![]() |
seni sevmiştim hemde çok
ama sen benim sevgimle yetinemedin gitin ellere peki şimdi ne olcak ben söyleyeyim mi bundan sonra hayata bensiz devam edeceksin hiç arkamdan yalvarma seni ben asla affetmeyeceğim seni ben değil ALLAH affetsin!!!! sakın benim yoluma çıkma çıktığın an kendini ölü bil!!!!1 |
bitmeyecek demiştin
bir ömür sürecek bak aşkım bitti!bitmez dediğimiz bu aşk bitti... sen sözünü tutmadın.. benim sevdiğim gibi sevemedin sen.. ben senin hasretinle yanarken şimdi sen nerede kimlerlesin bilmiyorum... neden gittin? neden bitti bu aşk? sorular var sadece aklımda cevaplarını bi türlü bulamadığım sorular senden uzaklaşmak istesemde yapamadım ben aşkım... senden ayrı kalamadım seni unuttuğumu düşünüyosun belki hayır bitanem sadece sen mutlu ol diye çekildim sen m |
nutkuna sığmazsın hiç bir lisanın
yazamaz şair-i azamlar seni papucu damdaydı mona lisa nın keşfedebilseydi ressamlar seni |
seni ilk gördüğüm an başladı her şey
dünden bu güne nehale geldim yar neydi yar suçum günahım neydi karşılık vermediğin bu sevgime eyvelleh deyip boyun eğmekmi bilmiyorum nerede yanlış yaptım ben ama bildiğim bi şey var canım çok acıyor herğün sensizlik çığ gibi düşüyor artık dayanamıyorum yeter be ğülüm YETERRRRRRRRRRR bugün yıkılışımın yıl dönümü yüreğim hala bıraktığın gibi bom boş içimde bir hasretin ve dudağımda bu şarkının sözleri untmak istesem unutulmuyor seven ğönül sö |
bir gün ölürsem hayat doymadan
bir mezar kazdırın ama aglamadan tabutum olsun kara örnek olsun sevipte ayrılanlara (..............) bir gün yolun güserse mezarlıga otları kurumuz bir mezar var orada gözyaslarını dökme mezar tasıma çünkü orada bir aşık yatıyor TAM 15 YASINDA |
Hayallerle başlar hersey bir damla su gibi,
Umutlarla başlar hersey bir tutam sevgi gibi, Seninle başlarım her işe doğan bir güneş gibi, Tanımam ama yinede severim seni... Söyleyebilirsen söyle sendeki beni, Sevgi katlanmadan çürütme beni, Sev ama bırakma beni, Seviyorum seni aşıklar gibi... Aşkın artık kalbimde, Çarpma beni sevginle, Bırakma beni kendimle, Götür götürebildiğin yere... Saçma gelebilir bu kadar sevgi, Başlayan aşk hiç bitermi, Seversem adam gibi, Yükselen kal |
Sen benim arkadaşımsın, uzaklarda olsan bile
Sesini duyamasam ve yüzünü göremesem de ama aslında seviyodum seni aşıktık biz Yalan yanlış Kırık dökük yaşadık biz bu aşkı Seni her özlediğimde sevgilim, Gökyüzüne bakıyorum; Göğün mavisinde gözlerini görüyorum çünkü. Seni her özlediğimde bir tanem, |
Yerin seni çektiği kadar ağırsın,
Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın, Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç.. Sevdiklerin kadar iyisin, Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün, Karşındakinin gördüğüdür rengin.. Yaşadıklarını kâr sayma Yaşadığın kadar yakınsın sonuna ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün.. |
Sevdim seni birtanem
Düşünmeden,umutsuzca... Hep sen vardın hayalimde Sevdim seni birtanem Sende imkansızlığı sevdim Sonu olmayan bir düşü sevdim Bazen tek kelimeyle YIKILDIM!!! Yanağımdan düşen iki damla yaş oldun Bazen mutlu etti tek kelimen Bir tebessüm oldun yüzümde Aldığım her nefeste seni çektim içime Haykırdım defalarca kendime NEDEN!!! Neden sevmiyor diye Biliyorum yollarımız ayrı seninle Söz dinletemedim şu garip gönlüme SEVDİM SENİ BİRTANEM ÇOK SEVDİM... |
bir insan bir insani bu kadar sevebilir mi?
bir insan bir insana herseyini verebilir mi? ben sevdim,ben herseyimi kalbimin sahibine verdim herseyimi ona bagisladim tek tarafli bir ask olmasina ragmen umudumu kesmedim hep duvarda bir kapi acilacak diye bekledim,bekledim ve yine bekledim yorulmadim beklemekten duvar oldugu icin belki de,mucizelere inandigim icin belki de vazgecmedim ya da ona hissetigim ask koskoca oldugu icin midir acaba? |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:26 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.