışarıya baktığımda
Gözyaşlarımı görüyorum. Umudunu kesen bir sonbaharda Ben durmadan ağlıyorum. Bu damla-damla akan Yaşların sebebi sensin. Oysa ne umutlarım vardı Sana ve aşka dair Toz pembe bir rüyaydı Bizim aşkımız. Hiç solmaz diyorduk gülümüz. Ama bize bu gülün Sadece dikeni kaldı. Solup giden gülde Benim sana olan aşkımdı. Sen; acılar bahçıvanı Ne ektin yüreğime böyle? Yak desen yakılmıyor. Unut desen unutulmuyor... Geriye dönüp baktığımda Ben aslında m |
Hayatın türevi yalnızlık
İntegrali aşk belki de Sen soruları hep türevlemi çözüyorsun Olmuyor böyle liselim benim… Arada parabolü de denemeli Aşkın grafiğini çizmeli Simetrisini almalı belki de Olmuyor böyle liselim benim… Belki de permütasyonu denemeli Kişiler arasında seçim yapmalı Seveni sevmeyeni elemeli bence Olmuyor böyle liselim benim… Çözüyorsun çözüyorsun da Sorunun cevabını bulamıyorsan Vazgeçme ,pes etme Sen yine de Sen beni li |
Şu DaĞlarin Dİlİ Olsa
SÖylese SevdİĞİm Şu Kalbİmde Bİr Yerİn Var Alip Atamaz Oldum Senİn İÇİn Karalari Gİyer Hep Yollarini GÖzler Oldum Yildizlari Sayar *******İ AĞlar Oldum Şu DaĞlarin Dİlİ Olsa SÖylese SevdİĞİm Şu Kalbİmde Bİr Yerİn Var Alip Atamaz Oldum Tutamiyorum,gÖremİyorum,bİlemİyorum Senİn İÇİn Her GÜn Delİ Dİvane Oldum *******İm Sensİz GeÇmez Sabahlari Bekler Oldum Şu DaĞlarin Dİlİ Olsa SÖylese SevdİĞİm Şu Kalbİmde Bİr Yerİn Var SÖkÜp Atamaz Oldum Kalbİm AĞlar Kiskan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:06 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.