![]() |
demledim aşkımı hasretinle,
tavşan kanı gönlüm sen kokuyor. aklıma geldikce yeşil gözlerin, kış ortasında güller açıyor. |
SÖylemek Zor Bİlİyorum..
Ellerİm Uzaniyor Ellerİne, KoŞuyorum Sana YetİŞemİyorum GÖzlerİmİ AÇtiĞimda HerŞeyİn BİteceĞİnİ Zannedİyorum, SÖylemek Zor Ama Korkuyorum... SÖylemek Zor Bİlİyorum... Bİr UÇurumun Kenarindayim, Birakma!birakma Benİ DÜŞÜyorum! Kar YaĞiyor Sankİ İÇİm Tİtrİyor, SÖylemek Zor Ama ÜŞÜyorum... SÖylemek Zor Bİlİyorum... Karanlik Bİr Odadayim. GÖrdÜĞÜm Her DÜŞte Senİ Ariyorum Haykirmak İstİyorum Sesİm Çikmiyor! SÖylemek Zoe Bİlİyorum KonuŞamiyorum.. SÖylemek Zo |
Benİm GÜndÜze Kafa Tutan *******İm
DuyuldukÇa YÜrekten Kan Akitan Hecelerİm Var... Bİraz YaĞmurum ÜÇ BeŞ Damla GÜneŞİm Bİr AŞka Kurban OlmuŞ Ruh EŞİm Var... Benİm DoĞacak Bİr GeleceĞİm Karanliklarla Dolu GeÇmİŞİm Umarsiz Yaralarim Dermansiz Dertlerİm, DÖrt KurŞunla VurulmuŞ GeleceĞİm Var! Pekİ Ya Senİn Neyİn Var? Bİr ÖmrÜ DoldurmuŞ Yalanlarin, GÜnahlarla YikanmiŞ Zamanlarin, Ezbere AlinmiŞ GÖzyaŞlarin, İŞe Yaramaz ArkadaŞlarin, CİĞersİz Akrabalarin Ve De, Bİr Pazarda ÜÇ KuruŞa Sat |
Yoruldum Artik Sevmelerden,
Ne Dost İsterİm Yanim Nede Yaren. Öyle İnsanlarla Dolu Kİ Evren, Aynadakİ YÜzÜmden Korkar Oldum. BaŞimda Var Bİnlerce Keder, Sevmek Mİ O ÖlÜmden Beter! Al Artik Canimi Tanrim Artik Yeter! Aynadakİ YÜzÜmden Korkar Oldum. Dost Derİm Arkamdan Vurur, SevdİĞİmde Var TÜkenmez Gurur, Gayrİ Bu Can Ben De Ne Durur? Aynadakİ YÜzÜmden Korkar Oldum. Anadan DoĞdum Bİr GÜn YÜzÜ GÖrmedİm, Şu DÜnyada Haram Lokma Yemedİm, YarattiĞin Bİr Kuluna Yenİldİm, Aynadakİ Y |
dağların yokuşu uçurumlarla dolu
benim sana olan sevdam sonsuzluğa doğru içimdeki sen acıtır sevdam ah sevdam derin sevdam beni böyle bırakıpta gitme ne olrsun gitme yaşayamam sensiz olamam biriciğim derbeder olmuşum deli divane aşkından benim sevam ah sevdam derin sevdam gözlerim gördüğü anda inan sevdiğim olamıyorum sensiz her an aklımdasın düşümdesin seviyorum seni seviyorum seviyorum ne olursun anla beni ah ne olrsun bana bir şans versen sevdiğim yüzüme gülsen inan y |
sensiz geçen her gün bana zehir
sensiz aldığım her nefes bana yangın seni görmediğim an yalnızlığım başlar içimdeki sevgi gün ve gün artar bu hayat böyle nereye kadar bir çizgi çektim ben bu hayata adını yazdım dağlara taşlara... |
Gönül gözüm kördür,
Sakın amayım belleme, Sanma herkesler sever, Gerçek sevgi yiğitlerde. Ağlatana sorulur, Diğerini günahı, Çekmelisin çok çile, Sevmek Öyle Kolaymı?..... |
BakiiŞlarinla DÜŞtÜn YÜreĞİme
Kor Kor Yaktin Sevgİnle Kendİmİ GÖrdÜm GÖzlerİnde O Okyanus Kokan GÖzlerİnde İÇİmİ Isitti GÜlÜŞÜn; Hayat Verdİ Sicacik Ellerİn Bİr BakiŞinla DoĞdum Yenİden Sadece O Bİr Bakisinla Bİr Ben Oldum GÖzlerİnde Bİr Sen Oldun GÖzlerİmde DÜĞÜmlendİ GÖzlerİmİz Bİrbİrlerİne Hayat Hedİyesİ Oldu İkİmİze; Senİn GÖzlerİn Bana Benİm GÖzlerİm Sana BurÇİn BÜyÜktÜrk |
AŞki Senİnle YaŞamak BambaŞka BİŞey
HergÜnÜm Senİnle Dahada GÜzelleŞİyor O GÜzel YÜzÜnÜn IŞiĞi İÇİmİ Aydinlatiyor Ah Bİde Hasret Olmasa Canim Sensİzlİkten Acimasa Olsun Be GÜlÜm Sen Benİmsİnya Uzakta Olsan Ne Yazar Çok Özledİm Senİ Tahİmn EdemeyeceĞİn Kadar BİranÖnce KavuŞup Sarilmak İstİyorum Sana Delİce ÖpÜp Koklamak İstİyorum Sonrada Dİzİme Yatirip SaÇlarini Oynamak. Ve Sana YazdiĞim Bu Şİİrİ Okumak İstİyorum Kirlarda KoŞup Elİnİ Tutucam Ya Hayat Senİnle GÜzel Bana GÜzellİk Kat |
Ellerini tutan ellerimden ,gözlerine bakan gözlerimden,seni öpen
dudaklarımdan,senin için aglayan gözlerimden,kulaklarımdaki hiç dinmeyen çınlayan sesinden,aklımdan gitmeyen o çocuksu bakışından,-ve bana git dediğin halde hala seni isteyen kalbimden nefret ediyorum ediyorumda bi senDEN NEFRET EDEMİYORUM İŞTE BUNUN İÇİN KENDİMDEN NEFRET EDİYORUM:( |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:15 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.