![]() |
******sensİz******
Sensiz her yanım zamansız Sensiz her yanım eksik Şarkıların sözleri anlamsız Nağmeleri manasız Ruhum seninle, yoksun çaresiz Yaşamıyor sensiz, bedensiz Giden yine sen oldun habersiz Bıraktın beni öksüz, kimsesiz |
******gönül Yarasi******
Şaştı kalbin rotası Gözler kalbin aynası Ha sen, ha ben aynısı Her söz gönül yarası Sevdim gönül hatası Şimdi bende sırası Kalp o'nuda kırası Acıdır aşk yarası |
******yanarsin******
Sürme gözlerini gözlerime İnme yüreğime, girme Ayrılamazsın Renkleri büyüler seni Kendini alamazsın Dalar kalırsın bakışlarımda Çırpınsanda çıkamazsın Takılma kirpiklerime Onlarda kalır, kaçamazsın Gel vazgeç bu sevdadan Sonra yanarsın |
******sensİz *******İm******
Ay ışığında yıkanırken gece, sessizce Boğuluyorum, yüzemiyorum denizinde Uykusuz uykularımın düşlerinde sen Bölüyorsun beni parçalara Enkaz yığını yüreğimle boğuşuyorum Toparlanamıyorum, kopuyorum Sırılsıklam ediyorsun duygularımı Savaşıyor sensizliklerim, yalnızlıklarım Acıların tam orta yerinde Yolumu kaybediyorum, çaresizim Ağlıyorum, kızıyorum, isyanlardayım Kovuyorsun mum ışıklarımı Koynunda sabahlıyorum karanlıkların Esiri oluyorum acıların, yanıyorum Teslim olmuşum, bayraklar yarıda Yokluğunda tükenmekte, erimekteyim Seni seviyorum, tarifi yok, anlatamıyorum Sana ulaşamıyorum, kavuşamıyorum __________________ |
******gurur******
Ne vardı gidecek, beni terk edecek Arkanda gözlerim yaşlı, bitik Sayamadım günleri, herşey eksik Bumuydu yeminimiz, biz böylemi sevdik İnat yaptın, nefret kattın, aldattın Sevdamıza, aşk'ımıza ihaneti kattın Sende pişmansın, ayrılık acısını tattın Herşeyimi aldın, beni bir pul'a sattın Söyle ne geçti eline acıdan başka Yaktın beni , aldattın, gittimi hoşuna Uğraşma, çaba harcama boşuna Bir tek o kaldı, dokunma gururuma |
******dİyemedİm******
Sensizlik ateşi kor kor içimde Tarifsiz yangınlar içindeyim Karabulutlar kapladı dünyamı Çözemedim yalnızlığımı Aşamadım sana gelen uzakları Açamadım avuçlarımı avuçlarına Duyamadım sıcaklığını tenimde Seni seviyorum bile diyemed |
******sensİzlİk Ölüm******
Seni beklemek zulüm Benim canım, gülüm Gel ne olur , gel artık Benim iki gözüm Sensizlik bana ölüm |
******senİnİm******
Sıcak teninde ter'in Yeşil gözlerindeki fer'in Soluk aldığın nefes'in Kalbinin atışındaki ses'in Ellerindeki çiçeğin Senin herşeyin Ben sen'inim biriciğim |
******bİz******
Ne seni ararım, ne de beni gecede Ben bize hasretim, bizi ararım Sararsa mutluluk, bize sararım Ayrılık olursa eğer, yanarım Kapanmaz yaram, hep kanarım __________________ |
*****ah Sen*****
Ah kaş ı karam. gözü ela'm Ah gönül yaram, sonsuz çabam Ah herşeyim, varım, yoğum, tek çarem Mevsimim, kartanem, yağmur bulutum İlkbaharım, yaz'ım, kış'ım Aşk'ım, canım, sen sonbahar'ım Kardelen çiçeğim, gözbebeğim Güneşten sıcağım, kutup yıldızım Duy artık ne olur, çıldırmaktayım Yıkıldı, yıkılacak son umudum Sonunda omuzunda gidecek tabut'um |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:38 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.