![]() |
Biliyor musun meleğim,
Ben sensiz neylerim, Bu ömür bana haram, Sen olmazsan güzelim. Sen benim güneşim, Kör gecede ışığım, Yıllarım umudum, Hayalim aş ocağım. Biliyordun meleğim, Seviyordu gözlerin, Ağlıyordu yüreğin, Sen benimsin ancak BENİM... |
Benden mektup alınca şaşırmadın umarım,
Dün arkadaşlarla görüştüm, Önceki mektubum seni yıkmış, dediler, Sanırım yanlış anladın, Üzülmeni sağlamak değildi amacım, Sadece benden sana hayır gelmez, Benden köyi ksaba olmaz demek istemiştim, Yoksa seni severim bilirsin, Bana seni anlattılar,beni çok sevdiğini, Derdimden sigaraya başlamışsın, öyle mi? Hemde pekçok içiyormuşsun, *******i gıcık tutuyormuş, sigaradan, Kendine acı liselim, Resmim elinden hiç düşmüyormuş, |
Bana dön liselim
Hatalı olduğumu biliyorum Biliyorum beni hala sevdiğini Gözlerin yabancı değil söylediklerime Zarfte bir resim bulacaksın Hayır yırtma! Sınıfında sırandan adımı silme ne olur silme Liselim Düşün geçmişimizi geleceğimizi düşün Sen böyle değildin Bana geri dön LiSeLim Yalnız şunu iyi bil sana bu son mektubum Sana son yalvarışım son seslenişim LiSeLiM |
Yarin 14 Şubat AŞkim
Sensİz Bİr Kez Daha GeÇecek Ne GeÇen GÜnler Senİ Getİrecek Nede GeÇen GÜnler AŞkimi Engelleyebİlecek Sana Olan AŞkim KÜllenmİyorkİm Ne Derse Desİn Sensİz Olmuyor Senden BaŞkasi Sevİlmİyor Yİne Sensİz 14 Şubat GeÇİyor Her Zaman Kİ Gİbİ Yİne Sen Varsin Aklimda O GİttİĞİn GÜnÜn Sabahinda O KoonuŞtuĞumuz Dakikalarda Hanİİİİ AŞkim Yarin 14 Şubat ' Ya ****deĞerlİ ArkadaŞlarim BÜtÜn Şİİrlerİm Yalnizlara Ve BİrİcİĞİ YÜzÜnde Hayata KÜsenleredİr**** |
Ne Oldu Can Uzaktasin
Ne Oldu Bana DÜŞmansin Ne Oldu Neden Benİ Unutacaksin Ama Sen Kendİnİ Bana Unutturamazsin Bana Verdİn AŞkin Tadini Kİmseye Anlatamadim Sana Olan AŞkimi Kİmse Duymadi Sessİz AĞlayiŞimi Kİmse Anlamadi Sensİz OlamayacaĞimi GeÇen GÜnlerde Unutturamadi Senİ HİÇ Bİr Merhem İyİleŞtİremedİ Kalbİmİ EĞer Senİ GÖrÜnce Bİlsem ÖleceĞİmİ Yİne Sana Haykirirdim Senİ Nasil SevdİĞİmİ ***deĞerlİ ArkadaŞlarim BÜtÜn Şİİrlerİm Yalnizlara Ve BİrİcİĞİ YÜzÜnden Hayata KÜsenleredİr*** |
Yoklugunda karanlık bır geceydı gozyaslarımı saklayan...
Masumca bakan gozlerındı yuregımı sana baglayan sensız...sessız bu aksamlar Ozledım gece gozlum sıcak yuregıne hasretım Eskısı gıbı deıl artık sozlerın anlamsız! Sensız bu beden mahzun kaldı sevgılım!... |
GIT! gıderken hasretı de al yanına Sensız cekılmez oldu
dar gelıyor dunya bana GIT! vurdumduymaz! haın sevdalarını da al yanına Kahpe sevdalıların koynunda uyan sabahlarına GIT! yalan askların pesınden gıt tuket yuregını bos aldanıslarla harca benlıgını GIT! GIT KI; Gormeyen gozlerım unutur zamanla senı nasıl sevdıgını |
acı bir kahve tadındaydı yalnızlık
dilimin ucunda hep geçmiyor dinmiyor acısı yalnızlığım bir asır gibi uzun bir kahve tadında bir kahve kadar acı kainatın sonsuzluğu gibi uzun yaşamın süresi kadar kısa... |
Derin Bir Maviydi Sensiz Ve Soguk Sularinda Hissedilen...gozlerinin
Maviliginde Kaybolmadan Once Tum Sokaklar Isik Sacardi. Yanliz Fakak Umut Doluydum Belkide!. Hayat; Cok Garip Bir Senaristin Elinden Cikmiscasina Karmasik ,anlamsizdi Kimi Zaman. Rollerin Paylasimi Dogmadan Yapilmisti Sanki! Cikarildigin Sahnede Oynamani Emretti Birileri Sadece Oyna Dedi.sorgulama Sansiz Yok! Kimse Bilmicekti Aslinda Kim Olmak Ve Ne Yapmak Istedigini... Ve Sonra Kapildim Maviligine Anlamsiz Gelen Bu Hayat Sanki |
seni düşünmek şimdi,
bir zamana yolculuk, bir yenilgi, ezik düşmek duygulara, teslim olmak, asmak bütün satırları, ard,arda, tanık tutmak, sayfaları, bir cinayeti, sunmak satırlarda, yüreğine. yargılamak,yada yargılanmak, erkek,çe. payına düşeni almak, sen bana lazım değilsin oysa, gel görki anlatamam yüreğime. öyle içten,öyle sevecen, beklemekli, adın bile aklıma zor gelirken, senden kalan ne bende. terk etmiyor hayatımı, gitmiyor peşin sıra. aklıma mıh gibi,çakılmışsın, |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:29 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.