![]() |
Geçmez oldu günlerim
Özledim seni özledim Kaderim olamaz bu benim Beklerim seni beklerim Eline dokunamazlar senin Neylerim sensiz neylerim Allah'a dua ediyorum Yıllarımı sana adıyorum Delimiyim bilmiyorum Issız bucaksız sevdim Neylerim sensiz neylerim. |
Herkesin gönlünde bir sevda.
Benim gönlümde kara sevda. Benim bahtım karaymış. Bn neyleyim dost. Kır gönlüm şu kara zinciri. Aç bir gonca gül gibi. Gönlüm sevgiyle, kalbimde sevdayla dolu. EFTAL AVCI |
aşkımızı ben bır yere degıl heryere yazdım
sılınmez yer olan kalbıme yazdım zamanın bıze kattıgı askın ıcımızdekı degerı sabrın onemı sen ve ben acı dolu zamanlar gozyası ve masum bır gulumseme ıkısını yasadık senınle yıllar olaylar bızı bıze baglayan zamansızlıkların en zamnlı halıyız |
Sen benim dünyamda tek varlığımsın
Sen benim küçücük kalbimde sakladığımsın Sen benim son ve tek kalp arımsın Senden başkasına gönül veremem Sen bakmaya doyamadığım aşkımsın Sen koklamaya kıyamadığım siyah saçlımsın Sen bir ömür boyu geçireceğim hayatımsın sen aşkımsın FİLİZ'İM sen benim birtanemsin... |
Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne
kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gün yağmur yağardı. ♥ Yanağına düşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön, ordayım! ♥ İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim? ♥ Bütün mevsimleri bir g |
Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil
sevgileriyle sevdim. Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim? |
Sana sevgilim
Sanadır bu isyanım Bu güzel sözlerim Sadece sanadır benim sevgim Sadece sana olan gülüşüm Ve sadece sana Seni seviyorum deyişim... |
Her sevdam ayrılık oldu benim
Gülleri soldurmak için büyütmemiştim ben Veda konuşmam hayır değildi onlar giderken Yolcu etmeyi hiç beceremedim İçimde bir vicdan vardı sevdiklerim Ben bu yüzden sizi bitiremedim |
aşk insanı derinden sarsan...
delice etkileyen bir sevgi... unutmayın ki şiir yazan degil... güzel yazan... yazdıran lar olmasa biz hiç birşey yazamayız...!!! |
aşk ınsanı dewamlı aldar
sewgı hıç bır zaman altatmaz aşk ınsanı ghor eder sewgı her zaman ınsanı yol gosterır aşk her zaman içır sewgı her zaman dogru yolu gostertır aşk her zaman altarır sevıyorum dıye ama sewgı hıç bır zaman altatmaz |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:22 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.