![]() |
uzaklarda bi YerLerde.....
Uzak kelimesi artık çok daha uzak bana Uzakların ardında aradığım umutlarımın olduğu Uzaklarda canımın yarısnın olduğu Uğrunda ölebileceğim bir sevdalım olduğu günler Hepsi geride kaldı Uzakta kaldı Şimdi anlıyorum o vefasızın hiçbir şeye Tek bir damla gözyaşıma bile değmediğini.. Ama ne yapayım o zamanlarda sende Benim gözümü boyayan birşeyler vardı Oysaki ne kadar yalancı adi bir insanmışsın Hayallerimi yıktın Beni yalnız bıraktın ve gittin kayboldun.. Seni tanıdığım güne |
Yeniden EskiyeEskiden Yeniye
melek... dünyada 20 melek varsa 10 tanesi uyuyo 9 tanesi oynuyor 15 dakika içinde insanlar birisini seviyor |
gülüm...
gülüm gitme gülüm sensiz yapamam bu kocaman dünyada |
Senİ Çookk Sevİyorum AŞkimm...
İsmİnİ GÜneŞe Yazdim. Her Şafakta Dogsun Dİye. YÜregİnİ YÜregİme Yazdim İÇİn Yandiginda Benİmkİde Yansin Dİye Adini Canima Koydum Sen ÖldÜĞÜnde Ben De ÖleĞİm Dİye AŞkimm |
aşkkkk.......
SENİ SEVİYORUM DERKEN, TİTREMEK VARDIR YA, HANİ BAL RENGİ GÖZLERİNE,BAKINCA AGLAMAK VARDIR YA, HANİ BİR KEZ ELİN ELİME DEGİNCE, KALBİMİN ORADA ATTIGINI HİSSETMEK, VARDIR YA...İŞTE BUDUR BENİM İÇİN AŞKKKKKK....... |
bir gece...
Yine hüzün dolu,sessizlik dolu bir gece Hüznün en koyusuna çalıyor. Ben elimde sigaram,dumanımda sen, Sen diye çekiyorum hernefesi,yudum yudum sindire sindire, Lanetler okuyup yokluguna, İsyanlarına en asisini gönderiyorum. Kadere,feleğe bitmek bilmeyen *******e Özlemlerin doruklara ulaşmış. Bedenimde her hücrem sen, Sen gözlerim,sen ellerim Sen dudaklarımda kahkaham. Gözlerimdeki yaş,dilimizdeki sitem yine hüzün dolu, SENSİZLİK DOLU BİR GECE............ |
bebeğim...
hiç yorulmaktan korkarmısın:? yanında olduğunda yanında olmadığını düşünmektenn kokarmısın kii:? ben hergün, her saniye, senin yokluğunla savaşmaktann ve senn varlığınla boğuşmaktann zevk mi alıyoruumm sanıyosuun kiii bn bu dünyadann sensizlikteennn ne anlıyoruumm, gökyüzüne bakarkennyanımda senn olmadığını bilmektenn ne kadar üzülüyoruum kii, tuttuğumuz yıldız bize gülümsüyor diyemioruumm sen yoksuunn gözlerinnin içi gülüyor diyemioruum çünküü yoqsuunn sen benimm canımsın diyemiorruumm yok |
Gözlerim sevdiğimi arıyor anne..........
Elleri nerde gözleri nerde Bana verdiği sözleri nerde O gitse bile hala kalbimde Gözlerim sevdiğimi arıyor anne Suskundu giderken söylemedi neden Nereye giderdi ben hayatındayken Özlüyorum şimdi dönermi bilmem Öldürdü beni o sevgiyle yaşarken Giitiğinden beri ******* sabahsız Ah be güzel gözlüm sende çıktın vefasız Bir acı bıraktın kalbimin içinde Gözlerim sevdiğimi arıyor anne |
yok oluş...
Küçük bir aşk hikayesi değdi ellerime Fırtınayla savruldum senin bedenine Gittin artık yoksun ne kaldı benliğime Unutmuşsundur beni mutlusundur sen yine Elimden birşey gelmez kaybettim ben seni Üzgünüm bende unutuyorum artık Pembe pembe, bulut bulut yok oldum gözlerinden aşkınla ölsem bile geri getirirmi bu seni mutlu ol sende çıktım hayatından Dönmem korkma sildim defterden Bütün yalanları attım bedenimden Sevmesende olur ne kazandım sevginden |
***BEKLEYI$***...
Aramaz sormaz oldun Hiç mi ózlemiyorsun Ben burda çildiriyorum meraktan Sen orda umursamiyorsun Bekliyorum belki arar diye Azicik sevgi kalmis diye Belki geri dóner diye Umutlaniyorum çaresizce Seviyorum bir túrlu unutamiyorum Seni kalbimden sókup atamiyorum Senden uzak kalamiyorum Bu aski sóndúremiyorum Nerdesin nerelerdesin? Beni birakip nereye gidersin Nasil biraktin ardindan gózú yasli birini Hasret içinde hep bekliyor bu kiz seni |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:07 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.