![]() |
Haberin Var mı? -1
Sanki saklambaç oynuyoruz Kovalayan ben Kaçan sen Bulunmaz Hint kumaşı değilsin amma Bendeki bu sevda var ya Aşka inanmışlık Sadakat var ya Elimi,kolumu bağlıyor güzel Sen nereye gidersen Ben oraya geliyorum Yüzüme bakmıyorsun Sözümü takmıyorsun Takmıyorsun amma Ben...Ben güzelim Senden başkasını görmüyorum Bir DİLENCİ gibi Bir GÖLGE gibi 30 yıldır peşindeyim Sayende İZMİRLİ oldum Basmane,Konak,Güzelyalı Çiğli,Bostanlı,Karşıyaka Alsancak,Hatay,Bayraklı Sayende İZMİR i ezberledim Girdiğin sokaklara girdim Çıktığın tepelere çıktım Dokunduğun şeylere dokundum Zaman,zaman Senin için kavgalar ettim Her selam verdiğin yüze Kinle,kıskançlıkla baktım Teslim olmadım zamana Teslim olmadım yalanlara Teslim olmadım güzellere? Yetsin artık İZMİRLİM Bitsin bu anlamsız oyun Yolun sonu yaklaştı HABERİN VARMI? HABERİN VARMI? (22.06.2005) Şahin Ertürk |
Haberin Var mı? -2
Acılar kamp kurmuş yüreğime Sensizlikten kıvranıyormuşum Ben çökmüşüm,ihtiyarlamışım Senin bunlardan,haberin varmı? (27.12.2005) Şahin Ertürk |
Haberin Var mı? -3
Beynime yerleşmişsin Kalbime kurulmuşsun Dudağa yapışmışsın Senin haberin var mı? Yemeden kesilmişim Aklıma takılmışsın Günleri şaşırmışım Senin haberin var mı? Hasretle evlenmişim Mevsimi beşlemişim Yaşamı boşamışım Senin haberin var mı? Dağ gibi bir adamı Günden güne eriten Platonik bu aşk tan Senin haberin var mı? (31.01.2007) Şahin Ertürk |
Haddim Değil
Sen Düşler şehrinin Hayal kızı Senin,adın gibi Denizlerin var Taze umutların var Pembe düşlerin var LAYLA ların var Benden,gençsin Güzelsin Soylusun Kültürlüsün Ben kim,sen kim Haddim değil,seni sevmek Haddim değil Ben ki Sen li Hayal bile kuramam Aklından Çıkar güzelim Çıkar bu sevdayı Haddim değil Haddim değil seni sevmek (11.07.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Haddini Bilen Şair
Yükseklerde değil gözüm Kaf dağında uçmuyorum Ustalara saygı duyan Haddin bilen şairim ben Serbestci'yi hor görmeyen Hececi'ye yağ çekmeyen Çok bilmişlik taslamayan Hadddin bilen şairim ben Hep kendime yontmuyorum El sözüne bakmıyorum Dolduruşa gelmiyorum Haddin bilen şairim ben Güçlü kalem poza kızan Yalnız ozan dostu olan Kötülüğe savaş açan Haddin bilen şairim ben Olgunlaştım ham değilim Kalp krıcı kul değilim Riyakarla dost değilim Haddin bilen şairim ben (Boyalı Düşler adlı şiir kitabımdan) (18.08.2003-Takvim Gazetesi) Şahin Ertürk |
Hadi Bunu Kanıtla
Hocalara gitmiş,adak vermişsin Seviyorum diye,yemin etmişsin Mademki hala,beni seviyorsun Bekliyorum,hadi bunu kanıtla (21.02.2008) Şahin Ertürk |
Hak Ediyorsun
Haksızlık etme kendine Hak ediyorsun sevilmeyi Hak ediyorsun Mutlu olmayı Hak ediyorsun Şiirlere yazılmayı? Ben se Fazla birşey istemiyorum Gözlerine bakabilmek Ellerinden tutabilmek Yeterde artar bile bana? Seninle Demli bir çay muhabbeti Doyurur beni...? Aşka açlığımı,susuzluğumu Giderir benim... Haksızlık etme kendine Hak ediyorsun sevilmeyi Hak ediyorsun güzelim Sen herşeyi hak ediyorsun (24.03.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Hak Ettiler,Söveceğim
Türklüğüyle övünmeyen Osmanlıyı yerenlere Ermeni’yim diyenlere Hak ettiler,söveceğim P.K.K YI kınamayan Şehidine ağlamayan Yazarlara,aydınlara Hak ettiler,söveceğim Pislik kokan masonlara Emek,çalan fasonlara Haksızlığa susanlara Hak ettiler,söveceğim Demokrasi düşmanına Baş örtenden korkanlara Bozguncuya,hortumcuya Hak ettiler,söveceğim Sanat yaptım sananlara Göğüs şovu yapanlara Aşka mezar kazanlara Hak ettiler,söveceğim Halkla dalga geçenlere Layla’daki seçkinlere Ekrandaki pişkinlere Hak ettiler,söveceğim (03.03.2008) Şahin Ertürk |
Hakim
Ayrılığa yokki katkım Neden gittin,bilmek hakkım Unutmuştur deme sakın Sevgin kalbe,hala hakim (15.09.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Hakkım Yok
Allaha Şükürler olsun Duygularım hala Pes etmedi amma, Hazan mevsimini yaşıyorum Sonbahar yaprakları Saçlarımda uçuşuyor Oysa sen,sen güzelim İlkbaharda açan Çicekler gibi Yeni açıyorsun Duyguların Yeni,yeni filizleniyor Yeşilin,Mavinin,Pembenin Tüm tonları sende Kar gibi bembeyazsın Pembe düşlerin var Öylesine saf ve temizsin ki Yok güzelim yok Her mevsimde açan Bu yediveren gülünü Sarartmaya Kurutmaya Hakkım yok,hakkım yok (03.06.2006) Şahin Ertürk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:15 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.